Geceye Bir Dua Bırakın Desem?"Allah'ım bize " İnşallah olur " diye dua edip, hayalini kurduğumuz herşeyin oldu sevincini yaşat"🍀" Allâhım hayırlısı deyip sustuklarımız Ve Adaletine güvenip Göz yumduklarımız var. Ne olur sabrımızın mükâfatı olarak Sen bize en hayırlısını nasip et.."🍀Allah’ım sen yüreğimize huzuru üfür. Sen sıkıntılarımızı rüzgar gibi alıp götür… Sen dualarımızı kabul et. Amin.🍀
Ey duam! Kalbimin kırılan yanlarına iyi gelen tek ilaç sensin. Elhamdülillah!🍀
Ey Rahman ve Rahim olan Allah'ım seni ezelden bugüne yarattığın ve yaratacağın nimetler sayısınca zikrederim. Et her şeyi gören, bilen ve işiten Rabbim. Sen; beni, ailemi ve inananları koru. Bize zorluk verme Yarabbi. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan sana sığınırım. Bilirim ki sen kulunu cevapsız bırakmazsın. Rabbim ben acizim, günahkarım ve sen bağışlayandır. Sen beni ve inananları bağışla. Bizi sağımızdan ve solımuzdan, önümüzden ve arkamızdan, yukarıdan ve aşağıdan gelecek her türlü beladan koru. Sen bire on verensin, senden mağfiret dilerim. Sen kıyıda köşede kalmış öksüz, yetim ve darda olanları görenin. Benden önce her şeyin en hayırlı ve ihtişamlısını onlara ver. Rabbim nerede bir yetim varsa sen onu koru, muhafaza eyle... Dualarımızı Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav) hürmetine, abdulkadir Geylani, Eyyüb El Ensari ve ismini bilmediğim tüm veli kullarının hürmetine kabul eyle. Amin.
ALLAH herkesin gönlünden ne geçiyorsa hayırlısı ile versin gerçekleştirsin eğer hayırsız ise o şey hayra çevirip gene versin ve bildiğimiz ve bilemediğimiz gördüğümüz ve göremediğimiz her türlü şer, kaza, bela ve kötü insanlardan korusun inşaAllah Amin