Çok düşündüm acaba kendimi büyümüş olarak görmeme sebep olan neydi diye. İçim burkuldu bir an. Olanlar bende kalsın. Ama özet şu benimbenden başka kimsem olmadığını gördüğüm o gün ben artık büyüdüm yaa dedim. BüyüdükBüyüdüğünü nasıl anladın KScan?
Büyüdüğümü ben 14 yaşında anlamıştım küçüktüm ve ailemin işleri dolasıyla evde kardeşimle ben kalırdık bir de hasta ananem vardı. Ebeveynler evden gittikten sonra sorumluluk benim üstüme hep kalırdı kardeşime ananeme bakma , Yemek yapma ve ev işleri. İnsanın üstüne küçük yaşta sorumluluklar yüklenince kendini büyük hissedebiliyor işte. :)
99 depremin de burada anlatmayacağım şeyler gördüm, yaşadım. Büyüdüm zannettim. Sora asker de, çok paniklenmesi gereken bir anda, çok sakin okabildiğim de, büyüdüm zannettim. Büyük kızım doğduğun da, ilk karşılaştığımız an büyüdüm zannettim ama insan babasının yıkandığını göz yaşları ile izledikten sonra, biraz kendisi su vurduktan sonrs, çamurlar arasın da, geldiği toprağa emanet ettiğin de büyüyormuş.
ben çocukluğumu bile yapayalnız ev işleri yaparak ve 13-14 yaşlarında bile anneler gibi ev işi , genel , alışveriş yapmaya dayatilmis ve yapmayınca utandirilmis ayiplanmiş biri olarak belki de büyümek istemiyorum çocuk gibi şimarmak istiyorum. Simarmam gereken zamanlarda kuçumsendim, ciddi yetişkin aklına sahip olmam söylendi demem oki büyümek paradan başka birşey getirmiyor küçük kalmak eniyisi😉😂
Büyüdüğümü anlayacak bir olay olmadı yani. Hep kendimi olgun görüyordum. Çocukluktan yaşadığım şeylerden olabilir. Sevdiklerini kaybedince anlıyorsun işte
Selam, Hergün her saat her dakika her saniye insan büyüdüğünü anlıyor... İlk olarak çalışmaya başladığımda, 2. olarak ise kızımı kucağıma aldığımda... 😍😘