Bence oğlak burcu her ne kadar oğlak burcu birisini tanıdıysam soğukkanlı ve aşırı ciddi idi belki de bana öyle denk geldi bilmiyorum.

Benimde yükselen oğlak ve ciddi bir insanım ama aynı zamanda espri yeteneğimizde vardir biz oğlakların az konuşuruz utangaçlık vardır ve sevgi açlığı vardır :( ama güzel espri yaparız. Bide eleştirel insanlarız yaşitlarimizdan olgunuz ve dünyevi hayata ayak uydurmuşuzdur para kazanmanın gerekli oldugunun bilincindeyizdir. Ve kısa yoldan para kazanmak diye birşey yoktura inanirız emeksiz ekmek olmadığını biliriz birçok insan kısa yoldan zengin olma hayali kurar ama bu biz oğlaklara göre imkansızdır ve tek şart çalışmaktır. Neyse amacım övünmek değildi oğlak özelliklerini anlatmaktı. Bencede en ciddi burç oğlak :::) ama ciddi olmak istiyorlarmi acaba ahahah🤣 yükselenim oğlak ve baya özelliklerini taşıyorum ama aslında beğenmiyorum aslan koç ikizler falan olsa keşke 🤣allahtan kendi burcum güzell :D
Başaklar ve kovalar daha soğuk ve mesafelidirler. Ama oğlaklar dışardan öyle görünürler ::D
Bence boğa ben balığım ama bende ciddi ve soğukkanlıyım
ciddilikten daha çok şu şekilde direk en kısa yoldan düşünür aslında dışarıdan sogukkanlı görünür sebebi güvenmedigi kişiye selam bile vermez eger güveniyorsa o ciddilik sogukkanlılık ortadan kalkar. sevdigini bir türlü söyleyemez belli bile etmez. almadıgı kararlar yüzünden hep pişmanlık duyar. kendisine bir adım gelene beş adım gelir ve sanıldıgı gibi iş kolik degildir sadece verilen işi en iyi şekilde yapmak ister, kendi malıymış gibi sahiplenir. çok ciddi olaylarda sakin sakin olaylarda ise kimi zaman patlayabilir ve asla para göz degildir sadece kötü mal almak istemez en iyisini ister bekler öyle alır kafaya çok takar karamsardır. önemsiz bile olsa verilen bir sözün yerine getirilmesini bekler not (oglak burcuyum ).
İnsanların davranışları, acılara karşı duruşları burçlara karşı şekillenmez. Bir yakınını kaybeden insan ya da kendini ateşin ortasında bulan hangi burç insanı soğukkanlı kalabilir ya da ciddiyetini öfkeye, duygusallığa bırakmaz bilmek isterim.
Varsa biri söylesin.
Cevap
42Cevap
Kova. Oğlak da ciddi ve soğukkanlı bir burç aslında, ama sadece uzaktan. Kova bebeklikten böyleymiş gibi jsjsj
Kova bir oğlak kadar olamaz sanırım ama kıyasıya kapışır
Bir kova olarak izlemeye geldim, selam arkadaşlar.
Kova ve oğlak. Uzaktan ciddi görünürler, bir tek çok samimi olduklarıyla o ciddiyeti bir kenara bırakabilirler.
Kendi burcum diye demiyorum lâkin doğrudur.
Ciddiyet bizim için bir yaşam tarzıdır. Olaylara soğukkanlı yaklaşımımız ile tanınırız çevrede..
Oğlak olmak herkese nasip olmuyor. Bizler, seçilmiş kişileriz..
