Oğlak burcunun kötü özellikleri: Kinci, hırslı, inatçı, dik başlı, cimri, tek önceliği kariyer ve para, intikamcı, kin tutunca takıntılı, duygusuz, soğuk, acımasız, pire için yorgan yakan, çıkarlarını iyi koruyan, makyavelist yani zafere giden yolda her şeyi yapan, kibirli bir burçtur.
Kendim oğlak stelyumuna sahip olduğum için ( güneş, ay ve merkür) bu özellikleri fazlasıyla gösteriyorum.😂😂 Korona mı daha tehlikeli oğlak burcu mu?
Coronanın aşısı her ya da geç bulunacak ancak oğlak burcunun kinine karşı koruyacak ne bir panzehir ne de aşı var... tuttuğunuz kin bile mutasyona uğramıyor
Hayır. Öyle biri değilim. Kin tutmayı pek yapamam ya neden kin tuttuğumu unuturum ya da kime tuttuğumu. 😂 Kibirli hiç değilim. Çünkü farklı konularda ne kadar iyi olursanız olun hep daha iyi biri mutlaka çıkıyor. Tek önceliğim kariyer ve para olmadı. İnsan ilişkilerine dolayısıyla duygulara ve kalplere daha çok önem veririm. Cimri olmadım hiç. Çünkü ailem bana cömert olmayı öğretti. Paylaşmam gereken yeri ve zamanı ayırt edebiliyorum. Ama maalesef arada fazla inatçı olabiliyorum. 😂
Nükleerteori En yakın kankası olduğum halde gazabından nasibimi aldığım çok oldu dostum sevgililerinin başına geleni söylemeyim 2 gün uyku uyuyamazsın.. : D
Bence sen farki stelyum mudur ona sahipsin bunu oğlak burcuna bagliyorsun. Burçlara inanan biri degilim ama tanıdığım hiçbir oğlaga uymuyor o dediklerin
astrolojiyle aram çok iyi siz ve sizin tanıdığınız oğlaklar yükselen, ay ya da diğer gezegen burçları özelliklerini fazla gösteriyor olabilir bunlar has oğlak burcunun kötü özellikleri ister kabul edin ister etmeyin
bir burca sahipsiniz diye o burcun özelliklerini tamamen göstereceksiniz diye bir şey yok bende oğlağım ama zerre çalışkan değilim ne ders çalışmayı ne de iş yapmayı severim sabahtan akşama kadar bıraksalar yatarım bunun gibi her şeye uymamak da gayet normal.