Kişilik & Karakter Yatağında yatmayı sevmeyen var mı? avokadoxs Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Odama gidip yatmayı sevmiyorum oturma odasında uyuyorum benim gibi olan var mı? Yatağında yatmayı sevmeyen var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
CRAZYGİRRLLL Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl yatak varken rahat rahat gidipte ortalıkta uyuyanları hiç anlamıyorum 4 0 Yorumla
Angel_Tati Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Odamı da yatağimida cok seviyorum icim huzur doluyor. Odani bence kendi zevkine göre düzsenlesen bu sorununu yok edebilirsin 2 0 Yorumla
meyvelisedaaaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Hiçbir yer koltuk rahatlığını vermiyo taa ki sabah heryerin tutulmuş olarak kalkana kadar😂 2 0 Yorumla
ISpectra07 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Ben çekyatta ayağımı çekyatın sırtımızı dayadığımız yerine koymadan uyuyamıyorum :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yatağım benim canimdir cigerimdir. Ordan baska bir yerde yatamam. 4 0 Yorumla
Naif1kız Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Kalabalık bir ailede oturma odasında yatmak ne mümkün eline kumanda bile verilmiyor. Bende tam tersi kendimi odama kapatırım 3 1 Yorumla couchyschwartz +1 yıl En güzeli Yorumla
zorladın Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ay hep yataktayım Yeneğimi bile yatakta yerim Çok severim yatağımı beeen 2 0 Yorumla
Sperman34 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yaz gunlerinde ewet balkon ve parkeye yatmayi tercih ediyorum 1 0 Yorumla
BurCuuu02 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Farketmiyor heryerde yatarım 3 3 Yorumla couchyschwartz +1 yıl Yeterki yatayım diyorsun 🙂 Yorumla BurCuuu02 +1 yıl @couchyschwartz yetekri uyuyim Yorumla couchyschwartz +1 yıl Tamam uyu bakalım Yorumla
kartal10l Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sessiz ve karanlık olan heryer olur 1 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Degişim yerlerde yatmak benim de hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Salonda uyurdum attık odamda uyuyom 1 0 Yorumla
Sweetgirl_35 Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Ben, tv karşısında yatmak, uyuklamak en keyiflisi 2 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yatak varken rahat rahat gidipte ortalıkta uyuyanları hiç anlamıyorum
Odamı da yatağimida cok seviyorum icim huzur doluyor. Odani bence kendi zevkine göre düzsenlesen bu sorununu yok edebilirsin
Hiçbir yer koltuk rahatlığını vermiyo taa ki sabah heryerin tutulmuş olarak kalkana kadar😂
Ben çekyatta ayağımı çekyatın sırtımızı dayadığımız yerine koymadan uyuyamıyorum :D
Yatağım benim canimdir cigerimdir. Ordan baska bir yerde yatamam.
Kalabalık bir ailede oturma odasında yatmak ne mümkün eline kumanda bile verilmiyor. Bende tam tersi kendimi odama kapatırım
En güzeli
Ay hep yataktayım Yeneğimi bile yatakta yerim Çok severim yatağımı beeen
Yaz gunlerinde ewet balkon ve parkeye yatmayi tercih ediyorum
Farketmiyor heryerde yatarım
Yeterki yatayım diyorsun 🙂
@couchyschwartz yetekri uyuyim
Tamam uyu bakalım
Sessiz ve karanlık olan heryer olur
Degişim yerlerde yatmak benim de hoşuma gidiyor
Salonda uyurdum attık odamda uyuyom
Ben, tv karşısında yatmak, uyuklamak en keyiflisi
Yok.