Yemek seçer misiniz? En sevdiğiniz ve nefret ettiğiniz yemekler nelerdir?
Ev yemeklerinden bahsediyorum arkadaşlar, nohut kuru fasulye patlıcan gibi :)
Ev yemeklerinden bahsediyorum arkadaşlar, nohut kuru fasulye patlıcan gibi :)
Sevmediklerim: Mantari agzima alinca kusmam geliyor resmen hic sevmem ama pizzanin üstünde kücük kücük dogranmis olursa yerim. Cigerden nefret ederim! Koyun eti yemem kokusu bile igrenc. Iskembeydi, kelle pacaydi, dildi bilmem neydi gibi seylerden uzak duruyorum! Mutfagima girmesin aman aman!
Sevdiklerim: Ben tam bir kebap hastasiyim, hele iskender ile adana kebabi var ya ufff... :-D
Manti, pizza, cesit cesit soslu makarnalari da severim. Malesef bunlari fazla yememek gerekiyor ayda yilda bir iyidir haha :-D
Tavuk eti ve balik severim...dana eti pek fazla tercih etmem ama yapilis sekline bagli eger güzel olmussa yerim :-P
Bol bol salatalar ve meyve yerim...
Bu aralar saglikli beslenmeye calisiyorum zaten :-)
İşkembe, sakatat mı diyolar ne diyolar hiiç sevmem, ciğeri ve böbreğide ıyy iğrenç ya, nası yiyolar anlamıyorum. Bide bamyayi ve patlicandan yapılmış hiç bi yemeği sevmem.
Mantar yemeği, hamsi, palamut, patates kızartması ve patatesten yapılmış herşeyi seviyorum. Nimet ayırt edilmezde ediyoruz ışte. :)
Sakatatı severim.sebzenin her türlüsünü yerim taze fasulye patlıcan zeytin yağlı pırasa favorilerim arasındadır kapuskada onlardan pek geri kalmaz aslında.dolmanın her türlüsüne allah derim hamur işine bayılırım
allah'a binlerce şükür etmeli insan...
bu kadar nihmet için...
nefret etmek ne haddimize...
sadece öncelikli olarak tercihlerim vardır...
sarma,patlıcan dolma,yüzük çorbası
Cevap
6Cevap
Balik pek sevmem (bugulamadan nefret ederim), peynirli borek ve diger bilimum peynir iceren hamurislerini sevmem (onuma koymasinlar, onlerine koymam), yumurtanin sarisinin butun gorundugu yemekleri sevmem, icinde et suyu bulunan corba, pilav vb. sevmem, haslama seklinde pisirilmis hicbir et formunu o sekilde tuketmem, bamya sevmem.
domateesss çorbasııı :)) çok severim,yararlıdır da hem :)
bamyayı hiç sevemedim ne yazık ki elektriğimiz oldum olası pek uyuşmadı :)
yaprak sarması en sevdiğim ama patlıcanlı yemeklerede yok demem.. acıktım galiba :p
pırasıyı hiç sevmem
Seçerim.
Nefret ettiklerim, işkembe,beyin,paça...gibi daha çok.
Sevdiklerim, zeytinyağlı sarma, mantı, pırasa, brokoli
seçmem sadece işkembe sevmem onun haricinde mutfağımız daki bütün yemek leri yiyebilirim
secerim.
Yemediklerim: Iskembe, kokorec, sarma, börek. aklima bunlar geldi.
Manti, karniyarik ve patates kizartmasini cok severim ama.
beyaz un beyaz seker kati yaglar katikili gidalar asla yemem
Brokoli ve enginar hariç herşey olabilr
z.yağlı dolma kızartma mantı ben yine acıktım :)
işkembe ve kokoroçe kusarım direk.
Sarmayı , patlıcan oturtmayı ve etli kuru fasulyeyi severim :)
seçerim kuru fasülye(en nefret ettiğim),nohut,mercimek çorbası,işkembe,ciğer kavurma ıyy ;)
Seçerim, peynir içeren şeyleri asla yemem, peynirli börek yemem, iki günlük kurumuş peyniri görünce midem bulanır çöpe atarım, balık buğulama yemem, kapuska sevmem, haşlanmış et sevmem, ama bamya severim.
işkembe, midye, kokoreç severim, ama kelle paça'da nefret ederim. Beyin de yerim.
bu gün itibarı ile 7
mantar,ciğer,patlıcan,bamya sevmem patates kızartması,pizza ve orman kebabını severim:)
sevdiğim : çin yemekleri
sevmediğim :suşi (iğrenç ) o japon yimeği olur
pek seçmem, sevmediğim yemekler kabaktan yapılanlar.
Sevmedikleri var;
Brokoli, karnıbahar,bezelye,ciğer
En sevdiğim, pirasa
Yaprak sarmasına bayılırım :)
sevdiğim ; makarna
sevmediğim ; bamya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar