Aşk sayılıyor mu? sayılıyorsa aşkı özlediğimi belirtmek isterim. Ona aşık olmayı, onu görünce içimin canlanmasını, ne yapacağımı saşırmamı özledim. Liseden beri bunları yaşamadım ya ve bunları yaşamayı çok özledim. Onunda seni sevdiğini fark ettiğin o mükemmel an vardır ya, onunda da seni düşündüğünü bildiğin, ikimiz beraber iyi bir ikili olduğumuzu anladığım ve o anlardan haz aldığım zamanı özledim.
Kavuşmak sanırım tüm özlemlerimle o an ki ruh hali, sevinç ve belki gözyaşı.. Yaşanması ne gerekiyorsa yaşatan. Özlemlerin bitmedi, bir kavuşma telaşesi sarsın isterdim ayaklarımı, elimi..
Öfke hariç diğer duygularımı sonuna kadar yaşayamıyorum. Hepsini teker teker sonuna kadar tatmayı isterdim. Ha, fırsat yok mu tatmaya? Var. Ancak tatsız tuzsuz yemek gibi tadları. Tuzunun iyi bir şekilde ayarlandığı gün ne zaman olur, bilemem. Olur mu o da muamma.
Bu özlemin adının ne olduğunu bilmiyorum. Sevdiğim insanın bana verdiği değer, "Aşkım" diye yazdığında heyecanlandığım o duygunun adı ne bilmiyorum. Onu çok özledim.
Direkt duyguyu tarif edemem. Manit yanında, omzuna uzanmış, saçlarının kokusunu içine çektiğim o an hissettiğim duyguyu çok özledim. Bilin bakalım ne eksik
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çocukluk duygusu, şımarabileceğin bir annenin olmaması.. çoktan büyümüşüm.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiçlikdeyim hiçbir hissetmiyorum boktan bir boşluk hissideyim