Yerine göre, kişisine göreyim. Genelde olumsuzluk sevmem pozitif olmaya calısırım, empati kurmaya çalışırım. Bunlar en sevdiğim yönlerim. Eğer belirli çizgilerim aşılırsa o zaman benim sevdiğim ama başkaları tarafından sevilmeyen yönlerim devreye giriyor.
Benim için ailem demek her şey demek, sahiplenici bir özelliğim var bu özelliğimi seviyorum. Şeytan da değilim ama melek miyim çevremdeki insanlar karar verir. Kanatsız melek vs kendime demek doğru olmaz sanırım.
Ben kanatlı melek gibi görünsemde canım yandığında şeytan olabilirim. Hiç kimse ile uğraşmam Rabbime havale ederim fakat mezu ailem olursa şeytan kanatlı melek kalır yanimda..
Melektim de insanı yaşadıkları şeytanlaştırıyor diyelim. Şimdi herkes tanıdığım gibi değilsin artık diyor. Bir sor baklm siz bana neler ettiniz de ben böyle oldum 😏
Abim kusura bakma da beni engellemişsin de ben ne yaptım sana da beni böyle engelliyorsun takip etmek suç mu. Madem isteğimi kabul etmeyeceksin geri çek o zaman ne gerek var engellemeye. Benim senle bu sitede sohbet etmişliğim bile yok.