Görüşüp arkadaş olabiliriz dedim birşey söyledi anlamadım kibarca red mi ediyorsun sen beni dedim kibarca değil direk reddediyorum dedi 😀sonra da neyapiyorsun dedi devamı böyle ne diyor sizce amacı ne pişman mi oldu
Ne demek istiyor? pişman mi olmuş? Üzülmüş mü? O prenses ayrıntısına dikkat eder misiniz😀?
Ablacım bu adamlar 2011'de bitti sen stoktan mı buldun. Tamam yazım hataları olur da bu ne yahu. Neyse karaktere bakalım şimdi. Adamın istediği hem ayranım dökülmesin hem rahatım bozulmasın. Ağır moddadır bu insanlar ulaşılmaz görüntüsü verir ama ucundan da ben burdayım ha diye gösterir. Hayırlısı olsun.
Hoş adamsın derken? Kızım sen ciddi misin? Şey pardon, "citti misin" 😂 Derhal bu çocuğu engelliyorsun. Yeter ya neden yakışıklı olmak bu kadar önemli kültürsüz mallar kız kaldırıyor. Adamın yazısını anlamak için 4 defa baştan okudum.
Bir erkek duyulmasın bilinmesin diyorsa çekindiği biri vardır hayatında duyulursa evde ki bulgurdan olacak demek ki doğru demişsin kadın olan sensin bu neyin kafasında boşver dingili daha ismini yazamıyor bile