+1 yılHayır, hayata bakış açısıyla ilgili, ben de öyleyimdir.. Ancak Burçlar nedeniylede değişiklik gösteriyor.. Ben boğayım.. Boğalar nerdeyse hiç sinirlenmezler veya sinirlendiklerinde hemen unuturlar, Ancak hepsi birden birikince sinir patlaması yaşar ve sinirden önüne geleni yakıp yıkar, gerçekten de öyledir.. Ama bu durumun yaşanması için adamı ikidebir sinirlendirmiş olman lazım.. Sor bir arkadaşına, burcu neymiş? ;)
19 Yorumla- +1 yıl
Abi boğa nasıl sinirlenmez benim babam boga adam sinir küpü , valla bilemiyorum burcunu
- +1 yıl
Babanın ki sonrdan gelişmiş bir şey.. Arkadaşının burcunu öğren, %75 lik ihtimalle boğa..
- +1 yıl
O kadar yazdık insan bir en iyi cevap seçer :D
- +1 yıl
Ahahaha :D en iyi cevabi kestiremedimgozume pek iç ic açıcı cevap yok :DD
- +1 yıl
En iyi şekilde açıkladım daha ne istiyosun :D
- +1 yıl
:D ilk defa mi seciliyorsun:D
- +1 yıl
Evet dah dün aksam üye oldum ama siteye bayadır giriyorumm ^_^
- +1 yıl
Al o zaman kirmicam seni :D en iyi cevap !
- +1 yıl
Ahaha hayatımı kurtardın saol ^_^
En İyi Cevaplar
+1 yılsinirlenmeyen insan yoktur kardesim. sinirini belli etmeyen insan vardır. sinir eşiği yüksek insan vardır. eğer hhiç sinirlenmiyorsa o zaten insan değildir. ya da hormonal bir rahatsızlığı vardır
03 Yorumla- +1 yıl
Belli etmiyor diyemem pek görsen tipini anlarsın :D ama sinirleniyormus nadiren
- +1 yıl
oh çok şükür insanmış :) yoksa hemen nasa ya amerikan hava üssüne haber verelim dicektim
- +1 yıl
Hahahha :D bir insanlık belirtisi verdi sonunda
Çok zeki olduğundandır çünkü sinirlenince o siniri atman için konuşman gerekecek konuşuncada sinirinden konuşamayacaksın ifade yeteneğin zayıflayacak geçici olarak zeka seviyen düşecek, ama sakinken öyle mi? Sakinken susarak bile cevap vermiş oluyorsun. Gerilmeden geriyorsun oh mis. Bak seni deli etmiş.
015 Yorumla- +1 yıl
Öyle , dersleri felan yüksek benden zeki bencede , ama dersleri ondan yüksek olup agresif olanlarda var , bilemedim :D
- +1 yıl
Ölçülmez ama yinede ufak bir fikir verir az da olsa. Ama sinirpenmeyen insanın zeki olduğunu bende düşünüyorum, çünkü yapılması gerekene odaklanıyor bu tipler
- +1 yıl
Çok iyi birisi ya anlatamam , mesela bir konuda yardım ışteyim hemen yapar isim var demez. Sonrada takip eder halledebildinmi diye. Sorar sorusturur. Değişik insan bu yüzden en iyi arkadaşım :D
- +1 yıl
İnşallah :)) zekali yani sonuç olarak anlaştık :D
- +1 yıl
Haberi yok ama profili herkese açık yani sizin gormeniz anormal değil :D kizmaz umarım gösteririm sonra :D
- +1 yıl
Adam çok ısrar etti kiramadim :D seni de başka şekillerde odullerndiririz , ilerki sorularda yerin hazır :D
- +1 yıl
Tamam anlasik :)))
+1 yıleskiden bende sinir küpüydüm. şimdi tepkisizim. nasıl mı.. alıyorum doktorumun verdiği ilaçları ooohh pamukk :)) ölüde ağlamıyor düğünde oynayamıyorum. saman gibi :))) belki arkadaşında ilaç alıyodur.
07 Yorumla- +1 yıl
Anti depresan mi :)))) bende kullandım ama bana çok faydası olmadı ne kullanıyorsun
- +1 yıl
evet antidepresan. selectrayla başladım. şimdi xanax la restorili aynı anda kullanıyorum :)
- +1 yıl
Hmm peki öfke den dolayimi verildi , depresyon teşhisi mi bana depresyon diye vermişti de. Prozac su meşhur ilaç :D
- +1 yıl
prozacı aştım sanırım ben. restoril bile uyutmuyor. evet depresyon denildi. epey badireler atlattım. bu ilaçlar bana müstehak :)
- +1 yıl
:D banada öyle denildi prozac içip içip uyuyordum ilaçla güzellik olmaz deniyordu bence oluyor yani :D
- +1 yıl
oluyo tabi. hele ki şu mübarek günlerde etrafa terör estirmenin anlamı yok demi ama. al hapını yat aşağı. sen rahat kafan rahat herkes rahat :))
- +1 yıl
Aynen bende kilo kaybı yapıyor ama , daha önce kulkandimda bıraktım tekrar kullanmayı düşünüyorum , kilolu insanlar zayıflamak için kullanıyormuş bunları bazen :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılHer zaman ozendigim iki insan tipi var. Biri yiyip yiyip kilo almayan insan, digeri ise kolay kolay sinirlenmeyen insan. Ikisini de bulursam sinirden kafa kafaya tokusturmayi dusunuyorum.
