bir yalana inanmış olmanız sizi aptal yapmaz ;
saf olmak karaktersiz olmaktan iyidir.

Yerine göre saf ve temiz, yerine göre de art niyetli olabiliyorum.
Karşımdaki kişinin samimiyetine göre değişiyor tavrım.
Saf olmak iyidir ama kendini kullandırma noktasına gelmemek için dengeyi kurmak lazım.
Saf olmaktan kastin ne benim anladigim gibiyse iyi birsey saf olmak temiz dogal kendi gibi olmaktir aslinda bu guzel bir kelime ve birine soylendiginde ona onur vermeli. Türkçe yi yanlis kullanim yabanci dillerin dilimize karismasi yuzune gercek anlamini yitirip cok baska bir anlam kazanmis bir kelime
Günümüzde saflık karıştırılıyor. İkin anlam barındırır;
Eğer gerçekten iyi niyetli saflardan isen ne mutlu sana.
Cevap
12Cevap
cnim benim iyiki varsin sen saf degil cok iyi kalpli birisn ondan bence 😘🏵️🌹
Saol 💙
😘🥰🥰🌷🌷💐
Öyle derler bana da. Mutlu muyum? Hayır. Saf olmayı Aptallık olarak görüyorum. Söylenen her b0ka inanarak nereye kadar "utanmadan" yaşanır bilmiyorum.
Bana da diyorlar ama insanların gerçek yüzlerini gördükçe gözüm açılıyor artık hem benimki hayat tecrübesizliğinden dolayı olan saflık.
saf olursan bu hayatta maddi gücün varsa çok rahat olursun. benim gibi cin gibi isen sürekli düşünürsün.
Saf olmak aslında iyi olmak temiz olmaktır. Saf insanları sevin :)
saf demek her şeye kanan inanan onlamında olabilir ya da temiz kalpli anlamında ama sana kalmış
Ainen sen bozma istifini millet ne derse desin kişiliğinden taviz verme
Saf olmak kötü değilde aptal ve kör olmak asıl ondan kork kardeşim aptaldan ve kör olmaktan kork
sen dunyanin en tatli tatli insanisin yaa nasil safdsaf bence onlarin ici fesat bosver
Maalesefki cok safım hemen herseye inanirim
seni seviyorummm 🙈🙈💐🌷🥰😘🏵️🏵️
Ben kimsenin melek gibi saf olduğuna inanmıyorum
saflık her zaman başa bela maalesef
İyi. Niyetliyim ve bu yüzden yalnızım
enayiyim
Çok kötü
Şeytan gibiyim
yerine göre
Bazen kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?