sakin sessiz biriyim amma icimde bir manyak yatiyor size allaha and veririm ki eyer tutklanma olmasa dusmanlarimin hepsini once doverim sonra gozlerini cikartirim sonra penislerini keserim , bagirsakalrini cikartirim, sonra da kafasini kesip futbol oynarim. ruyalarimda sadece gercek yuzumu ortaya cikartiyorum. gercek hayatta okul donemi askerlikte de bir defa kavga ettim. okul doneminde cok etmisim. cocuklar benden tirsiyorlardi. inanirmisiniz benim gunahim yok hickimseye alay etmem durdukyere kufur etmem hic sevemdgim insan bile olsa ona en ufak kotuluk yapmam amma benim sakin sessiz karkterli olmagimdan hep ezik biri oldugumu sanmislar ve icimdeki manyagi gosterince onlara hadlerini bilmisler. cok dusnuyorum sakin sessizce bir birmizle niye anlasamiyoruz sakin insanlarla neden alay ediyorsunuz dişliyorsunuz onlari ezmeye calsiyorsunuz neden ha neden? anlamiyorum ki abla? illaki icimdeki seytani gostermekmi lazim? melek tarfimla olmuyormu?
İkisi de fazla olunca yorucu. Yani çok sabırlı kalırsan, bir noktada sinirleniyorsun. Çok sinirli olursan, bir noktadan sonra sabırlı olman gerektiğini düşünüyorsun. İkisi de her insanda var. Aynı şeyi sürekli yapan kişi, bunu sadece kendine benimsemiş alışkanlık haline getirmiş kişidir.
Valla abla sinirimi kendime değil de çevremden aldığım dönütlere göre söyleyeyim; çevreme göre %60 oranında sinirliyim. Ama hakim olmayı öğreniyorum en azından. Sabır olarak da sahiden çok sabırlıyım. Çünkü uzun mu uzun sabrın ardından gelecek güzelliklere şahit oldum. Sabır güzellikleri görmek için çok önemli.
Çok sabırsızım aslında beklemeyi hiç sevmem ama mecbur olunca da baya sabırlı oluyorum hatta dönüp bakıyorum ardıma masıl sabretmişim diye herhalde sevdiğim şeylerde sabırlıyım ama yüzdeye dökersek %40sabırlı %60sabırsızım
Çok sinirli ve bir o kadar da tahammülü yüksek biriyim. Özellikle niyetim karşı tarafı sonunda temelli silmekse acaba dememek için fazlasıyla sabrederim, ipleri kopardığımda da bir daha arkama bakmam.
Fifty fifty saman alevi gibi çabuk yanar çabuk sönerim. 5 dk sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ederim, bu başkalarını rahatsız eder, ben ise somurtkanları sevmem. Böyle gidiyoruz işte..
Gelmiş burda boş lakırdı yapıyo sinirle karakterin ne alakası var ama senin bu yüzden karaktersiz demen senin ne kadarkaraktersiz olduğunu ortaya kpyuyo gevşek seni