Değerimi anlamıyorlar.. Ne yapayım?

Yaşım 18. sınavlar ailevi problemler. arkadaş ve sevgili arasında ki problemler diye diye artık çok bunaldım. hepsi beni çok seviyor biliyorum. ama başıma birşey gelmedikçe kırılmamı umursamadıkları gibi alttan almamı bile kullanıyorlar. şu yaşıma geldim hala kısıtlama görüyorum ailemden. deli oldum olacagım. bir süre önce kısmi felç geçirdim. o zaman herkes bana istemediğim kadar iyi davrandı. beni kırmamak için cümlelerini seçtiler. keyif alacağım şeyden beni mahrum bırakmadılar. derslerim hiç bir zaman kötü olmadı ama çok iyi de olmadı. şu yaşıma geldim hiç zayıfım olmadı. fakat bunlara rahmen hep azar yedim. hatırlıyorum sbs puanım 432yken bile yaz tatilim zehir olmuştu. benim mesafeli ve mutsuz olmamdan dolayı annem çok yakınıyor ve üstüme geliyor. artık neredeyse son raddedeyim. bazen anneme bak şimdi beni iyi izle diyi arabanın önüne atlayasım geliyor. biliyorum hiç sağlıklı düşünmüyorum ama değerimi anlamıyorlar. ne yapacagım ben
Güncellemeler
+1 yıl
intihar demem yeterince yanlş oldu. kendime zarar vermek istiyorum diyelim. tabi bunun diğerinden hafif kalır bir yanı yok fakat ölmek istemiyorum elbette
Değerimi anlamıyorlar.. Ne yapayım?