İnsanlar çıkarları uğruna sevmekten vazgeçebilirler ise her şey çok güzel olacak. Severiz, inanmaz. Sevmezsin, karaktersiz olursun. İliklerine kadar hissettirebilirsin sevgiyi, hiç sevilmediği için inanmaz.
Sevmenin gerçekte ne olduğunu bilseler, ona menfaatten farklı, sen ben olmaktan öte, biz anlamını yükleyebilseler, özgürlükler kısıtlanmasa, aşırı beklentiler olmasa eminim başaracaklar. Ümitsizliğekapılmayın, mutlaka çıkar er ya dageç.. Günaydın
Evet zor , Ama imkansız değil! Bizim karşılaştığımız insanlar sanırım bu özelliğe sahip değil..
Öyle güzel sevdim ki seni; Gözü kapalı teslimiyetlerim gibi, Herşeyi unuttum seni tanıyalı, Ruhum sana yandı yanalı, Sevda dedikleri bu olmalı.
Öyle masum sevdim ki seni; Bir çoçuğun saf duru hali gibi, Zaman içimizde kıpır kıpır oluyor, Güneş benim için doğuyor, Dünya bizim için dönüyor.
Öyle derin sevdim ki seni; Senli rüyalara daldığım gibi, Bu uykudan uyanmak istemiyorum, Yüzüne bakmaya doyamıyorum, Seni görmeden yapamıyorum.
Öyle özel sevdim ki seni; Kurak çöllerin suya ihtiyacı gibi, Sözler anlatmaya yetmez ela gözlüm, Seni hep seveceğim gönül sözlüm, Bu sevginin sonu mühebbettir gülüm,
Insan hep düşünür daha iyisi nasıl olur diye , fakat caba uğraş en önemlisi bilgi edinmeden en iyisi seni neden bulsun ki , Bu denklemi iş hayatın da aşk hayatında ve tabikide sosyal ilişkiler de net kullanabiliriz Donanımlı nitelikli o insan yine kendisine yakınını tercih eder , Sen buna layikmisin? Bence doğru yol seçimler de !
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gerçek sevgiliyi bulmak esasında insanın eksik parçasını bulması gibidir. Yani insan o kişiyi bulunca aslında kendisini bir bütün haline getirmiş olur. Tıpkı oksijen ve hidrojen atomunun suyu oluşturması gibi bambaşka bir hâle gelir. Adem babamız cennette nasıl ki hep bir eksiklik hissetti ve Allah onun için Havva annemizi yarattı ve işte o zaman cennette Hz. Adem gerçekten huzur buldu. İste biz insanoğluda atamız gibi hep o eksikliği hayatımızda hissediyoruz ve bir çoğumuz bu yüzden hep yanlış parçayı bulup gerçek huzura ve sevgiye kavusamıyor. Maalesef çok az kişiye nasip oluyor bu dünyada işte onlarda hakikatte dünyanın en şanslı insanlarıdır. Para , mal, mülk kariyer hepsi hikâye...
Eski sevgilim seni benim kadar yurekten seven olmadi dedi sonra gitti yakisikli biri ile evlendi evlendikten 4 ay sonra boynuz yedi bana ayrilirken yuregin cok guzel ama cirkinsin dedi sonra aynaya baktim harbidrnde cirkinmisim
Güzel seven son zamanlarda hiç şahit olmadım sadece iyi yerlerde eğlenmek yemek yemek en iyi otel odaları en pahalı hediyeler artık bunlara denk geliyorum sadece cevremdeki ilişkilerde
Güzel sevilince malesef hemen başka alternatiflere yönelip yalan söyleyey söyleye aldatılmak da var yalnız. güzel seven kalmayacaksa bunun sebebi yine insanın kendini bilmemesidir
Banada lazim guzel seven bir kadin umarim uakin zqmanda bulurim kalbim bosa carpiyo gibime geliyo ya kime yaklassam dandirik sirf yapandanda olsa sevgi var diye bende dandirik olmaya basladim sirf sevip sevileyim diye
Güzel seven insana denk gelmek için güzel sevmeyi öğrenmemiz lazım. Bir de ‘güzel sevmekten’ ne anlıyoruz, ona bakmak lazım.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Siz değilmisiniz “ abi ben badboy istiyrom yhaa çok çekiciğğ” siz değilmisiniz “Çocuk gelmiş bana selam diye sapık yhaa” diyen siz değilmisiniz Adam akıllı çocukların yüzlerine bile bakmayıp “bAdBoY”katla gününüzü gün edenler. Ne değişti de “Adam gibi seven yok Ağğpii” diye ağlamaya başladınız? Yok uzun olsun, gamzesi olsun, gözü renkli olsun, sarışın olsun esmer olsun? Siz önce dış görünüşe göre yargılamayı bırakıp insanları tanımaya çalışırsanız o zaman olur. ( kb sinirlendim )
Asgari müşterekte buluşabileceğin gerçekten güzel seven insanlar da olacaktır. Bizim gözümüz hep yükseklerde olduğu için yerin altında saklı olan cevherleri göremiyoruz kimi zaman da...
Biraz zorlaştı evet. Dokunmadan gözleriyle seven insanlara hasret kaldık. Elleriyle ellerine dokunma ihtiyacı değilde bakışlarıyla yüreğine dokunma ihtiyacı hissedenlerin sayısı eksilerde.
Bu devirde zor uyanık olursan kolay iyi gözlem edip duruma ayak uyduracan usta arada elini taşın altına koyacan zorluk çekecen güzel efendi kız bulunca kaçırmayacan
Malesef öyledir. Ben de kendimi güzel seven bir insan olarak tanımlardım ama 6 aylık ilişkinin sonunu benim yaptığım halsiyetsizce laflar ve davranışlar getirdi. Güzel seven insanlar bile bazen kendilerinden geçiyor ve istenmeyen sonuçlara yol açabiliyor.
Zor değilde herkes duyğularına hakim olamıyor çabuk davarnıyor fikrimce kimese akıl vereck yaşta degilim henuz nedeki ilişki yaşmadım. Bence herkes olgunlasip karar vermeli.