komik ama artık öyle düşünmeye başladım.şakayla karışık bunu ima ediyor yani :)
ne yapayım?
ne yapayım?
İlk başta, seni erkek sandım diyecektim biraz maço olmanı istiyor ama erkek bunu istediğine göre
Kırbaç, kelepçe ve biraz da ayak fetiş tamamdır :) Onu kıvama getirebilirsin, sanırım istediği de bu :)
Bak duvara yapıştır, öpüşmeye başla tam geri çekildiğinde şamar at suratına tekrar öpüş tekrar geri çekildiğinde karnına yumruk/tekme v.s at tekrar öpüş tekrar saçını çek öpüş sert ol işte amk :D
ADAMI MUTLU ETTT :D
fetıshı vardır.. cıddı manada eglencelı olabılır... bence acıma yap =) hatta konusmasına fırsat verme vur agzına, önce ayaklarını yalat sonra ayaklarını yıkat... bır ıkı tane samar at, saclarını cek, ısır... konuscak alan bırakma, sozlu olarak asagıla, erkeklıgıne laf et fılan... bırak mutlu olsun cocuk =) belkı senınde hosuna gıder =)
yok artık ben öyle bi kız diilim .d
ben her kılığa girerim de o kaldırır mı :d
ya düşünsene bu gün ona bağırdım mesajla dio ki azıcık güldüm yumuşadın hemen :D
çok garip..
aaa bak bu süpermiş.
diğerlerini de okuyayım en ii cevap olmaya aday bu ;)
tamam .d
Sende kötü ol kötü kötü :) hatta o kadar kötü ol ki arama sorma bile. Yansın tutuşsun böyle davranmanı istediği için pişman olsun. Süründür..
:)
Beni dinle beni.. :) Pişman et
tamam.bi günlüğüne öyle olcam cevaplarda @syd19 söylemişti aklıma yattı benim de :)
:) tamam o zaman
çok iyiysen bundan sıkılmış olabilir.
evet çok iyiyim :D
Cevap
7Cevap
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm :D vur belinen kazmayı. debelensin. debelendikçe daha bi vur. hahaha ez onu.
Sevgilin manyak değilse hatan var.
nasıl yani :D
kufur lazımsa verebılırım sana:)
:)
sezarın hakkı sezara, ver ayarı
İçindeki bütün kötülükleri onun yüzüne kus
be very bad bad bad girl :D
Kırbaç, kelepçe tarzı mı?
eğlence arıyor :)
Kötü davrn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar