+1 yılBen bir erkekle telefonda konuşurken bile birden bire sesim inceliyo. Halbuki normalde öylemi küfürler havada uçuşuyo. Terbiyesizin tekiyim. Abudik gubidik restoranlara gitmekten nefret ediyorum o yüzden. Rahat olamıyorum. Gidicen küçük bir yere yiyicen etini erol taş gibi elinle falan. Daha samimi bence Aslında samimi olduğum erkek arkadaşlarımla da öyleyim ama yinede onlara karşı bile bir incelik oluyo. Yakın kız arkadaşlarımla çok farklıyım ya kamyon şöförüne dönüşüyoruz birden bire. Erkekleri keserken off be yavrum falan dicez nerdeyse ahahah :DD::D
05 Yorumla- +1 yıl
Off ya çok iyi :D ben dışarda karı kız kesen arkadaşlarıma kızarım mesela "Abi yapmayın bu kadar mı abazasınız açsınız, kızlar ne güzel yürüyorlar sizin kursuğunuz hayallere bak yazık yaa" falan diye eziyorum onları. Halbuki evde arkadaşımla atletle bira içerken televizyondaki kızlar hakkında neler neler söylüyorum :D
Dışarda böyle saygın, salon erkeği bir havam var. Evde magandayım vallaha bak :D - +1 yıl
Kötü karşılamıcaklarını bilsem her yerde böyle davranırım. Algısal bişi yapcak bişey yok :D
- +1 yıl
Maganda olacam diye saga sola ates etmede
- +1 yıl
Bizim işimiz silah zaten baba, o yüzden ayak uyduramadım kibar takılmaya. Zengin semtinde oturabilirsin, milletvekili danışmanlarının kızlarıyla flört edebilirsin, elit mekanlarda takılabilirsin, ama eğer baban magandaysa ve silahlı senetli paralı işler yapıyosa senin özün de pisliktir. Hergün rol yapsan da özün hiç değişmez
En İyi Cevaplar
+1 yılBiz bayanlar, hanım hatun bayanlar, çıt kırıldım bayanlar bile yeri geliyor kendi aramızda etmediğimiz küfür argo kalmıyor senin öyle olman gayet normal. Bak mesela hızdan korkarım, iş arkadaşlarım hıçkırığım tutunca beni sinirlendirmek için bastılar gaza, girdiler hayvan gibi virajlara, hani nerede ağır hanım hatun ben gitti profil bastım küfürü, ben dahil hepsinin ağzı açık kaldı.
17 Yorumla- +1 yıl
Bilmem valla o an gayet doğal durmuştu aslınd :/
- +1 yıl
Yok teşekkür ederim almayayım ben. İçten gelmeli. Yoksa bana göre oldukça özenti ve itici duruyor.
- +1 yıl
Yerine göre davranmak diyoruz biz buna. İşteyken ağırım, aynı insanlarla sosyal aktivite yaparken neşeli, evdeyken belli olmuyor canım nası davranmak isterse o... Toplum içerisinde yaşarken haraketlerimizin uygun olana göre şekillenmesi gayet normal.
Fena küfrederim, ve tam bir kıroyumdur önde gideni hatta...
Lakin samimi olmadığım insanlar bunu bilmez beni oldukça kişilikli temiz kültürlü ve beyefendi bilirler...05 Yorumla
Çift kişilik demeyelim de bana kalırsa karakterin henüz oturmamış. Kimlik arayışındasın. Bir süre sonra atlatırsın gibime geliyor.
06 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
insanları önemseme ve rol yapma ben yapmıyorum mesla neysem oyum insanların benim için ne düşündüğü zerre umurumda değil.
01 Yorumla
+1 yılbu gayet normal. kibarlık bu. dışarıda aynı, tek başımızayken aynı davranamayız ki her şeyin bir adabı var. asker arkadaşıyla ve anneyle farklı muhabbetler yapmak gibi mesela. :D
güncelleme süper. :D03 Yorumla- +1 yıl
ahahaha. :D
Çift kişilikli olmak apayrı bir durum. Herkeste böyle evde de kendi kendime naziklik mi yapayım yani?
013 Yorumla- +1 yıl
Ne dayağı ya saçmalama kadın dövecek kadar aciz değilim :D ben böyle tatlı acılar yaşatırım ona, cimciklerim veya ısırırım falan. Mesela dışarı çıkmasını istemediğim günlerde yanağından ısırırım iz çıkar o da dışarı çıkamaz, bunu şu an akıl ettim mesela. Yine kafam zehir gibi maşallah ya :D
Normalsin , abartma. Bende sandım Hannibal lecter oluyorsun.
11 Yorumlaben de bildiğin kişilik bölünmesi var sandım başlıktan. ne var bu söylediğinde yahu:)
03 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Hee.. bizim işyerinde de bir öküz var arkadaşlar arasında tam bir öküz ama bir bayanla konuşurken incelikten kırıldı kırılacak..:)
00 Yorumla
+1 yılbende daha fazla sen karlisin yine. aman dunya salla iste olani yasa.
027 Yorumla- +1 yıl
mutsuzum ya herkes gibi kim mutlu ki halinden.
- +1 yıl
en iyisini yapiyon hacit, ben zaten rol yapmiykrum sorun orda zaten. sacma sapan bir durum. hayati anlamlandirmak sorun..
- +1 yıl
lanet olsun felsefeye de hegele de eglence mode on millette biz de kelime kirbaclamasi yapalim iste:D
- +1 yıl
falakaya yatiralim ya da dur damla iskencesiyle nevrotige baglatalim ama etrafda iki sohbetlik insan kalmaz. gerci kalmasin her durumda yalniz degil miyim..
- +1 yıl
nickin bile klas hey be yuru kim tutar seni. zirve korkudur yitirme korkusu o yuzden ortalamaya devam:D
- +1 yıl
kapital sistem etiket ambalaj dunyasi. algilar ambale ne bekliyodun ki hacit:D
- +1 yıl
gotuntuyu baz alip dusunce modifikasyonu yapacan, aksi takdirde develerin gudulme zamani gelmistir:D
- +1 yıl
her turlu yaparim. zaten bir tek laf yaparim. peynir gemisne enerji lazim oysa ki..
- +1 yıl
nazimdan hos geldin kadinimi okudum var say.
he bir de birsen tezerden ask bu degil oneririm:))
ilaveten cici degil gayet ketum ve maskulen bir tipim:/ - +1 yıl
degilim marjinal elitist takiliyorum:D
- +1 yıl
burclara itimadim yok da prosedur geregi yazayim:D
aslan. - +1 yıl
su hayavoglu hayvanin adini anma. fobim var. su anda yusuf yusuf oldum. sizin burc sinsi oluyomis dogru mudur:D
- +1 yıl
Aynen, bak benim yükselenim de burcum da akrep. SinsiyimdirC içten pazarlıklıyımdkr, yüzüne gülerim kuyunu kazarım, kötü gününde yanında olup iyi gününde seni kullanırım, aklım fesatlığa çok iyi çalışır, gösteriş lüks kalite takıntım vardır, aşık olursan sonuna kadar, olmazsam gönül eğlendiririm :D falan filan. Tüm kötü yanlarımı da yazacak kadar dürüstümdür. Ama şöyle birşey var, masum insanları gözünden tanırım ve onların karşılıksız dostu olurum, zarar vermem. Bana zarar verecek olanı ise, sokarım :D
- +1 yıl
peki benim masum oldugumu kelime dizilislerimden anladin mi:Dgoz yok idare et:D
olur böyle şeyler takma..
benimde bir arkadaşım var normalde çok sakin az konuşan bir eleman ama ne zaman maça gitsek tribüne girdiğimiz anda çocuğun içinden canavar çıkıyor =)00 Yorumlakardeş bence heryerde kendin ol birileri böle istiyor diye ya da olması gereken böyle diye sende olma normalde küfür ediyosan kızların yanındada et rahat ol yani kasma kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmasi gereken bu zaten. Dil kullanimini etlileyen onlarca belki yuzlerce faktor var genel olarak cinsiyet, karsindakinin cinsiyeti , yakinlik, yer , olay, zaman, resmiyet vb...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sadece sen degil bir cok kisi öyle
01 Yorumla
+1 yılHahahah güncelleme iyiydi :D
Bence güzel bir şey ki bu :P083 Yorumla- +1 yıl
Peki. s. s :P
- +1 yıl
Sze de iyi gclr ttlı rylr. s. s
:D :D - +1 yıl
Ahahah sen başlattın :D
- +1 yıl
Peki yerine pki. s yazmadım ama :D
- +1 yıl
Zoru başarmışım :D
'' . s '' dalgasınaydı. Tamam suçlu benim :D - +1 yıl
Hahahah tamam abartmayalım o kadar da büyük bir suç değil :D
- +1 yıl
Ok. By. s
- +1 yıl
Sen yapınca ergenlik değil ben yapınca mı oluyor Allah Allaah :D
- +1 yıl
Boşver yaşımı da, Allahtan ergenlik dönememimi ben böyle geçirmedim ya :D
- +1 yıl
Küçüğüm :d
- +1 yıl
Ergenlikten çıktım demedim de senin kastettiğin ergenlik 15 16 yaşlarında yapılıyo :D Onları hiç yapmadı şükür :D
Fazla bir mutlu oldun noluyozz :D - +1 yıl
Dalgasına o ya :D bir de bilerek böyle yazsaydık :O :D
- +1 yıl
Ya yaa işte :( şükret :D :D
- +1 yıl
Ah canısı ya kinaye mi sezmeliyim? :D Olgunum zaten -,- :P
- +1 yıl
Lafta çalıyoruz :D ''Alıntıdır'' yazmayı unutmuşsun :D
Şükür ki öyleyim canısı :D - +1 yıl
Övünmek bana göre değildir -,-
- +1 yıl
Off hem de nasııl bir böyöföndö gözlerim yaşardı :D
- +1 yıl
Hayaller hayaller :D
- +1 yıl
Nein :D
- +1 yıl
Ne :D
- +1 yıl
Nein dedim benim dedin napayım :D
Şşş! ;) - +1 yıl
Napıcan :D
- +1 yıl
Bekleriz :D
- +1 yıl
Sıkıyorsa ;) :D
- +1 yıl
Kokma ama kork :D
- +1 yıl
Yeep sonunda anladın :P :Dd
- +1 yıl
Hhahahah üzgünüm hayır :D
- +1 yıl
Bilmem mi yaa ayıpsın :D
- +1 yıl
Hahahah :D tşkkr. s :P
- +1 yıl
Yk canım almym. s :P :Dd
- +1 yıl
Ok kib by. s
- +1 yıl
Hahah ne güzel :D
- +1 yıl
Evet hoşuma gitti :D
- +1 yıl
Kendinş beğenmiiiş -,-
- +1 yıl
Hahahah ee napalım :D
- +1 yıl
Çok iddialısın yaa -_- :D
- +1 yıl
Amaan güvenini yesinler :D
- +1 yıl
Artis mi artiz ne arar la ks'de :D
Konuşursam noluur - +1 yıl
Benim yüzümden mi giit yaa
Hahahaha oh canıma değsin :D - +1 yıl
Kendimi özel mi hssetmeliyimm 😌 :D
- +1 yıl
Hahah sağol :D ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahahahh :D çok iyi ya. Içindeki ayı açıga çikıyor. Rol yapmaktan sıkılıyorsun. Ama her insan böyle yani :p değildir diyen çok pis yalancı.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYavaş sal ürkmesinler.
+1 yıl:D Ben de öyleyim gardaşım.. :D :D La gardaş başını yesin la.. Raad ollll Adamsın la
01 Yorumlamillete kendin ol demişinmde sen kendin olabiliyonmu da millete diyon :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapitalizmde herkes rol yapmaya mecburdur senle alakası yok
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTartışmıyacam çok merak ediyosan mesaj at
bu pasif agresif kişilik bozukluğu mu oluyo ki :D
01 Yorumlaresmen beni anlattın :D
06 Yorumla
+1 yılIci seni disi bizi yakar boylelerininn
03 Yorumla- +1 yıl
Edebiyatciysam sanane istedigimi soylerim
- Kişilik & Karakter konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılSeninki sıkıntımı benim 5-6 tane daha vardır. :)
00 Yorumla
+1 yılSen boylesin daha niceleri var haline sukret
00 YorumlaŞizofren olabilirsin :)))
00 YorumlaRol değil o normali o
Sülalemiz raad00 YorumlaBirini aç bırak ölsün. Sende kurtulursun.
11 Yorumla
+1 yılBende ciddi bir şey var sandım :D
01 Yorumla
+1 yılher şartta magandayım gurur duyuyorum ^^
01 Yorumla
+1 yıl:D hahaha harbi mi ya çok güldüm lan
02 Yorumla- +1 yıl
helal be !!! yürü kim tutar
+1 yılHerkes böyle tatlım takma
025 Yorumla- +1 yıl
2 yi sevdim
- +1 yıl
Öyle insanları severim var öyle arkadaşlarım. Kıyak arkadaş oluyorlar
- +1 yıl
Öyle ol :D ne gerek var incelip kibarlaşmaya
- +1 yıl
Ayı sever bir kız bul :)
- +1 yıl
Hahhskldd sonuçta listedeki ilk madde o :)
- +1 yıl
Hadi bak şimdi arkadaş arasındayız yabancı yok söyle
- +1 yıl
Aslında psikolojik bir sorun bu. Hep özel okullara gittim, sosyetik kokona kızlarla arkadaşlık ettim. Aralarıda sırıtmayım diye türkçeyi düzgün konuşmaya çalıştım falan. Türlü türlü saçmalıklar. Noldu peki, hiçbirşey. Bugün karar aldım, özümü yaşıycam. Kızlar mızlar umrumda değil, valla bak bundan sora free takılıyorum baba
- +1 yıl
Bak işte uzun sürdü ama içindeki Türk erkeğini çıkardım hahhahha
- +1 yıl
Yine yanlış anlaşıldım. :/
- +1 yıl
Helal super devam :/ üzüldüm ağladım ben şimdi :D
- +1 yıl
Artık çok geç
- +1 yıl
Allah peygamber kuran hakkı için demeyin şunu ya ::D
- +1 yıl
Ne kadersizim ben ya :/ neyse ben yatıyorum ekle bu arada :) sohbet ederiz
+1 yılPsikoloğa görün bence canım
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Birine 240 volt elektrik ver sorun çözülsün
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaaaa cok guzel bence :)
028 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle lein ;)
Cevap sahibi+1 yılHe he aramızda kalsın aynen dediğin gibiyim ;)
Cevap sahibi+1 yılYok be rihatim sadece :))
Cevap sahibi+1 yılIyi sevindim ;)
Cevap sahibi+1 yılSenin sırıttigina ;))
Cevap sahibi+1 yıl😳😳😳
Cevap sahibi+1 yılGözlerimi acmış şaşkın şaşkın bakıyorum
Cevap sahibi+1 yıl☺️.
Cevap sahibi+1 yılHaha göz öpmek serbest :))
Cevap sahibi+1 yıl:))) bu arada ne ikisi senin bir karakterin var ya ahanda meydanda :))))))))
Cevap sahibi+1 yılPüffff kişilik
Cevap sahibi+1 yılBoyle ok ;P
Cevap sahibi+1 yılDil çıkarma gözlerini açma ne yapım :))))))
Cevap sahibi+1 yılTelefonumun şarjı yüzde 6 kalmış gidip şarja koymak geliyo ama gel gelelim dötüm kalkmıyor :)))
+1 yıl:DD hepimiz öyleyiz
05 Yorumla- +1 yıl
kanki işte tanımadıklarınla resmi olacaksın falan yani mecburiyetten, yoksa arkadaşlarla konuşurken çok fena.. yalnız değilsin :D
- +1 yıl
işte sen gibi uğraştırma beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılşiçofrenlik belirtisi haberin olsn da
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet
+1 yılMecburuz rol yapmaya
02 Yorumla- +1 yıl
Yapma
Her kes öyle
00 Yorumlamoonu 3 izle.
05 YorumlaEvdeki gercek olan.
01 Yorumla
+1 yılBenimde aynı :D
00 Yorumla
+1 yılşslkdfşdsşaljşdfsls
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende öyleyim bro :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnerde nasıl davranmamız gerektiğini biliyoruz sadece ve bu çok iyi bir özellik :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar