Biri tarafından sevilmeye, benimsenmeye herkesin ihtiyacı vardır bence ama bundan daha farklı düşüncesi olanlar da vardır elbette. Aşk meşk olarak düşünmeyin hemen normal insanlık sevgisinden bahsediyorum. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Sevgiye, sevilmeye ihtiyacınız var mı yoksa ben kendime yeterim mi diyorsunuz?
Sevgiye, sevilmeye ihtiyacınız var mı yoksa ben kendime yeterim mi diyorsunuz?
Yetmiyorum abi. Böyle itici konuşmalar yapmam yani. Ağladığımda birine, sevdiğim ve çok değer verdiğim bir dostum ya da aşık olduğum erkek arkadaşıma sarılmak benim de hakkım. Gözlerim morarana kadar ağlayıp şizofrence duvarlarla konuşmaktan kim bıkmadı ki. Bunlar masal hep. Bu hem muhtaçlıkta değil. İhtiyacın olduğunda birinin olmasını istersin. Herkesin ihtiyaçları vardır. Bu bazen oyuncakla bazen yastıkla bazen geceni yanlız geçirmediğim ayla bazende omzunu yaslayacağın bir dostla. Ama ne olursa olsun bir şey vardır hep.
Kimseye ihtiyacım yok aslında. Kendim düşüp kendim kalkıyorum ama ailemin bana destek olmasını çok isterdim, birinin sus her şeyi biliyorum diyip sarılmasına çok ihtiyacım var. Babamın arayıp bir şeye ihtiyacın var mı demesine çok ihtiyacım var, aslında bir şeye ihtiyacım yok ama onun bir şeye ihtiyacın var mı demesine ihtiyacım var.
Ruh halime göre değişiyor. Bazen çok istiyorum, bazen de oh be sevgilisiz hayat ne güzelmiş diyorum. Ama olsa fena olmazdı. İyi biri, anlayışlı, karakterli vs. Her insan ister bence bunu. şu an yok diye kendime yetmiyor da değilim. Çok şükür yetebiliyorum kendime
Aslında bu her zaman değişen bir durum Bazen mutlu olduğumuzda mutluluğumuzu paylaşabileceğiniz birini ararız, mutsuzken de hakeza... Yani insanın bedeni havaya, suya, ekmeye ihtiyacı olduğu gibi ruhun da bazı duygulara ihtiyacı var Bunlardan en büyüğü sevmek ve sevilmek... Bu çok doğal bir durum
Yok ben ne kimsenin sevgisine nede sevme arzusuna ihtiyacım vardiyen birinin de ruhu, tıpkı bir ağacın güvdesini kemiren bir kurtçuğun kemirdiği gibi acı çekiyordur
Herkes sevilmeye ihtiyaç duyar her ne kadar tek başına da mutlu olmayı başarabilse de, ben ise hayatımda beni sevecek benimde onu sevebileceğim birini istiyorum, bence çok şey istemiyorum, hayırlısı. 😆
Herkesin sevmeye ve sevilmeye ihtiyacı vardır. Benim de var. Fakat sevgimin kullanıldığını düşündüğüm yerde gardımı almayı da bilirim. Yeri geldiğinde kendime de yetmesini bilirim.
Kendine yetende vardır elbette ama dünya sevgi üzerine kurulu bir şeyi severseniz o istersiniz. Birini sevmek birinin sevmesi kalbinin mutlu olması demektir. Her canlı sevgiye ihtiyacı vardır.
Kimseye hiçbirşeye ihtiyacım yok ben kendime yeterim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
aslında herkesin sevilmeye ihtiyacı var ama malesef seven insan bulmak inanılmaz zor ve bence aramaya da gerek yok kişi kendi kendine yetebilir o yüzden hiç risk almayalım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hmmmm yeterim ki kendime bol bol veririm sevgiyi kalbim midem kadar geniştir dümdüzzzzzz bizdee bu işler
Herkes sevgiye ihtiyaç duyar fakat bu illa karşı cins veya insandan gelen sevgi değildir, ben bana yeterim ama bir hayvanın beni sevmesi insanın sevmesinden çok daha mutlu eder.