Evet arkadaşlar. Zeki kız bu demek nedir? Neye dayanarak söylenir
Cevabın nedir?
+1 yılhazır cevap olurlarhızlı düşünürler, nerde nasıl davrancaklarını bilirler, her ortama ayak uydurabilirler daha önce katılmadıgı bir ortama bile, kurnazdırlar, her işn içinden rahatça sıyrylırlar, haklı oldugunuz bir durumda öyle bir laf cambazlıgı yaparlarki kendinizi haksız görürsünüz, konusmalarından bile anlasırlır cabuk konusurlar ve söyledikleri anlamlıdır saçma salak konusmazlar yani gözlerinden bile belli olur bakıslar canlı ve güzeldir ve mimikleri coktatlıdır el kol hareketleri durusları... cok var yaa
18 Yorumla
Soran+1 yılHmm sen nerden biliyosun :)
Soran+1 yılMimikleri tatlı filan :)
- +1 yıl
ee zeki olunca tabi hareketleri de ona göre oluyo tatlı görünmesinide biliyolar bkz sarah ellen kaslarını kaldıran su kız varya bence o da cok zeki cunku hem mimikleri cok güzel hemde o kası öyle oynatabilmek zekayla ilgli o kontrolü saglayabilmek vs vs ay neyse cok konustum susuyorum ben -.-
- +1 yıl
bunların hepsini kendimden biliyorum zehir gibiyim valla ögretmenlerim ve arkadaslarımda hep cok zeki oldugmu söylyğyolar ozellikleride ordan biliyorum en güzel tarafıa hiç bişey yapmadan sadece en ufak lafınla bile karsındakini cileden cıkarabiliyosun
Soran+1 yılHmm. Sende tek kaşını kaldırabiliyosmun :)
- +1 yıl
evet tabikide kaldırabiliyorum hatta konusurken gülerkende kalkıyo ister istemez tek kasım
Soran+1 yılNe güzel :)
- +1 yıl
e yanii :))
En İyi Cevaplar
+1 yılZeki kız kurnaz olur saf olmaz herkesin aklına gelen seylerden cok daha ilginc seyler bulur zeki kız kendini bir erkegin rakı masasına meze yaptırmaz erkeklerin pesinden kosmaz kendini sevmeyen insanın pesinden kopek gibi kosmaz zeki olmak icin calıskan olmak gerekmiyo yani sadece
10 Yorumla
+1 yılzeki kız olmaya çalışarak zeki olamazsın, zekilik insanın doğuşundan gelir, öncelikle öyle çok cıvık olmayacak, hanım hanımcık olucak, olaylara farklı açılardan bakabilecek, anlık değil geleceği için yaşıyacak, her adımında geleceğide hesaba katıcak, iyi bir kariyer ve eğitim hayatı olucak, bakışları anlamlı olucak, sempatik ve tatlı olucak bence zeki bir kız bu
06 Yorumla
Soran+1 yılHm güzel. Hangi burçsun peki
- +1 yıl
balık burcuyum ben, nedenki? :)
Soran+1 yılMeraktan sordum ki :)
- +1 yıl
burçlara pek inanmam ama neyse :)
- +1 yıl
zeka sonradan da arttırılabiliyor ama
- +1 yıl
insanın hayat kalitesini , hayatındaki insanlar belirler, tabikide zeka ve kültür çevresel etkenlerle artar ancak bu doğal olur, zeka arttırmak diye birşey yok, kimse kendine zeki diyemez.
+1 yılkardiş bana göre komik kız zekidir. diğerlerini bilmem :)
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl komik olur peki bir kız
- +1 yıl
mizah anlayışıyla anlaşılır. şimdi nasıl anlatabilirim. bakış açısı önemli. çok ciddi olmaması ya da sempatik olması bir başlangıç sayılabilir.
Soran+1 yılHmm. Peki bir kızın en sempatik özelliği nedir? :)
- +1 yıl
gülmeye yakınken gülmemek için kendini sıktığı halidir kardiş. o haline çok gülerim. hoşumada gider
Soran+1 yılHmm :D Başka :)
- +1 yıl
kızdırdığım zaman acı vermeyecek bişey fırlatması. yastık defter kitap falan. terlik fırlatmasın :D
Soran+1 yılBaşka :)
- +1 yıl
tvde şabanı izlerken aynı anda gülmeliyiz. jim carrey yellenirken ya da sebastien löw burnunu karıştırdığında o da gülmeli.
