Bunlar guzel, uçsuz bucaksız kırlarda ılgıt ılgıt esen rüzgarlarda tatlı tatlı dans eden ve buram buram güzel kokular salan, derin derin nefesimizle yüreğimize işleyip neşeme neşe, huzuruma huzur, mutluluğuma mutluluk katan lavanta çiçeğim.
bir söz değil ancak bir dialog paylaşacağım , bugün beni motive eden... :) Bİr kumarhane sahnesi EZEL DEN... EZEL : 4 MİLYON dolar bıraktım masada selma hanım : Tamam bir nefes al EZEL : ne nefes alıcam selma hanım bu ayarda ilk oyunum benim, bütün paramı kaybettim. selma hanım : soğuk kanlılığını , beyefendiliğini... EZEL : adam benden iyi oyuncu , çok büyük paralar bunlar , hazır değildim buraya gelmeye selma hanım : Kumardan anlamam ama , HASAN beyi 10 yıldır tanırım ezel keyfi yerinde seni bitirdiğini düşünüyor EZEL : Haklı. selma hanım : Bak , istediği birşey kalmadı senden , kullandı bir kenara attı. Unuttu bile seni , Nedir bunun adı? EZEL : , FIRSAT...
Sen, sen olduğunda rakibin yok. Sorun başkası olmaya çalıştığında...Sen, sen değilsen başkası olsan ne olur olmasan ne olur. Önemli olan kendi en iyi versiyonun olabilmek. Başkalarından yürüttüğün o eğreti elbiseleri sıyır, çıkar at bedeninden. Kendin ol.
Su kaynaklarınız doluyken, susuz kalırım diye korkulara kapılmak en giderilemeyecek susuzluk değil de nedir..
Çocuklara sevginizi verebilirsiniz, düşüncelerinizi asla. Halil Cibran / Ermiş Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? Şems-i Tebrizi
Hayat Çatlak Barrdaktaki suya benzer İcsende Tükenir İcmesende, Bu Yüzden Hayattan Tat Almaya Bak, Çünkü Yaşasanda Biticek Yaşamasanda 😉 Kısaca Üzülme Mutlu Yaşa.