Koronadan önce sabah namazıyla başlıyor staj veya okul ardından spor veya hobi aktivitem uyumadan önce okumalarla geçiyordu ancak koronadan sonra kendimi tamamiyle bir ev hanımı gibi hissediyorum öğle ezanıyla uyanıyor kahvaltı hobilerim örgü resim gitar keman vs sonra derslerim temizlik yemek bir iki doz film ardından yeni yemek veya tatlı icatları diye teheccüde kadar devam ediyor sabah namazıyla günü bitiriyorum yazarken yoruldum 😅
Çok heycanlı bir şekilde geciyor 08.30- 09.00 uyanıyorum 09.00 - 12.30 temizlik 13.00 - 14.00 kahvaltı 14.00 - 17.00 ders çalışıyorum bişeyler yapıyorum 17.00 - 19.00 yemek yap 19.00- 23.00 yemek ye tkrr etrafi topla Sonra uyuyorum😅
Bro ne yapalım işte, namazımızı kılıyoruz, işler varsa yapıyoruz, sevdiklerimizle muhabbet ediyoruz, temizlik yapıyoruz, kitap okıyoruz daha dahası.. Sen de bir dini kitaplar okumalarını çoğalt bu ne böyle işe git eve gel kısır döngüsü 😬
Evde boş boş oturuyorum arada yürüyüş haftada 2 akrabayla gel git geriye kalan zaman yemek uyku duş kişisel bakım kitap dizi film birde faydalı videolar
Çok geç yatıp çok geç uyanıyorum. Kahvaltı hazırlamaya üşendiğim için yemek yediğim vakit de geç bir saate kalıyor çoğu zaman. Evi düzenliyorum , tavşanımla ilgileniyorum. Kafama eserse ve üşenmezsem spor yapıyorum. annem ve arkadaşlarıyla oturup sohbet ediyorum. canım isterse akşam dışarıya dolaşmaya çıkıyorum