güzel ve mantıklı sorular olmadığı içindir. gerçi benim sorularımda öyle jdjd neyse. ruh halime gelelim ruh halim şu an motorlarını bilerek kapatmış ve düşüşe geçen bir gösteri uçağı. Tam yere yaklaşacağı sırada motorları tekrar aktif edip göklere yükselecek uçak diyebilirim ama bu anlık değil uzun vadeli.
Bir kadın sevdim ben , beni benden alan uzaklara götüren ve geri getirmeyen bir kadın sevdim. İyi değilim. Bir kadın sevdim ben böyle kendimi kaybedecek kadar çok sevdim mutluluğun onda olduğuna inandırdım kendimi. Ne çok severdim onu herşeyden herkesten kıskanırdım öyle ki içime alıp sokasım gelirdi kimse görmesin kimse konuşmasın diye onla. İşin tuhaf olan kısmı benim olmayan birini nasıl kıskanıyordum sanırım hayatta ki en berbat şey senin olmayanı kıskanmak ne sahiplenebiliyorsun ne hesap sorabiliyorsun. Şimdilerde susmak büyük marifet! Herkese karşı her şeye rağmen susmak canım acısa bile bırak ağlamayı çığlık bile atamıyorum. Öğrendim ki , yıllar yıllar önce o oyuncakları kırılsa düşse ağlayan çığlık atan yoktu aynaya baktığım da delice bir kadını seven ve sevilmeyen bir adam vardı. Sustum içime attım her bir şeyi sıktım yumruğumu vurucaktım aynada gördüğüme ama yüreğim el vermedi işte sevilmeme rağmen sevmek istemiyorum ama yüreğim el vermiyor. Bazen öyle olur ya öyle işte.