Elbette ki paylaşınca ama doğru kişi ve kişilerle paylaşınca, ortaya müthiş bir sunum yaptıysanız bunu çevirip çevirip konuşmanın tadı da başka oluyor. Saatlerce bunu yaşadığımı bilirim. Zaten paylaşmak ayrıca mutluluk kaynağı değil midir? Senin boy hizanda olan bir başkasının boyunu geçmez.. Yolculuktur mutluluk.. Bu yolda paylaşılan her şey çoğalır ve kat kat artar kanımca..
Mutluluğun sessizliği, kişinin kendi başına mutlu olmak istemesi adeta bunu dışarıya yansıtmaması ve kendi içinde yaşaması anlamını taşır. Bu kişiler kendi sahip oldukları şeylerle sessiz bir şekilde mutluğunu yaşayan , başkalarının sahip olduğu şeyleri ise kıskanan ve dolayısıyla kendi mutsuzluklarına da neden olan kişilerdir. Mutluluk sessizliği, sığlığı ya da tekbaşınalığı değil, bir başkasına bulaşacak derecede salgın haline gelmeyi, kalabalıklara dağılmayı ve paylaşılmayı sever..
Sana bir kezde olsun ciddilş yazayım da közlerin kanasın 😂
Çok beklediğin sevindirici bir haberi yanında kimse yokken aldığını düşün ne yaparsın? Ne kadar mutlu hissedersin kendini?
Mutluluk bulaşıcıdır ve paylaştıkça çoğalıyor. Güzel olan herşey birlikte yaşanınca anlam buluyor. Yapayalnız biriysen, ne güzel şeylerin ne de acıların hiç bir anlamı kalmıyor.
Tabii ki mutluluğumu sevdiğim insanlarla paylaşınca daha iyi hissediyorum kendimi. Zaten değer verdiğim insanları mutlu ettikçe mutlu olan bir insanım. Bu sebeple mutluluk paylaştıkça çoğalır lafına katılıyorum.
tek başına da mutlu olabilirsin fakat bunlar kişinin anlık yaşamasını sağlar, ertesi gün yeni şeyler aranmak istersin, paylaştığında ise efrafında buna şahit olan insanlar vardır.. farklı bir değer önem hissettirir..
Mutluluk paylaştıkça çoğalır derler ya ben buna kısmen katılmıyorum. Mutluluğunu da doğru insanlarla paylaşacaksın. Herkes sevmez seni mutlu görmeyi. Nazar değer, kötü bakış olur 🌺
ben sadece güvendiğim kişilerle paylaşınca daha mutlu olurum , ebeveynlerim mutluluğumu genellikle söndürürler. Ama BFF'im ya da boyfrendim ya da büyükannem ve büyükbabam böyle yapmaz.