Unutamadığınız güzel anılar nelerdir?

Anlat bakalım bitanesini. Aşkla ilgili olur komik bir anı olur eğlendiğin bir anı olur vs ama güzel bir anı olması lazım👍

Askerde gece vakti baskın tadında yapılan bir aramada böyle hepimizi ip gibi koridora dizdiklerinde cüzdanımda 2 adet prezervatif yakalatmıştım. Bunu yakalayan ve benden yaşça genç olan bir astsubay sanki ganimet bulmuşcasına "komutanııım komutanııııım askerin birinde prezervatif çıktııııı" diye bağırarak albay rütbesinde ki komutanına koşmuştu ve yaklaşık 300 askerde bakışları bana çevirdi😂

Albay o astsubaya dönüp "milletin şeyine taktığı kılıfı bulup ne yapacaksın, buldun niye bağırıyorsun senin amacın nedir, eğer evli olmadığın halde senin cebinde bu yoksa zaten hayatını yaşayamıyorsun demektir o çocuk en azından yaşıyor şimdi bana sanki önemli bişey bulmuş gibi gelme" diye çarpmıştı onu🤣

Bu muhabbet yaklaşık 300 asker ve birsürü komutanın önünde oluyor. Bir an ceza vermeyecek sanmıştım ama bana dönüp "prensip olarak karşı olmasam da bir asker olarak görmezden gelemem senin 2 hafta çarşı iznini kilitliyorum bu 2 kılıfı kullanamayacaksın ayrıca 2 hafta bol bol nöbet tutturacağım sana (2 katı nöbet yazdırmıştı ve çoğu gece vaktiydi), bidaha yakalarsam cezan bu kadar hafif olmaz" demişti😕 Yinede bu komutanı çok sevmiştim. Adamın dibi ya😄