İçimde sürekli kıpır kıpır olan bir şey sanırım bu auro dediğiniz. Hani bir heyecan, bir heves, enerji... İşte günün belli saatlerinde içimde bu dinamizmi çok hissederim. Sanki dört nala koşacak bir at gibi... İnsanlara güzel enerji veririm, pozitif düşünmelerini sağlarım. Yalnız nerede ve nasıl davranması gerektiğini unutmamak kaydıyla...
Güzel bir gün geçirmeni dileğiyle, günaydın bu arada.
Ben her hissimi kontrol altında ve en yüksek seviyede yaşarım. Eğer enerjim yüksekse paylaşırım somurtan birini gönderdiğim kalk lan bacanak gidiyoruz der onu götürürüm. Ama eğer moralim yoksa yanımda kimseyi istemem. Kimsenin enerjisi beni yükseltemez bir tek kediler yapabiliyor bunu. Henüz bir insan tarafından bana aktarılmış yüksek enerji yok.
Aura mı kaldı! Ne güzel doldurmuştum 1 kadeh içkimi uzatmışım ayaklarımı sofada bahçede keyif yapıyordum. Çocuk tecavüzleri ile ilgili bir habere bakmak zorunda kaldım auram modum keyfim neşem her şeyim düştü. 1 kadeh başladım şişedibi görmezsem iyidir. Ne kadar rezil bir dünyada yaşıyoruz kafayı yiyeceğim 🤯
Genelde mutsuz olsam dahi gülümsemeye ve mutlu görünmeye çalışırım. Bazen beceremediğim de oluyor tabii fakat genel olarak pozitif enerjimi etrafa saçmayı başarabiliyorum.
Auram yüksektir.. girdiğim ortamlarda dikkat çekerim.. Dışarıdan bakıldığında genelde kendini beğenmiş.. havalı.. soğuk derler bu sebebten.. ... Fakat konuşunca öyle bir kişilik olmadığımı anlarlar.. Auram batsın 😀😀
Ortak noktam olan arkadaşlar seninle her şeyi konuşabiliyorum ve yargılamıyorsun muhabbetin keyifli der buna karşılık ortak noktam olmayanlar soğuk ve mesafeli olduğumu düşünür yani biraz da kişisine ve kafa uyumuna göre
O gün mutsuz olsam da mutlaka o etkiden kurtulup kendimi motive etmem gerekiyor. Aksi olduğu zaman kendimi rahat hissetmiyorum. Çevremdekileri de mutluysam mutlu etmeye calışıyorum ama aurası yüksek bir insan mıyım bilmiyorum.
Doğal halimde auram yüksektir. Özellikle özgür ve rahat olduğum zamanlarda, olumlu bir enerjim vardır. Ama bazı insanlar, durumlar, tekdüzelik, vb. auramı düşürür. Onları etkilemektense ben onlardan etkilenirim.
Her zaman pozitif ve enerjik bir yapıya sahibindir çok gamsız vurdumduymaz bir tavrım var ama bu yönümü seviyorum cu Ku herşeyi kafaya takarak kendimi yaşlandırmam o yüzden giren 24 25 yaşında zanneder beni
Hayata bağlı enerjik kolay kolay şikayet etmeyen birisiyim ama anlık geçici düşüşlerim olmuyor değil. Modum düştüğü zamanlarda ise çevreye rahatsızlık vermemek için kendimi dışarıya atarım.
Evet bence öyle birisiyim. Her şeye pozitif ve olumlu bakmaya çalışıyorum çevremdeki insanlarda bunu farkediyor ve benimle mutlu olduklarını hissediyorum ☺️☺️