Bir kere arkamdan arabayla yanaşan erkek arkadaşıma ' yürü git ahlaksız sapık' diye bağırmıştım, baktım esnaf linçe doğru geliyo şaka falan dedik ama zor ikna oldular. Sizin var mı böyle eşek şakalarınız?
Arkadaşlar Bana Şaka Yapacaklar Dükkanda Priz Sıkıntılı Fişi Takarken Patlıyor Neyse Dükkana girdim 3 4 Kişiyiz Ayakta Sohbete Başladım Arkadaş Oturduğu Yerden Telefonumu Şarja Takar mısın dedi Bende Hayır dedim Israr edince Tamam deyip Fişi Pirize Takarken Pattt diye Ses Çıkartınca Bende bir Anda Titremeye Başlamıştım Ama Nasıl Titreyip Küfür Ederek Bağırıyorum bir Görsen 10 Saniye Böyleydim Ama Arkadaşlarımım Yüzünü Görsen Bembeyaz Ve Dona Kaldılar 😄😄😄🤣🤣🤣 Şaka Yapalım derken bir Anda Ben istemsiz Şaka yapmış oldum Elektrik mi Çarptı dediler Bende Yoooo dedim O Zaman Niye Titredin Küfür ettin dediler 😄😄😄 Bende Ulan Elektrik Çarpsa Demek ki Hiç bir şey Yapmayacaksınız Bo. k Yoluna Gitcez dedim 😂😂😂
Amcamlarda oturuyoruz amcam ile samimiyimdir ben içerde bir ayak kokusu var belli yani yıkamamış. Ben dedim balkona gideyim sigara içeyim özelden arayıp sesimi değiştirmiştim. Amcam açtı efendim dedi Hayri öztürk ile mi görüşüyorum dedim evet siz kimsiniz diye sordu. Ben dedim devlet su işlerinden arıyorum sularınız akıyor mu Hayri bey bir kontrol eder misiniz diye sordum.. Bakiyim dedi gitti suyu açtı evet dedi akıyor. Püüü dedim madem akıyor niye ayaklarınızı yıkamadınız dedim kapattım telefonu.
Komşumuzun eşini aramıştım. Kendimi başkomser olarak tanıttım ve cinayet suçundan evden alınacaksınız biraz sonra dedim. kadının çığlık atmıştı. Hemen toparladım tabi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Öğretmenin masasına raptiye koymamız, öğretmenin bunu fark etmemesi, diğer sınıftaki arkadaşımız beden eğitiminde olması ve dışarıdan bizim sınıfa yumurta atması akabinde öğretmenin kalkması ve kalçasındaki kaslar kasılınca raptiyenin pantolonun içinde kalması, 1 ders totosunda raptiye ile gezmesi ve sonuç olarak 1 hafta uzaklaştırma cezası, 90'lı yıllar tabi.