Yaşama dair motivasyon nasıl sağlayabilirim?

23 yaşındayım erkeğim okulum bu sene bitmiyor ve okuduğum bölüm niteliksiz bir bölüm iş imkanı yok, özgüvenim düşük fiziksel ve psikolojik anlamda zayıfım ortamlarda ya dışlanır ya da ezilirim, ailemle aram çok kötü senelerce çok kavgalar ettim artık hiç iletişim kurmamaya çalışıyorum bu sefer onlara varlığım batmaya başladı ve arkamdan konuşuyorlar arada, bilerek konuşmalarını dinliyorum. Annem beni eskiden savunurdu, şimdi tam bir yılan gibi alttan alttan babama karşı beni kışkırttığını seziyorum. Ona bu nedenle çok öfkeliyim, yüzleşmek istesem üste çıkar "kaç yıllık ömrümüz kaldı vb." Edebiyatı yapar ama beni gömecek gibiler. Özellikle şu allahın belası korona yüzünden 4 aydır hapis gibi esaret hayatı yaşıyorum öncesinde en azından her akşam evden kendimi 2-3 saatliğine atıp kurtulurdum şimdi o da yok, çıksam bile eskisi gibi rahatça her gün çıkamam haftada 2 anca. 3 yıldır sevgilim yok zaten, arkadaşlarımın sayısı da az. Ailemin yanından ayrılmak için işe girsem o kadar para kazanabileceğim bir iş yok, asgari ücrete ev kuramam ve zaten ezileceğim için ne kadar çalışırım bilemem. Okulun bitmesine en az 1 sene var. Spor yapmak istesem para ve imkanım yok. İntiharı düşünüyorum, bana benim bilmediğim, aklıma gelmemiş, bana umut olabilecek bir motivasyon sunabilir misiniz? "Hayat güzel şükret vb. " saçmalığı yazacaksanız hiç yazmayın.