Soran+1 yılHmm güzel gidiyosun :) başka :)
- +1 yıl
sende söylesene bişeyler :D azcık benide güldür. sen can ben patlıcanmıyım
Soran+1 yılBenim hiç espiri anlayışım yok :D Yanımda olsan mimiklerimle güldürebilirdim ama espiri yeteneğim yok ne yazıkki :D
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
25Cevap
+1 yılŞekerim zeki kız olunmaz zeki kız olarak doğarsın :D Yaptığı esprilerden kurduğu cümlelerden olaylara yaklaşım tarzından zeki olup olmadığını anlarsın. İlla bir bayanın zeki olması için matematiğinin pekiyi olmasına gerek yok :D
34 Yorumla
Soran+1 yılHmm. Espirisi nasıl olmalı mesela :D
- +1 yıl
Erkek aklımla zeki kız esprisi mi yapayım :D Hayır aklıma şu an gelen bir şey de yok ki yazayım dur olmazsa sevgilime mesaj atayım bana bir espri yapsın buraya yazayım :D
Soran+1 yılHıh bak o olur :)
- +1 yıl
Güzel tanım :)
Bugünün kızları zeki olmalı Macera peşinde koşmamalı, Tek sevmeyenleri güldürmemeli
Süründürmemeli sevenleri Biraz söz, biraz naz, biraz cilve yeterli Ya parası vardır, ya şöhreti diye Ya da boyu posu veya hoş tipi var diye kapılmamalı bir öküze Üç günlük sevgiye aşk dememeli zeki kız böyle olur sanırım)))18 Yorumla
Soran+1 yılVay vayyy ::D Kızlardan çektin galiba kardaş :D
Soran+1 yılÖyle bir anlattınki kırk yıl çekmiş gibi :D :D
Soran+1 yılHhahahah :D Tamam sakin :)
Soran+1 yılYeah haklısın :)
A'ptalların Ş'irin K'atedraline muzip bir ifadeyle gülebiliyorsa ve etraftaki bütün kızlar gibi beyninin %85'ini aşkla meşkle doldurmak için çaba harcamıyorsa, öylesi benim için zeki biridir.
Erkeklerin, veya aşkın ne bok olduğunu sökmüş demektir.05 Yorumla
Soran+1 yılYa harikasın kardeşim ! Erkekler neden sence böyle
- +1 yıl
Aşk denilen şeyi sonuç odaklı yaşıyorsa birileri, bu onların neden böyle olduğunu yeterince açıklar.
İnsanlar vücutlarını saran şekilli bir et parçası ile seviliyor, karakterleri veya düşüncelerine bakılarak değil.
*Sadece erkekler böyle değil. Görsellik arzusunun tavan yaptığı cins sizlersiniz. "Biz"(!) gibilere iki bacak arasının ve göğüslerin varlığı yetiyor!
Soran+1 yılHmm anladım. Teşekkürler yorumun için
Soran+1 yılYo anladım. Mizahını çoğu insan anlamayabilir fakat ben o insanlardan değilim. Anladım sıkıntı yok.
espriden anlayan kız zekidir..
leb demeden leblebiyi anlayan kız zekidırdır vırvır yapmayan trip atmayan
yok ya böyle bir kız hiç görmedim.
en önemlisi aslında bakışlarıyla derdini anlatan kız zekidir04 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden tirip atmasını çekemiyorsun?
Soran+1 yılHiç trip atmazsa bil ki seni pek önemsemiyor. Trip atan kız seni sevdiği için atar. Nokta :)
+1 yılÇalışkan uyanık falan olmalı.
Bak şimdi insanların sana zeki demelerini istiyorsan onlara fayda getir.
Mesela arkadaşına 10 bin lira ver sana ne kadar zeki kız parayı buldu ya der
ama verme ne kadar kötü kız der :D :D:D:ddd02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya :D
- +1 yıl
Öyle. Biraz daha büyü o zaman görüşürüz canım ;)
zeki kızı bilmemde nerede aptal olacağını bilen insan zekidir ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılVuff :D Süpersin. Peki nerde aptal olmalı. p
Soran+1 yılDmm senin zekanı görmek istiyorum ben :)
Soran+1 yılHmm anladım :) Saol moruk :D
Soran+1 yılTamamdır. Teşkkürler yorum için :)
zeki sonradan olunmaz bebeğim öyle olanlar zaten öyle doğmuştur :/ yani bu benm düşüncem katılır mısın katılmaz mısın bilemem :/
00 Yorumlagözlük takıyorsa zekidir:))
konuşmasından konuya bakış açısından anlarsın ancak yoksa dışarıdan bakarak anlayamazsın.16 Yorumla
Soran+1 yılKonuşması derken biraz açarmısın :))
Soran+1 yılPeki zeki kızlar hangi konularda konuşur
- +1 yıl
genel kültür diye işin içinden çıkıyorum. aslında zeki olup olmadığını anlayabilmen senin zekan ile de ilgili. şimdi kız gelip roket bilimi hakkında konuşuyorsa aşırı zekidir ama biz ayak uyduramayız ona da. yani kısaca benden zeki olup olmadığını konuşarak anlayabilirim. ama burada senin de ne kadar zeki olduğun önemli nokta işte. konuşulacak konu olarak çok geniş tabii.
- +1 yıl
Hemen hemen her konuda. Siyaset, sanat, spor vs.
Soran+1 yılHmm anladım. Peki zeki kızlardan hoşlanırmısın
"Açılın ben zekiyim"
Diyerek belli olmaz akıl var mantık var.00 Yorumla
+1 yılZeki kız yeri gelince susmayı bilen yeri gelince lafı koyan herkese güvenmeyen gerekene gerektiğince değer veren böyle yani :-)
00 YorumlaZeki kız aynı zamanda ahlaklı olan kızdır çünkü zamanı geleceğinde anne olacağının farkına varmıştır ve ona göre davranır geleceği görmekte zorlanmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm. Başka?
+1 yılZeki kız lafını genelde dalga amaçlı kullanırım. :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılözel yetenek sınavıyla okul kazanmayan kıza zeki
kazananına yetenekli denir10 Yorumla
+1 yılzeki kızları sevmem. ondan uzak tutarım hayatımdan. bilmşyorum yani nasıl olurlar :)
020 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki? . d
- +1 yıl
ne niyeki :)
Soran+1 yılNiye sevmezsin? Hani biliyosun ya nasıl olduklarını. Nasıllarmış :)
- +1 yıl
saf kız her zaman iyidir. kontrolu kolaydır. ilgi gostermesi daha keyşflidir. sahiplenmesi kolaydır... ;)
Soran+1 yılSaf kız nasıl olur demiyorum. Zeki kız nasıl olur diyorum :D
- +1 yıl
ben safı anlattım. zekiyi sen anla :)) yeri değil burası.
Soran+1 yılBurası asıl yer :) Kızlarsoruyor. com Sorulara yanıt yani. Anla yanii :)
- +1 yıl
ııh. genelde konusulcak konu değil ;)) neyse ben safları anlattım işte. zekide nasıl oluyor sen duşun.
Soran+1 yılLütfenn. s
- +1 yıl
burada olmaz dedim uzgunum. genelde konusulcak iş değil bu.
Soran+1 yılNeden peki. s
- +1 yıl
öyle. :) bir suru cevap gelmiş neden benimkini merak ediyon :)
Soran+1 yılÇok özel biri olduğunu hissettim o yüzden
- +1 yıl
teşekkürler. ;) ama dediğim gibi burdan anlatamam. boyle seyleri genelde pek konusmam.
Soran+1 yılNeden konuşmazsın peki onu merak ettim
- +1 yıl
sevmiyorum genelde boyle kadın erkek ilişkilerinin konuşulmasını. isteyen varsa mesaj atıyor zaten soruyo konusuyo v. s.
Soran+1 yılPeki. Teşeşkkür ederim yorumun için
- +1 yıl
rica ederim. bende teşekkur ederim. ozel oldugumu hissettiğin için.
Soran+1 yılGerçekleri söyledim. İltifat olsun diye değil.
- +1 yıl
teşekkürler tekrar. konulmak istersen ben gizli değilim :)
+1 yılzeki kız zekidir. okulda başarılı olan, yaratıcı fikirleri olan akıllı kızlardır. kısaca zekilerdir düşünmesini iyi bilirler
00 Yorumlasöylediği şeyler zekasını gösterir
güldüğü şeyler
kavrama yeteneği11 Yorumla
Soran+1 yılbiraz daha açarmısın
zeki kız nerde ne yapmasını ona söylenmeden bilen kızdır. yanında ondan sorumlu ulan kişileri küçük düşürmeden duran akıllı kızdır
00 Yorumla
+1 yıl''Zeki Kız Nasıl Olur?'' diyen Psikopat kızımız sorusunu cevaplamak için sıraya girmiş bulunmaktayız duyurulur..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Empati kuran ve biraz açıkgözlü olan kız benim için zekidir.
010 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha açarmısın. Senin için empati kuran kız derken? Ayrıca açık gözlü derken örnek verirsen sevinirim
Soran+1 yılHmm. Peki hiç zeki kız arkadaşın oldumu
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılNie yalnız olmayı seçiyorsun
Soran+1 yılPeki seni anlayan bir arkadaşının olmasını istemezmiydin
+1 yılzekı kız cin gibi akıllı olan kızdır herseyın farkında olan
10 Yorumla
+1 yılsusmayı biliyorsa dilinde bakla ıslanıyorsa zeki dir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana söylenmeyeceği kesin yavrukuş bu nasıl soru lan? ilkokul çocuğu gibi sie yıkıl şurdan.
