Annem evden çıkıp yurda yerleşmemi istiyor, ama bu benim için bir kabus. Çıkmazdayım lütfen yardım edin?

Herkese merhaba,
Ben üniversite son sınıfa geçtim. 2 sene yurtta kaldım, 1 yıldır da evde kalıyorum. Evimize birkaç kere arkadaşlarım yatıya geldi kız ya da erkek. Bunları annemden sakladım tabi. Ev arkadaşımın erkek arkadaşı da her haftasonu bize gelip kalıyordu, bundan rahatsız olduğum halde o da benim erkek arkadaşımda kaldığımı bildiği için belki anneme söyler diye korkup sesimi çıkarmadım. Geçen hafta dayanamayacak kadar sıkıldım ve annemle paylaştım. Çok üzüldü, sinirlendi. Benim haberim olmadan buraya ankaraya gelip arkadaşımla konuşmuş, arkadaşım da senin kızının da erkek arkadaşı var ama o onda kalıyo diye başlayınca her şey ortaya döküldü. Şimdi annem önümüzdeki hafta beni yurda yerleştirmeyi düşünüyor. Bu hem bana çocuk muamelesi yapmakla eşdeğer, hem de giriş çıkış saati var yurtlarda, başkalarıyla birlikte yaşayacağım. Ben tekrar yurtta kalmak istemiyorum, kararlarımı kendim verebildiğimi annem görsün istiyorum, ama bu durumda onu karşıma almış olucam, benimle uzun süre konuşmayabilir de... Böyle bir durumda olsanız siz ne yapardınız?
Annem evden çıkıp yurda yerleşmemi istiyor, ama bu benim için bir kabus. Çıkmazdayım lütfen yardım edin?