17 Yorumla- +1 yıl
İlk insan tipine bende giriyorum , ikincisini daha kavrayamadim :D kılolusunuz herhalde :p
- +1 yıl
Yok normal bir kilodayim aslinda hatta boyuma gore biraz kilo bile almaliyim belki. Fakat yemek yemeyi seviyorum, yiyince kilo aliyorum. O sebeple size sinir oluyorum cagir o arkadasini tokusturucam sizi :D
- +1 yıl
Fotoğraftaki sizseniz kilonuz normal bence de :D ahahaha o arkadaşım kilolu :D ikisi aynı anda olmuyor demekki
- +1 yıl
Fotograftaki mi? Ahahahah yok artik. ^^
- +1 yıl
Anlamadım neye gulduğunuzu :D
- +1 yıl
Boşver, öyle kalsın :))
- +1 yıl
Peki :D
+1 yılBen de kolay sinirlenmem. Genetik değil çünkü babam sinirli. En iyi cevapta demiş, hayata bakisla alakali.
03 Yorumla- +1 yıl
Hmm , sartlar ve psikoloji önemli diyorsun
- +1 yıl
Şartlardan ziyade olaylara Nasil yaklastigin. şartlar bir seviyeden sonra etki eder bence.
- +1 yıl
geçenlerde çok öfkeliydin oysaki...
- Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılBen kızma birader bile oynarken sinirlenen bir insanım takdir ettim :D
07 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bu iyidi :D
- +1 yıl
Ama öyle :D
- +1 yıl
Kızma birader oynarken adam üstüne geliyor ya , seni başa atıyor sonra altı gelmiyor yerinden cikamiyorsun felan çok berbat bir durum :D
- +1 yıl
Kaç kere bağırdığımı hatırlıyorum öyle altı gelmiyo uğursuz bu zar size nasıl geliyo zar mı tutuyosunuz die :D
- +1 yıl
Şans oyunu tamamen halbuki neye sinirleniyorsak , ne oynardık
- +1 yıl
Şans oyunu ama altı gelmiyo demezdik altı atamıyorum falan derdik :))) ben sinirlenirim o an bir heycan oluyo insanda kavga ederkende öyle bana bir laf söyledi altta kalmayayım falan :D
- +1 yıl
:D bedava adrenalin yaşıyorsun :D 6 atamıyorum :DD mahallede taso oynardik. Ters çevirmeye çalışıyorduk bazıları çok sert vuruyordu elini yere çarpıyordu , taso için elini kircak :DD
Herifin sinir mekanizması alınmış, iyi bir şey aslında lan.
11 Yorumla- +1 yıl
Sinir sistemini aldirmis :D enteresan birisi
+1 yılBen de kolay sinirlenmem. Eskiden bana sataşan çocukların canını yakmaktan zevk alırdım. Sinirlendiğim için değil. Hoşuma gidiyordu :/
13 Yorumla- +1 yıl
Hmm motivasyon amaçlı doverdin yani :D sinirlenmeden kavga etmek
- +1 yıl
çocukluk işte. şimdi öyle biri değilim...
- +1 yıl
ne zaman? işte nadir öfkeleniyorum, öfkelenince ne yapacağımı da bilmiyorum
+1 yılbennn arabaa kulanırkenn çokk acayipp öfkleniyorummhattlaa dünn birinii dövüyodumm sırff yolladaa sohbett ediyolarr diyee.. bnde p derecee yani.. iyii bişeyy degill tabii bbu kadarıı
00 YorumlaKarşı tarafı yeteri kadar sinir ediyoruz ya... sinirlenince veya kavga edince değişen bir şey olmuyor. o yüzden sakin kalmak daha güzel.
02 Yorumla- +1 yıl
Bence de ama bu sefer pasif diye adlandiriyorlar
Yani ben de kolay sinirlenmem ama sinirlendiğim zaman çok fena olurum. Konuşmam yemek yemem. Herkesin tepkisi farklı tabi.
00 Yorumla
+1 yılO tarz insanlara hayranim bence mizac yaradilisi ole
05 Yorumla- +1 yıl
Bence de öyle gibi geliyor , bende deniyorum olmuyor çünkü
- +1 yıl
Ben de deniorm ama adrenalin durmuyor :)
- +1 yıl
Hahahah :D adrenalinle ne alaka :D aahah
- +1 yıl
Sinirlenince salgilanio hormon anlaminda :)
- +1 yıl
:))))) doğru
+1 yılSinirlenmediğini nereden biliyorsun? Sinirleniyordur elbette, sadece belli etmiyordur.
06 Yorumla- +1 yıl
Tipinden anlıyorum belli etmese anlarım herhalde :D
- +1 yıl
Zaten adam zeki diyorsun. Emin ol becerir bunu :)
- +1 yıl
Benden zeki degil :p ama benden basirili pust :D
- +1 yıl
Senden zeki olup olmadığını bilemeyiz. Kimi zekiler vardır salak rolü oynar. Zaten seni kendisinin sinirli olmadığına inandırdıysa adam yetenekli imiş.
- +1 yıl
Evet yeteneklidir birkaç enstruman felan çalıyor , buna bakılarak anlasilmaz da gerçi sonuçta ben calamiyorum :D
- +1 yıl
Haha :D
+1 yılO insanları anlamıyorum ben yahu. İnsan nasıl sinirlenmez.
02 Yorumla- +1 yıl
Bende anlamıyorum sen sinirleniyormusun diye soruyorum sinirleniyorum diyor ama pek inandırıcı olmuyor :D
- +1 yıl
Tabi olmaz.:D
Banada inandırıcı gelmiyorlar.
Ben çok zor sinirlenirim. Sinirlenince de sonu iyi olmuyor.
Kötü bir şey aslında bu01 Yorumla- +1 yıl
Kötü bencede sinirlenmeyen insan hırslı olamaz pek
Onun sadece bir oyun olduğunun ve hayat memat meselesi olmadığının farkındadır:D
02 Yorumla- +1 yıl
Sadece oyunda değil mesela derslerde düşük aldiignda felanda öyle :D
Bu hayatta vurdum duymaz olmak lazım ;) Hayat bu şekilde olanlara güzel..
14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle, ama sinirlenmektr lazım :D
- +1 yıl
Aynen doğrusu o, ama çoğu zaman basaramiyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hiç sinirlenmem çünkü sinir hapı içiyorum :D almadan sinirlenirsem hastanelik ederim karşıdakini hapı içtikten sonra herkes ne kadar sakin diyo melek gibi diyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim eski orman işletme şefimde öyldi onca tatsız olaylara bile sinirlenmiyordu arkadışınız oğlak burcusa aynı karedeler
12 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum burcunu ama ınsan üstü bir yetenek heralde :D
Cevap sahibi+1 yıl:) aynısını gördüğüm için şaşkınlığını anlıyorum
Allah vergisi bir yetenek diyelim ben kolay kolay sakin kalmayı başaramam...
00 YorumlaBen hiç sinirlenmem pozitifim olsada hemen geçiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Nadir tiplerdensiniz :D
Benimde sinir sistemim alınmış sanırım :)
08 Yorumla- +1 yıl
Sende mi oylesin :D
- +1 yıl
Hmm ne güzel nasıl oluyor o :D
- +1 yıl
Katılıyorum kardeşim, peki mesela birisi karıştı yolda tepkin ne olur :D
- +1 yıl
Vay be adamsın :D
+1 yılhep imrendim öylesine.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuğu niye deşifre ediyosun :)
011 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi bir insan ya , çok mütevazı kötü anlamda deşifre değil yani :D
Cevap sahibi+1 yılilber ortaylı gibi :)) herkes ona tav oluyo sonuçta
- +1 yıl
Hahahhahahahaa :D kesinlikle bide bir adam vardı ya iki karisinida öldürmüş. Diyo ya ikisinide öldürmüş bulundum :DD
Cevap sahibi+1 yılevlilik programına katılan adam dimi :))) sana diyorum işte böyle adamlar kadınlar tarafından çok arzulanıyo, 2 karının olması kolay değil :DD
- +1 yıl
Aynen o adam :DD şiddet seviyor bu kadınlar :DD
Cevap sahibi+1 yılkadınlar güç sever.. o yüzden duygusal, sempatik adamları isteyip hep cool ve umursamaz erkeklere aşık olurlar :))) . geneli böyle maalesef
- +1 yıl
Güç seviyor sonra ölüyorlar :D katılıyorum bencede umursamaz erkekleri seviyorlar ama cool denilen bir tarz bana uzak , özellikle bir çabası yoksa tamam bazıları cool olmak için neler yapmıyor :D
Cevap sahibi+1 yılemin ol onlar gerizekalı görünüyolar :D uğraşsın dursunlar.. her zaman karakterli olmak çok önemli
- +1 yıl
Dimi , mesela karakter tarz meselesi birazda. Bunlar bağlantılı tarzı olan insanları seviyorum bugün adam sessiz takliyor yarın çok konuşuyor. Bazilari da var mesela adamin stabil şekilde bir duruşu var. Adamın yanına ne zaman gitsen tarzı ayni o adamlar değerli ışte
Cevap sahibi+1 yıl1. kategoridekiler erkek olduğu için, adamlar değer kazanıyor tabii :)
- +1 yıl
:D aynen katılıyorum
+1 yılAsla böyle bir kişilik olmayacağım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsinirleniyodurda biraz akıllıdır.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne