Duygu göstermekte pek iyi değilim, ebeveynlerim sağolsunlar ne ekledilerse üretimde ortaya bir acayip Medan çıkmış.😒😕

Aklımdan geçen de kalbimden geçen de yüzüme yansır. İyi ki de yansır. İçim farklı dışım farklı davranamiyorum, olamıyorum. Hayatımda da genelde o tarz insanları tutmaya çalışıyorum. Diğer türlü içi dışı bir olmayan beni de üzer.
Eğer insanları iyi gözlemleyebiliyor ve mimiklere dikkat edebiliyorsan, söyledikleriyle mimiklerinin uyumuna bakmanı tavsiye ederim. Sen kendinle ilgili bir başarından bahsederken, karşı tarafın; Aaa öyle mi çok sevindim, aaa inanamıyorum, süper harika derken, o an da anlık mimikler belirir. Genel de alaycı bir gülümseme veya göz devirme gibi mimikler yakalıyorsan, aslında karşı taraf senin kendine dair anlattığın güzel şeyler hakkında söylediğinden çok daha farklı düşünüyor olabilir. Elbette insanın aklından geçenler yüzlerine yansıyor.
Önemli değil.
Duygusal ve hassas olduğum bazı zamanlar yüzüme yansır ama kendimi soğuk, mantıklı ve daha güçlü hissettiğim anlarda, ifadesiz ve donuk yüzümle düşüncelerimi gizlerim.
Genel olarak insanları tavır, davranış, mimik ve sözlerinden yola çıkarak okumakta iyi olduğumu düşünüyorum.
Nerdeyse hiç. Bazen aşırı ifadesiz bakabiliyorum, ben söylemediğim ve bilmesini istemediğim takdirde kimse aklımdan geçenleri tahmin edemez ya da nasıl bir ruh halinde olduğumu anlayamaz.
Cevap
6Cevap
Yüzüme net yansır ama konuşmama pek yansıtmam. Aklımdan geçirdiğim şeyi otomatik surat ifademe dökerim.
Hayır, yansımaz. Bu yüzdendir ki, etrafımdaki insanlar sürekli hal ve hareketlerimi sorgulama ihtiyacı hissediyor.
Hiç dışarı yansıtamam ama karşıdaki kişinin yüz mimikleri ve beden dilini inceleyip fikir edinirim az çok.
Yansıtmamak için uğraşmam açıkcası o yüzden yansıttığımı düşünüyorum
Ama insanları henüz çözebilmiş değilim umurum dışılar zaten uğraşamam🤪
Yansır çünkü ben salağım 😅
Tövbe rabbim.
İmana mı getirdim😄
İlk fırsatta umre inşallah
Hurma severim lütfen getir güzelinden
Mekkeden almış gibi gümüş yüzük ve tesbihte ister misin?
İstemiyorum onlardan sahte olmayan hakiki zemzem suyu olabilir ama 😐
Bir damacana ayarlayalım size derhal.
Bekliyorum...
Anlaştık.
Hayır kimse ne düşündüğümü ne hissettiğimi anlamaz kolay kolay
Mutsuzluk ve sinir yansır sadece mutluluğunu heycanini gosteremeyenlerdenim. 😃
Yansımaz. Ani tepki vermediğim sürece mimik olarak yansıtmam.
Görmesini bilene evet..
Yansır tabiki ruh halim her şeyime yansıyor.
İçim dışım bir... direkt yansır , gizleyemem.
Okumasını bilen fark eder sadece..
Beni tanıyan bilir sadece
Hayır genelde gülerim
Çözüyorum bazen
Evet.
Farkediyorum
Asla 😏
Hayir
Yansıtırım.
Hayırr
Ewet yansır
Yansımıyor. Her daim ifadesiz durabiliyorum.
Yansır.
Evet
Pek başarılı değilim bu konuda
Yansitmam
Mutlaka
Direk
Kısmen yansır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?