Aşırısı zarar ama 😂
Bunları yerine göre kullanmayı çok iyi biliriz.. 😏
Baya iddialısınız bakıyorum 😂
Biz iddia etmeyiz, neyse odur.. 😏
Bak sennn 🤔
Valla tanimadigin sürece herkes soğuk geliyor. Tanıyınca asil belli oluyor insan nasıl biri bana yengecin de soğuğu denk geldi koçun da oğlağın da ama ben teraziyim dıştan sogugum ama tanimadiklarima normalde cok sicak kanliyimdir. Bu soruya mecburi bir tane söylemek zorunda olsam oglak derdim cok itici
Oğlak burcu yum soğukkanlı ve aşırı ciddi olmamın sebebi kolay kolay kimseyi hayatıma almak istemediğim için. Ama biri ile arkadas olmak istediğimde de gayet sıcakkanlı olurum espri anlayışım ve espri yapma yeteneğim yüksek bunu hep söylerler ben ciddi olduğum için kendi yaptığım espriye bile saatlerce kahkaha atılsa niye güldüklerini anlamam ve Gülümser geçerim o derece ciddiyim. Böyle olmayı ve mütevazi davranmayı seviyorum iyi oğlak burcu yum.
Evet ya bir yay olarak çevremin en duyarsız ve en soğukkanlısıyım. Bu da beni oğlak yaptı hay Allah, ne diyeceğimi bilemedim. Demek ki bu burçlarla alakalı değilmiş değil mi? Astroloji aynen simya gibi bilim kabul edilmeyen birşey olduğundan bireyin doğum tarihine ve doğum saatine göre karakter analizi yapmak pek mantıklı.
Bana da oğlak burcu gibi geliyor çevremdekileri düşündüm de.
Kışın en soğuk anında doğan burç hangisiyse ciddiyet ve soğukkanlılık ondadır yani doğru tespit oğlak olabilir :)
Oğlak. Çok soğuklar buz gibiler.. genelde anlaşamayız gjgjgf
Senin burcun ne
Terazi iyidir ya
Doğru 😊
Nereye baksan oğlak burcunun hep ciddi soğuk ve mesafeli olduğu söylenir.
https://www.elle.com.tr/astroloji/oglak/ozellik
Oğlak gerçekten de. 12 yıllık arkadaşım ortaokulda bile ben bunu seviyorum demezdi aradan 5 yıl geçti öyle itiraf etti.
Ben oğlak burcuyum. Tanımadığım insanlarla öyleyim ama yakınlarımla ciddiyeti korumam bir hayli zor 😂
Bilmiyorum ki ama evet oğlaklar ciddi ve soğuk görünüyorlar fakat duygularını sakladıkları için bence
Oğlak en tehlikeli burç, bir kere her şeyi ciddiye alan insandan korkacaksın
Sogukkanliyim genellikle güler yüzlüyüm hatta herkesin ağladığı yerde ve zamanda kahkaha basabilme yeteneğine sahibim
Oğlak burcu biri olarak sadece soğukkanlı değiliz, kriz yönetimimiz ve sakinliğimiz sabırlı oluşumuz bunları destekliyor ☺️
Oğlaklar aslinda eğlenceli sakaci hatta bazen düşük ceneli yeter ki icine girin😂
yay. dışardan feci soğuk mesafeli burnu havada görünür
Dışarıdan öyle gözüküyor ama asla öyle değil
Kova ve oglak. Kova burcuyum karsidan ciddi gorunurum ama taniyinca gayet enerjik espiriliyim
Oğlak burcuyum ciddi ve soğuk göründüğümü söylerler.
Yay dışardan bakıldığında soğuk kanli ve havalı görünür... ama öyle değil..
Ciddi olamıyorum ben oğlağım ama xşxmxçsmsçmfdçmdsö
Koç ve boğa bence ben balığım ama bende ciddi ve soğukkanlı bir insanim
Evet oglak lar sanirim en sinsi ve en soguk burc.
Turkiyede galiba en cok oglak burcu varmis.
Burçların yalan dolan olduğunu biliyorum. Soğukkanlılığın burçlarla hiçbir alakası yok.
Oğlak burcuyum soğuk görünmeyi severiz ama içinde öyle değiliz
Çok ciddi olmasa da en soğukkanlı olarak Kova kadını ve erkeği diyebilirim
Ben sadece sinirlenince ciddi ve heyecanlı biriyim 😅
Oğlak ta tanırım kova da. soğukkanlılıkta hiç kimse kovaya kafa tutamaz. hiç korku olmaz mı arkadaş
Aynen ya babam kova tam bir psikopat
Benim kuzenim diri-diri koyun kesiyor ya. pıçakla falan oynuyor. kız bir de
Ruh hastası hepsi. 😂
Öyle böyle ama Çekici geliyor bana:D
Zekiler bir de.
Ben pek hoşlanmam kovalardan 😂
Kova 😼 yani ben. Reelde uzaktan çok ciddi görürşer ama cana yanınım 😄
kovalar samimidir fakat ne soğukkanlılığına ne de öfkesine denk gelin derim. Bir kova olarak başka bir kovanın bu durumuna denk geldim ve yaşadım.
Boğa burcu, tanımadığı veya yeni tanıştığı insanlara karşı çok ciddi ve soğukkanlıdir
Çünkü satürn ciddi ve yavaş ilerleyen bir gezegendir. Oğlaklar yönetir satürnü. Dışardan despot gözükürler aşırı ağır başlıdırlar kızıda erkeğide. Tek bildiği şey para kariyer
Aynen ondan işte. İkisi bir 😂
yengeç burcu çok soguktur ve tembeldir sıcak ve atik degildir..
Burçlar ile ilgim yok.
Burcumu bu yüzden seviyorum ve aynı fikirdeyim
Dışardan öyleyim benimle tanismazlar pek sohbete girmezler çok zevkli bişey sjsj 😂
burçlara inanmam ama tanıdığım oğlak burcuna sahip kişiler sıcak ve iyiydi belki buda burçların saçmalık olduğunun kanıtıdır
Bu konuda pek burçlara inanmam ama benim Cerrah kadar sakin bir stresli ana tepki verme huyum var Bu arada yengeç burcum
Tabi ki burçların rideri KOÇ <3
düzeltme:Lideri
@Skmcaeorfşn Ben silmedim
Silme kız jsjsjjsjajs
ben sildim sjsjsjsjjs
Niye dostum jjsjjsjsjs
@Skmcaeorfşn bilmem sjssjjs
@Skmcaeorfşn Senin boyun kaç 😂
1.30 jjsjajjaja
@Skmcaeorfşn Haha harbi mi sllflf fotoda kafan gözüküyor zaten slkfkg
Puhahahahha harbi
@Skmcaeorfşn Ne güzel ya minnacık alckld 😂
oha çüş ya 8 eksi ne hem kız 130 olman imkansız foto da rahat 1.50 varsın
Kova. en asil ve cool burç. ve de çok soğukkanlı.
Neresi cool ya 🤣
En nadir burç. çok zekiler ben de sapyoyum. bu da beni etkiliyor:D
Sana iyi etkilenmeler pabuç gibi dilleri var ıyyyy çekilmez.
Öyle ama boş konuşmazlar.
Bu yüzden ukala hepsi 😉
Karizma ordan geliyor🌝
Tüküreyim öyle karizmaya 🤣
Kıskanç😂
Kıskanmıyom ya sadece itici geliyor bana
Benim takip listem zeki, akıllı başlı. Madem sapyosun, oradan sana çok malzeme çıkar gizli üye )
Nerede emekli memur tipli nemrut ve espriden anlamayan biri var o oğlak çıkar
Balık kendimden biliyorum çok soğuk kanlıyım hiçbişey dikimde değil
Bence yengeç yükselene göre değişiyo burclara inanıyorumda bazı insanların kanı soğuk.
koç ve oğlak koçu kendimden oğlagi arkadaşımdan biliyorum dıştan öyleyiz
Evet oğlak burcu, kendimden biliyorum
Toprak grubu boğa, oğlak, başak
Terazi bende öyleym çünkü
Koç kova ve aslan olabilir
oğlak burcu olarak şu an çok ciddiyim !
😄 Sana öyle denk gelmemiş öyleyiz zaten.
Terazi, boğa ve oğlak.
Tabi ki benim burcum oğlak :)
Aslan burcuyum ve soğuk kanlı biriyim
Evet oyleyiz. Soguk iklimlerin insaniyiz soguguz
Yo Ben pek öyle değilim soğukluk da
Onu bilmem de en nefret ettiğim burç koç
bir oğlak olarak bilemedim
Kova (tuhaf saçma tutarsz özgürlügune duskun )
Bir oğlak olarak kesinlikle oğlak diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?