Başkalarını mutlu etmek, mutlu olmanın en kolay yollarından birisidir. Kimi zaman bir çocuğu, kimi zaman hiç tanımadığınız birisini, kimi zaman da en çok sevdiğiniz kişiyi mutlu edersiniz, onların mutluluğundan sizde payınıza düşeni alırsınız. Başkalarını mutlu etmek, sizi mutlu ediyor mu? #mutluetmutluol.😊😊
Evet, özellikle de yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım ettikçe mutlu oluyorum. Bence gülmek kadar, mutlu etmek de bulaşıcıdır. Sen onu mutlu edersin o da karşılığını başkalarını mutlu ederek verir...
Kesinlikle mutlu eder. Onların mutluluğunu görmek içime huzur verir. Onların gülümsemesi gözlerinin içinin parlaması bana tüm canımı sıktığım şeyleri unutturuyor. Yaşlıları ve çocukları mutlu görmek beni kat kat mutlu ediyor. Onları çok seviyorum hem de çoooookkkkkkk. Şu korona bitsin ilk işim huzur evine gidip yaşlılara kitap okumak vakit geçirmek olucak ve bu beni gerçekten çok mutlu edicek😊🤗🌷
Yok ben kötüyüm öyle şeylerle mutlu falan olamam. Kötülük yapınca mutlu oluyorum. Yolda yürürken bir ihtiyata çelme takmak, düşene bir tane de benim vurmam falan en büyük hobilerim arasında. Mutlu çiftlerin arasını bozmak, ortalık karıştırmak mutluluk benim için. Ne yapacaksın tabiatım böyle.
O zaman sana da kötülük yapılsa, yaşlandığında biri sana çelme taksa, düştüğünde biri sana da bir tane vursa, senin mutlu olduğun kişiyle aranı bozsa mutlu olur musun? sen de
Yaşının 32 olmasına rağmen çocuk gibi davranman da beni şaşırttı😂😂 Daha yeni gördüm yaşının 32 olduğunu büyümemişsin sen daha çocukluk aklı işte ne dediğini bilmiyor. Üzüldüm valla😂😂
Sana laf yetiştirmek gibi bir niyetim yok. Ayrıca benim sana laf yetiştirmeye çalışmadığımı anlayamıycak kadar bir IQ un da yok. Seni şu an karşımda görseydim yeterli bakiyeyi gösterirdim sana benim sabrımı daha fazla sınama. Benim sabrımın sonu felakettir!!!
Başkalarının mutluluğu ile mutlu olabilirim evet. Mesela bugün yakın bir arkadaşıma doğum günü sürprizi yaptim. O kadar şaşırdı ve sevindi ve tabiki mutlu oldu. Bende onun Mutluluğu ile mutlu oldum. Kendime yapılmışcasina.
İnsan başkalarından önce kendisiyle barışık olması gerekiyor. Kendisine iyiliği (hayrı) olmayanın başkasına iyiliği dokunmaz... Başkalarının mutluluğu için çaba sarf etmek, kendi sağlık ve mutluluğumuza pozitif etkileri olur. İnsan daha bir huzurlu olur, hayattan daha bir lezzet alır. İnsan olduğunu, anlar. Tabii bu insan, Allahü Teala'nın "en güzel surette yarattım" dediği insandan bahsediyorum... Ben şahsen, benim tesirimle mutlu olan "canlı" ne varsa, içim huzur doluyor...
Evet, mutlu ettiğimi gördüğümde ben daha mutlu oluyorum. Mesela en basitinden gülümsemek, tebessüm etmek.😊 Gülümsemek para ile değil, gülümseyin. Gülümseyiiiiiin çekiyorum 😂😂❤️
Başkalarını mutlu etmeyi bıraktım çünkü bir zaman sonra bunu senin bir görevinmiş gibi algılamaları sinir bozucu çocuklari mutlu etmek en güzeli en azından saf ve temizler
eğer mutlu edeceğim küçük çocuk ve kedi, köpek gibibir şeyse mutlu olurum ama dilenci gibi birisi ise onu mutlu etmek benim işim değil diye düşünürüm...