Selâm çukulatalarım 🍫
Ne tür insanları bir kaşık suda boğmak istiyorsunuz?
Ne tür insanları bir kaşık suda boğmak istiyorsunuz?

*Bir ideolojinin veya inancın peşine takılıp doğruya doğru, yanlışa yanlış diyemeyenler.
*Başkasının uğradığı Haksızlığa , Arsızlığa kendisine dokunmadığı için ses çıkarmayanlar
*Tacize, tecavüze, şiddete uğrayan mağdurlarda kabahatler arayıp tacizi, tecavüzü, şiddeti haklı çıkarmaya çalışanlar.
*Çalışırken işin hakkını vermeyenler, bahanelerin ardına sığınıp ekmek yediği yere ihanet edenler
*Çalışanların hakkını yiyenler, küçük hesaplarla sömürge düzeni kuranlar
Hiç neden yok iken birden bire kendi kendine kibir içinde olanları aslında insanların yüzüne karşı diyemeyecek ve yapamayacak olduğu şeyleri sanki yapacak gibi abartarak konuşan tipleri, düştüğü zaman mazbut görünen masum görünen ama işine gelmediği zaman en adi yüzünü gösteren insanları, istediği olmadığı zaman olsun tamam diyerek ama içten içe planlar yaparak başkalarını öne sürerek yılan gibi kendisi geri çekilen ama başkasının suçlanmasına neden olan insanları, hiç ölmeyeceğini sanan burnunun ucunu göremeyen bencil insanları bir kaşık su da boğmak istiyorum.
En iyi görüş için teşekkür ederim
Narsist ve geveze
Cevap
15Cevap
Şımarık, kendini beğenmiş, parasıyla hava atmaya çalışan, ha birde maalesef beyinlerini kullanamayan insancıklar.
Söyle abazan iyi çocuklar varya birde kürt olanları onları evire çevire dövesim geliyor da devlet o hakkı tanımıyor
Hayatımı mahvedenleri, bencilleri, ikiyüzlüleri ve özellikle de kötü insanları.
Burda ne olduğumu kim olduğumu bilmeden naber deyip südyen rengimi soranları boğmak istiyorum
Yobaz, geri kafalı, zihniyeti sapık kişileri ve kendini üstün bir varlık gören kişileri
Menfaatçi, bencil ve egolu insanlar, aslında çok var ama şimdilik bu
Cahil, bildiğini sanan, nankör insanları.
Sözünün arkasında durmayan,
Konuyu anlamamazlıktan gelen,
Kaşı gözü ayrı oynayan.
Dengesiz ve tutarsız...
Yalancı insanların duygularıyla oynayan insanları kendi kanında boğmak istiyorum. 😠
Yalaka iki yüzlü insanlardan nefret ettim
Dedigini bilmeyen, itibarsiz inssnlar.
İYİKİ SENİNLE TANIŞTIM İYİKİ SENİ SEVDİM
kendini akıllı sanan tipler..
Yalancı ve g* başı ayrı oynayan insanların
Dünyada öyle birisi yok canım benim 😘😘😘
Benle aynı ipte cambazlık yapmaya çalışanları ( :
Bencil insanları
İnsanların fikirlerine saygı duymayan
Aldatanları
Ben genelde kafalarına sıkmak istiyorum.
Bir kaşıklık insanları
Fesat kiskanc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?