Elbette eksikler var... Yapmak isteyip yapamadıklarımız... Ama bir de olaya şu yönden bakmak gerek. Ya sakat, kör, sağır vs vs olsaydım. İşte bunlar yok ya eksiklikler bir gün ortadan kalkar. Eksikliğe gelecek olursak elbette para ama bir gün o eksiklik kapanır.
Anlayış. Genelde çok yanlış anlaşılırım ve genelde de kimse doğrusunu bilmek ve duymak için çaba harcamaz. Ama bunu öyle kabul etmişim ki, artık yanlış anlaşılacağım konuları es geçmeye başladım. Bu da haliyle beni ben olmaktan uzaklaştırıyor. Değiştin laflarına sebep olması da cabası.
Her şey tastamam olur mu hiç? Olsa bile insan eksiklik yaratır, bulur, bulamazsa eksiklik görür. Görecelidir. Asıl önemli olan tastamam olmak değil öyle görmek öyle hissetmektir. Tüm kusurlarla, eksikliklerle ve aksaklıklarla.
Öyle şikayet etmeye değecek kadar eksikler yok; eskiler şey der “Allahın bugününe şükürler olsun” ama her insanın tamamlanmamış bir hikayesi, yarım kalmış birşeyleri vardır.
Allaha şükür elim ayağım tutuyor sağlığım yerinde çok şükür annem babam hayatta ikisinin de sağlığı yerinde çok şükür durumumuz da iyi kimseye muhtaç değille buna da binlerce şükür eksik birseyim yok
Omuzumda başın eksik yüzde tebessüm. Neyse hayatimda sessizlik ve huzur eksik
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yalnızlık dışında başka bir hayat bilmiyorum Koskoca boşlukta kaybolmuş gibiyim çaresiz kimsesiz tek başıma yapayalnız koca bir boşluk koskoca bir boşluk :(