10 Yorumla
+1 yılZeki kiz kimsenim alamayacağı şekilde dolaylı konusmaktir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOturmasını kalkmasını konuşmasını bilen saygılı mantıklı kısaca efendi bir kız zeki kızdır arkadaşım ;)
00 YorumlaZeki kız direkt RE-Pollyanna dır...
16 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılNasıl anlamadım yavv
- +1 yıl
bak buna gururla atlarım :) Teşekkür ederim feci onurlandım
Soran+1 yılHhahahahah :D Re- polyana kişimiymiş ya :D İnanmıyorum hahah :D
+1 yılKonusması, tavrı, karıyerı her seyı bence
111 Yorumla
Soran+1 yılHmm. Mesela konuşması, tavrı nasıl olur zeki kızların sence
- +1 yıl
Bır kere konu yelpazesı genıs olur, Bılmedıgı konuda da bılmıyorum pek dıyerek cekılmesını bılır cunku zeka hızlı anlamlandırma ısıdır. Cogu seyı bıldıgı ıcın bılmedıklerını soylemekten cekınmez. Guvenı vardır ama ınatcı degıldır cunku herkesın kabul ettıgının her zaman dogru olmayacagını bılır. Meslegı ıyıdır ve bu meslekte basarılıdır. Karsısındakı ınsanları fızıksel ozellıklerı ıle tarama gıbı bır sığlıga dusmez. Boyle boyle gıder
Soran+1 yılHmm. Başka?
- +1 yıl
Bılmıyorum kı yanı gorunce zekı oldugunu anlarsın zaten durusundan falan anlatması cok zor sonucta soyut bır kavramı ınsan davranısları ıle somutlastırarak anlatmak kolay olmasa gerek :D
Soran+1 yılPeki hiç zeki kız gördünmü :)
- +1 yıl
Gördüm mü? Gördüm evet ama burada krıter onemlı. Zeka baremınde toplumsal olcutlerı mı kullanıyorum kendı olcutlerımı mı ona gore degısıyor. Ama kendımce zekı oldugunu dusundugum kızlar gordum
Soran+1 yılHoşlanırmısın zeki kızlardan
- +1 yıl
Ben karıyer takıntısı olan bırısıyım. Oncelıgım zeka :)
Soran+1 yılVayyy :) Kendin tembel sevgilin çalışkan istiyosun. O da güzel :D
- +1 yıl
Ben kendımı ovmeyı sevmedıgım ıcın tembel yazdım. Kıme gore neye gore tembelım o da dusundurucu bır sey :D
Soran+1 yılPeki Tembel Cocuk :) Yorumun için Teşekkürler.. :)
+1 yılsonradan kazanilacak bir sey degildir
05 Yorumla
Soran+1 yılee nedir diyorum ne değildir değil :)
- +1 yıl
Baktimda sozluk yazari gibi olmus :D
Soran+1 yılHhaha :D Pislik dalga geçme :)
- +1 yıl
Ya duzgun otur o malum dakika badi dedikodu yapan kizlqr gibi olma falan
Soran+1 yılAynen. Teşekkür ederim yorumun için
+1 yılHer konuda bir bilgisi olmalı en azından
00 Yorumla
+1 yılAhahaha kopardın beni.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiee
- +1 yıl
Bu soruyu sormamakta bir zekilik belirtisidir. ;)
+1 yılBende bilmiyom ki nasıl olur hiç görmedim
00 Yorumlazeki kız olunmaz. doğulur.
014 Yorumla
Soran+1 yılZaten zeki kız olunur demiyorum. Soru şu : Zeki kız nasıl OLUR :) Olunur değil :)
- +1 yıl
hmmm, zeki kız nadirdir biliyor musun? Çoğu vasattır kızların. Bir çoğu da kurnaz. Ama zeki demek kurnaz demek değildir. Zeki bir kızın en bariz özelliği erkeklerle arasına mesafe koymasıdır. Çünkü erkekler, birlikte olmak istemedikleri bir bayanla arkadaşlık kurmazlar. Yaklaşıyorsa ya hoşlanıyordur ya da yatmak istiyordur. İşte zeki kızlar bunun farkında olurlar.
Soran+1 yılAnlaşılan bir sevgilin olmuş ve o sürekli erkeklerle konuşuyordu. Sende onu kaç kere uyarıyordun :) diymi?
Soran+1 yılHmm anladım :D Öyle ters dedim galiba. d
Soran+1 yılZeki miyim diye. p
Soran+1 yılNerden anladın :)
Soran+1 yılAnlarmsıın diye sormadım. Nerden anladın dedim :)
Soran+1 yılHmm iyimiş :) Teşekkür ederim
varsa da bana denkgelmedi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini belli eder zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl belli eder
Soran+1 yılZeki kızsa saf kılığına da girebilir.
harmony granger :d
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha ::D aynen
+1 yılmesela ben.
00 Yorumlavar mı öyle bişi?
00 Yorumla
+1 yılHazırcevap olur
10 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı