Bir kere çok param var die övünmek olabilir ama araba son ses müziği açıp havalı görünülmez o yaşam tarzı meselesidir bende yapıyorum be hastasıyım arabamın bagajına o ses sistemlerini koymak için 4 ay gece gündüz çalıs tım denile bilir kii diyelim o zihniyette gezen kekolar varsa onların ayıbıdır yapacak birşey yok 🤷♂️
Sosyal medyada gidilen lüks restoranların fotoğraflarını ve sahip olunan araçların model simgesini paylaşmak Arabayı ve motorsikleti bağırtmak için gaza basmak Farklılık adına ağzını yaya yaya açıp konuşmak Ben bilirim, siz bilmezsiniz tarzı egoist hareketler Zeki olduğunu belli etme çabaları
Bir devrem vardı. Instagramdan ülkeyi kurtarıyordu. Ancak iç kaynaktan subay olmak için başvuru vakti gelince "baba ben niye komando olayım, geri hizmet sınıfında mis gibi çalışmak varken..." gibi söylemleri oluyordu. Yani davranış ile paylaşımı çok çelişkili olduğu için epey bir ayar oluyordum
çok sevgilim var cok kizla takildim Sen de kimsin , diyerek hava yaptığını sanan aslinda ben yavsagin tekiyim diye bagirdigini farkinda olmayan sahislar
yeni aldığı bir elbiseyi ya da eşyayı anlatmak ya da oturduğu evi köşe bucak gösterişini yapanlar sosyal medyada takipçi kasıp kendilerini popüler olma diyer insanlarda kendilerini ayrıştığıni zanneden tipler
Story de sürekli sigara paketinin bilerek öne atıldığı fotolar ya da sürekli şarap bira ile foto atmak. Bende alkol ve sigara kullanan biriyim ama sürekli bunları atmak saçma geliyor.
Aşırı yakışıklı olup aslında bir b. k olmadığını gördüm huyları aşırı itici Allah sanırım bir yerden verince diğer yerden alıyor beyinleri yok bunların
Günlük, güneşlik havada takım elbise ile dolaşmak, her şeye küfür etmek, sosyal medyada beğeni uğruna abuk sabuk ergence pozlar vermek Vs. gider bunlar.