İçine öküz oturması nasıl geçer?

Herkese merhaba, bir sendir çok zor durumlara düşsemde ağlayarak kalktığım ben bu işin içinden kurtulucam dediğim o kadar çabama rağmen asla kurtulamayacağımı anladığım bir andayım. Bir yıl boyunca çabaladığım tüm emekler boşa gitmedi biliyorum ama işime yarayacak kadar da faydalı olmadı çünkü engellendim. Bir adım attıkça iki adım geri çektiler beni... Bugünse sonucu gördüğümde dedim tamam artık elimden gelenin üstünün üstü bile işe yaramıyorsa bitti. Buraya mahkum mu kaldım ben şimdi? Hayallerim emeklerim hepsi birleşti tam midemle göğsümün arasında sıkıştılar. Ağlayamıyorum konuşamıyorum buraya yazarsam belki iyi gelir diye düşündüm. Hiç çıkamayacağınızı düşündüğünüz böyle bir anınız oldu mu? Ne yapabilirim sanırım kabullenmekten başka bir çarem yok. Kabullenirsem her şey boşa gidecek ve en başa döneceğim... Lütfen yol gösterin bana deneyeceğim tüm yolları denedim artık önümde çıkmaz sokak var. Nir de Allaha olan inancım. Tevekkül ettim elimden gelenin hepsini yaptım ama içimdeki bu sıkıntı geçmiyor.
İçine öküz oturması nasıl geçer?