Hiç paranormal(doğaüstü) bir olay yaşadınız mı?Hayalet görme vs. gibi.
Dalga geçmeden doğru düzgün cevaplayın lütfen.
Dalga geçmeden doğru düzgün cevaplayın lütfen.
boşver bunları bu senin korkuların ben yüzlerce gördüm ama rüyalarımda eğer kormazsan bir şey olmuyor senin korkularından beslenen bir durum olay cinler karabasan diyorsa şu var bunlkarın kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum kormadığın zaman sakin davrandıoğında bunun bir rüya ve kontrolun kendinde olduğu düşünürsen ve dua edersen bir şey olmuyor .artık gelmiyorlar bıktılar genelde garip kadınlar geliyordu ölüyordum kaçıyordum korkuyordum sonra bir şey fark ettim sakin olup üstesinden gelince onlar korkuyor ben her geldiklerinde becerdim onları kurtuldum :) artık gelmiyorlar kadınlar ne yapar bilmiyorum:)
bir gün iki katlı evin ikinci katındayken yata uzanmış televizyon izlerken tek başımayım zaten korkuyordum derken cama biri tık tık tık vurunca ben orda dondum kaldım dedimki kendi kendime oğlum sen sıçtın buraya kadarmış ve ses kesildi derken birdaha başladı korkudan perdeyi açıp bakamadımda sonra yatağın içinde yorganı kafama çekip başladım dua okumaya oku allah oku oku allah oku derken uyumuş kalmışım o korkudan:))
baksaymışsın keşke :)
eğer o gün o cama baksaydım bugün senin soruna bakamazdım diye düşünüyorum kalbim okadarına dayanmazdı:))
Karabasan oo :))
rüyamda hiç tanımadıgım bir çocugu gördüm benden holandıgını söylüyordu
2 hafta sonra onu gerçekten gördüm 2 dakika içinde (valla bende şaşırdım)
yanıma geld, ve benimle tanışmak istediğini söyledi
bizzat gerçektir
geri çevirmeyseydin bari,belki keramet vardır)
çocuga döncem ben sana dedim belki birgün ugrarım yedekte kalsın :))
evet yasadım hayalet bır kedı görmustum yıllar önce
hayalet kedi mi?
hayvan hayaleti olduğunu duymuştum ama inandırıcı gelmemişti.Onların ruhu oluyor muydu ki?
Cevap
11Cevap
Gercekte yasamadim.Ama Kabus ve Karabasan dedikleri seyi cok yasadim.Sebebi ise Ekmek kirintilari elbisenin ustunde kalinca gece uyurken biri ustune cokuyor gibi kalkamiyorsun.Zorda olsa birdenbire kalkabildim.
annem gece uyurken üzerinde bi yük var gibi hissetmiş. kakamamamıştı. çığlık attı hemen gittik yanına sabaha kadr yasin okudu galiba. ben uyumuşum.
aynaya gözüm takıldı gece.görüntüm mutfa yöneldi.bağırdım.üç sene önceydi.ilaç kullanıyordum.ondan oldu.
halüsinasyon yani?
bağırdığında yanına kim geldi ve sen onlara ne dedin?
gece yatmadan insidious filmini izle sonra tuvalete falan git görürsün artık sende ;)
Bi ara karabasanı çok yaşıyordum ama nerdeyse 1 senedir olmuyor
ucan adam sabi harıcınde paranormal birsey görmedim
Doğaüstü ve Ezoterik-Okült konulardaki tüm meraklarınızı gidermek için bize ulaşabilirsiniz. Yardım edebiliriz :)
ig klausmolestus
görmedim ama hayatta tek ve en çok istediğim başka bir gezegenden gelen varlı
k görmek
Bi ara gece kalktığımda tuvalete giderken aradan bi gölge geçti bi insan gölgesi gibiydi
allAh nasip etmedi daha :(((
Hayır malesef yaşamadım.
Yaşamadım.İlahi birşeyler yaşadım.
ilahi derken?
Uzun hikaye
hayır.. allah korusun:)
çoook
geç bunlarıı
senin oldumu ?
hayır.onun için sordum zaten.
hmm korkulması gereken bir şey yani bu?
Hayir.