Aslan erkegi ile evlenmis Oglak kadini var mi?
Oglak kadini ile evlenmis Aslan Erkegi?
Nekadar anlasiyorsunuz?
Olabilir mi böyle bir iliski?
Oglak kadini ile evlenmis Aslan Erkegi?
Nekadar anlasiyorsunuz?
Olabilir mi böyle bir iliski?
Ya ben oglagim sevgilim aslan cok farkli karakterlr ucurm var armzda her konudan aslan erkegi anlat anlt bitmez sadik, ovulmyi cok sever, ilgi ckmek ister bu huyundan nefret edrm vee dvmslugum du korkuyi artik bnden ama yine de bazn yapiyo cildirtiyo bni kiskanctir oglkda cok kisknctir sahiplenocidr bende oyle cok baglndik artik ve cok sevyoruz ama ben kimseye bukdr sadik kalmdim asla ona ihanet etmem gozumle dahi asla. * asln erkgi korkutuyor nedense beni cunku baska kizlara bakiyor benim hic svmdm seyde bu neden bakr ki bir insan efrt edyrm ege rbkrken gorursem orda goznu cikririm hic aftmem cok hamrtti asiri titiz dir aile baglri guclu ama sevdigi icin herkesi onume alir cok bilmisdir. egocudur, kendini hep yukskde gorur , lafin altinda asla kalmaz haksizlaga asla dusmez her isdw başarili olurlar cok konuskn girismcidir yaa benimle cok zit gicik birz snki ama acok sevyorm anlsyrz ama hengn mutlaka tartsirz cnku karktrler farkli dusunce farkli ben cok intciyim zitlasmayi severim eger benim gubei kirarsa onu hic afttmem elimden gelni ardina da burkmam cok temiz kalplidir hayvnlri cok sever ama doknmayi svmez titiz olduklrndan
burclara göre ask uyumuna unanmiyorum artik benim eski esim burc uyumuna göre idealdi ama bak eski oldu :) anlasabilmek insanin kendi elinde hele birde sevgi varsa burclar hikaye diye düsünüyorum
Walla aslan burcuyum. Evli değilim ama sana aslan burcunun özelliklerini sayayım. Aslan burcu liderdir. Nereye giderse kendini belli eder. İlgi görmeyi ilgi göstermeyi çok sever. Aşırı sahiplenici ve kiskanctir. Çok gururludur. Bir kere gururunu kirdin mi asla eski güveni kazanamazsin. Aşırı ilgisinden sikilabilirsin ama sıkıldığını anlarsa buz gibi uzak durur senden. Egolu olmamasına rağmen havalı bir insan gordumu birden kendini çok beğenmiş biri haline gelebilir. Yeri geldi mi de bir çocuktan daha çocuktur. Normalde çok capkindir. Ama kendine eş sectimi gözü başka kimseyi görmez.
Şehvet konusunda birbirlerine karşı eksiklikleri olmaz diye düşünüyorum ama sadakat konusunda aslan 3 , 4 adım geride kalır diye düşünüyorum.
aslan erkegini sadik bilirdim..
hmm karsi cinse dayanamiyorlar diyorsun.. Sehvet
Cevap
3Cevap
Benim is arkadasim oglak kadini kocasi aslan erkegi.
Kadinin dominantligi ipleri eline almis durumda erkek hafif pisirik kalmis.
Cunku oglak kadini en tehlikeli ve sadik kadindir. Kafasina koydugunu yapar ve ezdirmez kendini bu kocasida olsa!
Ouu Kötü olmus baya
İyi anlasiyorlar fakat.
Pglak kadinini aslan ehlilestiremez ;)
hmm anlasiyorlarsa iyi.
ben sahsen öyle bir erkek istemezdim yanimda..
Koca boyun bukuyor.
Pisirik ne olacak.
Erkek dedigin dominant olmali
Yani.. Aslan erkeginide hic öyle bilmezdim dogrusu.
Aslan da dominanttir ama Oglak ile bas edemez gerci yukselen onemlidir.
Ben oglak erkegiyim kadinim ise yengex burcu
Tam idealim
Ben Oglak Burcuyum yükselenim Koc. Ama erkegimin pisirik olmasini kabul edemem. Mesela Oglaklar hirslidir basarili olmak falan ister. Ama Ben mesela erkegimin basarili olmasi benim icin cok daha önemlidir ve o basarili olmasi icin ben elimden gelenini yaparim onun icin. yani kendi basarim degil onun basarisi daha agir basiyor.. Sonucta onun basarisi benimde basarim yani ailemizin..
Ayet mantikli ve guzel
Şu burçlarla ilgili ilişki soruları soruyorlar ya Allahıma Kitabıma kürekle suratlarına vurasım geliyor
oğlak kaıdnı aslan erkeğine katlanacağını sanmıyorum çünkü ikiside istedikleri olsun ister tabi yükselene bakmak lazım
Soran ablacım benimde burcum oğlak yükselenim koç. 😂😂Şansa bak. 😂😂😂
Olabilitesi yüksek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar