kız veya erkek hoşlandığınız kişi olarak soruyorum ona dokunmak sizde nasıl bir his uyandırıyor cevaplarınız samimi ve adam gibi olursa seviinirim
Cevabın nedir?
Sevişmek bir sanatsa dokunmakta bu sanatı icra etmenin yollarından biridir ! bence dokunmak parmak uçlarında sevdiğin kişinin tenini hissetmek resim yapmak gibi birşey ! saçma gelebilir ama ben böyle hissediyorum gözlerimi kapatıp karanlığın içinde onu hissetmek ! karanlığın içinde dokunarak dokunduğun yere ışık tutmak gibi birşey daha çok uzatmak istiyorum bu örnekleri ama sitede ilk günüm :) adımız sapığa çıkmasın :)
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. hep çekingen oluyorum umarım oda mutlu oluyordur diye düşünüyorum hep
10 Yorumla
O bana dokundugu zaman kendımı guvende ve mutlu hıssedıyorum ona dokunabıldıgım zamanda boyle bı sevgılım oldugu ıcın bınlerce kez daha mutlu oluyorum :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
12Cevap
Sanki uçuyorum ayaklarım yerden kesiliyor terliyorum kalp çarpıntısı hızlanıyor sonra bütün gün o anı düşünüyorum hatta yatarken de tekrar o hayalle uyuyorum :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. bide dövseydin bari..çok mutlu olurum..kalp atışlarım hızlanır..başka şeylerde olur ama onu yazamam
10 Yorumlaözlem gibi romantik bir cevap verebilirdim ama yapmacık olmak istemiyorum dokununca bir bok olmuyo nereye dokunduğunada bağlı tabisi..
00 YorumlaUuu beybi ben de bi hareketlenme oldu! hissi oluyor.
24 Yorumlabirşey mi hissetmem lazım şu an pc me dokunuyorum teni baya sert ama mutlu ediyor beni :)
00 Yorumlao benim kalbime dokunmuş ben onun elini tutmasam kaç yazar : ) helalim olmadıktan sonra tutmaya gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgilimin elini tutuğum ilk zamanlar ereksiyon olurdum ama kesinlikle belli etmezdim heyecan işte :)
10 Yorumla
+1 yılBi' titreme gelmekle birlikte kendimden geçiyorum. Sonrasını hatırlamıyorum :(
10 Yorumlahmmm hoşlanıyorum çok. dokunmayı da dokunulmayı da severim.
20 YorumlaAteş aldığımı hissediyordum.
11 Yorumla
+1 yılŞimdi. Dokunmak var, dokunmak var.
10 YorumlaAŞKIN en güzel halini ;)
10 YorumlaHuzuru.
10 Yorumla
+1 yılUyuzluk
00 Yorumla
+1 yılenam.
10 Yorumlanefesim çekilirdi
10 YorumlaDaha dokunamadım
117 Yorumla- +1 yıl
öpüssek mi aceb? nickin beni cagirdi sanki de.
- +1 yıl
öpüselim lütven ):
- +1 yıl
beimlebeimle
- +1 yıl
kızlar opussun ilk kızlarr
- +1 yıl
bikere öpeyim mi muck-muck?
- +1 yıl
neden evet demiyorsun bana neden
Gizli Üye(36-45)+1 yılölüyorum..
00 Yorumla