Kişilik & Karakter Erkekler neden güzel kız ister? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkekler neden güzel kız ister?Erkekler nasıl kızlara güzel der? Erkekler neden güzel kız ister? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Karşınıza 2 tane güzelliğr bakan erkek çıktı diye bu önyargı yapmayın 2 0 Yorumla
ustura61 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 544 cevap paylaştı. kizlar neden ykidikli erk isder siz bizden cok secicisiniz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadınlar neden yakıșıklı ister? Hatta onu geç, çok uzun boylu, kaslı, iri yapılı değil diye "erkek" yerine koymaz.. 2 0 Yorumla
yinesu Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Neden güzel istenirin sorusu mu olur.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kadınlar daha çok karaktere bakıyor gibi ama erkekler ful fiziğe ve yüze bakıyor Yorumla PsikopatMüzisyenn +1 yıl @soran Nerde yasiyosun sen yaa, 1,80 den asagi erkekle gezen yok neredeyse. Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İlla güzel olması gerekmiyorki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne olması gerekiyor Yorumla Erenkuvvet +1 yıl İç güzelliği daha önemli benim için kafa dengi eğlenceli biri olsun bana yeter :) Yorumla
SonNoktacı Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Zevkler ve renkler tartışılmaz sadece tek taraflı değil kızlarda erkeklerde farklılık arıyor 1 0 Yorumla
pasttense Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ben en çok gözlere önem veriyorum sanırım. Şekli büyüklüğü rengi vs. 1 0 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İçi güzel olsun bir de karakteri bana yeter 1 0 Yorumla
Kaiosama34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çirkin ile bal yemem güzel ile taş taşırım 😂😂 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Güzel kızın güzel çocuğu olur mantığı 1 0 Yorumla
sahmus-26 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl sendemi guzelsin 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Evet, çevrem tarafından ilgi görüyorum. Yorumla sahmus-26 +1 yıl sevgilin var mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır, neden Yorumla sahmus-26 +1 yıl güzeller yalniz kalmaz Yorumla Soran +1 yıl Yalnızca benim tercihim Yorumla sahmus-26 +1 yıl senin tercuhin evet ama sana cok takilanlar olmuyormu Yorumla Soran +1 yıl Takılan var ama ben başka birinden hoşlanıyorum Yorumla sahmus-26 +1 yıl ama o biliyormu Yorumla Soran +1 yıl Söylemedim ona, utanıyorum Yorumla sahmus-26 +1 yıl utaniyormusun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla sahmus-26 +1 yıl canim neden utaniorsun ki kiyamam sana asktan utanilmaz yaaa Yorumla sahmus-26 +1 yıl uyudun mu Yorumla sahmus-26 +1 yıl hepsi bumuyudu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Karşınıza 2 tane güzelliğr bakan erkek çıktı diye bu önyargı yapmayın
kizlar neden ykidikli erk isder siz bizden cok secicisiniz
Kadınlar neden yakıșıklı ister? Hatta onu geç, çok uzun boylu, kaslı, iri yapılı değil diye "erkek" yerine koymaz..
Kızların yakışıklı erkek isteme nedenleri ile aynıdır.
Neden güzel istenirin sorusu mu olur..
Kadınlar daha çok karaktere bakıyor gibi ama erkekler ful fiziğe ve yüze bakıyor
@soran Nerde yasiyosun sen yaa, 1,80 den asagi erkekle gezen yok neredeyse.
İlla güzel olması gerekmiyorki
Ne olması gerekiyor
İç güzelliği daha önemli benim için kafa dengi eğlenceli biri olsun bana yeter :)
Zevkler ve renkler tartışılmaz sadece tek taraflı değil kızlarda erkeklerde farklılık arıyor
Ben en çok gözlere önem veriyorum sanırım. Şekli büyüklüğü rengi vs.
İçi güzel olsun bir de karakteri bana yeter
Kalbi güzel olan kızları isterler
Çirkin ile bal yemem güzel ile taş taşırım 😂😂
Kim diyor onu? Asla doğru değil.
Sonra güzel sevenemiz yok diye ağlarlar 😂
Bilmem, insanın sevdiği güzeldir bence
Güzel kızın güzel çocuğu olur mantığı
sendemi guzelsin
Evet, çevrem tarafından ilgi görüyorum.
sevgilin var mı
Hayır, neden
güzeller yalniz kalmaz
Yalnızca benim tercihim
senin tercuhin evet ama sana cok takilanlar olmuyormu
Takılan var ama ben başka birinden hoşlanıyorum
ama o biliyormu
Söylemedim ona, utanıyorum
utaniyormusun
Evet
canim neden utaniorsun ki kiyamam sana asktan utanilmaz yaaa
uyudun mu
hepsi bumuyudu
herkesin bir alıcısı vardır diye düşünüyorum.
Güzel çünkü
Saygılı ister
Güzel s*kmek için