Anlat bakalım bitanesini. Aşkla ilgili olur komik bir anı olur eğlendiğin bir anı olur vs ama güzel bir anı olması lazım👍
Askerde gece vakti baskın tadında yapılan bir aramada böyle hepimizi ip gibi koridora dizdiklerinde cüzdanımda 2 adet prezervatif yakalatmıştım. Bunu yakalayan ve benden yaşça genç olan bir astsubay sanki ganimet bulmuşcasına "komutanııım komutanııııım askerin birinde prezervatif çıktııııı" diye bağırarak albay rütbesinde ki komutanına koşmuştu ve yaklaşık 300 askerde bakışları bana çevirdi😂
Albay o astsubaya dönüp "milletin şeyine taktığı kılıfı bulup ne yapacaksın, buldun niye bağırıyorsun senin amacın nedir, eğer evli olmadığın halde senin cebinde bu yoksa zaten hayatını yaşayamıyorsun demektir o çocuk en azından yaşıyor şimdi bana sanki önemli bişey bulmuş gibi gelme" diye çarpmıştı onu🤣
Bu muhabbet yaklaşık 300 asker ve birsürü komutanın önünde oluyor. Bir an ceza vermeyecek sanmıştım ama bana dönüp "prensip olarak karşı olmasam da bir asker olarak görmezden gelemem senin 2 hafta çarşı iznini kilitliyorum bu 2 kılıfı kullanamayacaksın ayrıca 2 hafta bol bol nöbet tutturacağım sana (2 katı nöbet yazdırmıştı ve çoğu gece vaktiydi), bidaha yakalarsam cezan bu kadar hafif olmaz" demişti😕 Yinede bu komutanı çok sevmiştim. Adamın dibi ya😄
Ortaokul arkadaşımla çok gülüyoruz şimdi bir gün bizde kaldı baya akşam olduğu için abim bırakçaktı başına bir şey gelmesin diye ben de gittim. Kış ayıydı tabi o zamanlar İstanbul da kar yağıyodu zbnxjxjxj. Neyse işte küçük kaldırım rampası vardı ben kaydım salaj arkadaşım bana güldü o da düştü ben kalkmıştım sonra ben de gülmüştüm düşmüştüm tekrar. Abim bize saydırdı saydırdı ikimizi de kolundan tuttu özürlü diye jxnsnsjjsjsksks
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kar yüzünden bisikletten düştüğüm anılar geldi aklıma🤣
sene bilmem kac. kuzenin hali saha macini izlemeye gittim, yanda hayvan irisi bir alman sürekli hakaret yagdiriyor sahaya, faso. kakerlake ülkene dön vs. adam 30lara merdiven dayamis, ben 15 ya var ya yokum. sana ne degil mi? cevir kafani maci izle. yok illa maydonoz olacagim. döndüm adama sensin pis nerden senin ülken oluyormus bizim ülkemiz burasi dedim. sonuc. evire cevire dövdü adam beni, zaten ilk tokattan sonrasi kesik kesik, eli agirmis serfsizin, yildizlari saydim resmen yere kapaklanirken, son hatirladigim saclarimdan tutmus yerlerde sürükleniyordum ve hala bizim ülkemiz diyordum. güzel dayak yedim.
En güzel anılarım çocuklukken oldu olduysa Ama en son unutamadığım güzel anı şu diyebilirim iki yıl önce falan köyde kızlarla aynı odada kalıyorduk gece yarısı bilmem kaç baya konuştuk güldük eğlendik içimizden biri tiyatro okuyor bir eğlenceli anlatamam bir sordum kendime asosyal olmak ne kötü bişeymiş be rahime sen nasıl yaşıyordun bu zamana kadar :D insanın arkadaşları olması çok güzel birşeymiş o gün onu anladım Karantina geldi tekrar asosyaleştim :dd
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu açıdan bakarsan ben hep asosyal yaşıyorum. Ne ailem var ne yakın dost. Arkadaş çok ama dost değil😄
Unutamadığım rezil bir anım var konferans salonunda hocam bana seslenmişti bende dalmıştım o an telefona arkadaşım sesleniyor zannettim sesim birden gür çıktı ve hocama söyleeee balııııımmmm dedim ortam sessizdi bir anda gülme sesleri resmen kızarmadım morardım hocam artık söyle balım diyordu bana 😂😜
Hiç unutmadığım bir anım var. Kızkıza alkollü yemeğe gitmiştik. Baya içtik.. sonra lunaparka gidelim dedik (demez olaydık!) Lunaparkta dönen herşeye bindik sonra arabamıza binip evlere dağılýorduk ki benim canım arkadaşım benim kucağıma kustu😭 Hayatında hic küfür bilmeyen ben o kadar derin küfürler ettim ki o an😂 Asla unutmayacam bir andır 😒
Güzel olarak değil de benim hayatım trajikomik hep.. Lisede gösteriye giden aracı kaçırmıştık 3 arkadaş makyaj yapacağız diye shsjsjsj ve kızılaydan ulusa kadar koşarak gittik sahaya çıkmadan bizim grup yetişmemiz lazımdı hoca da fark etmeden tabi dilimiz dışarı sünmüştü.
Biz cocukken evimizin oldugu yerde buyuk bir arsa vardi gece kondu mahallesindeydik o arsada da iste bisiklete falan binerdik çıtalı ucururlardi abimgil ama ben o citaliyi tutmayi hic sevmezdim bir gun böyle elime verdi abim citaliyi ruzgar var mi diye sordu yok dedim bekledi bekledi ruzgar var mi dedi he var mal dedim 30 derece sicakta ruzgar ne arasin dedim beni bir kovaladi bir kovaladi😂😂😂😂en son hatirladigim saclarimi yoluyodu 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️ annem zorla aldi elinden
Kardeşlerim kuzenlerim felan arabayla dağın tepesine gezmeye gitmiştik saat akşamın 8 i hava karanlık. Eve daha 15 20 dakika mesafemiz varken dağın tepesinden arabanın gazı bitti biz tutuştuk tabi kuzenlerime eniştem kizicak kimi aricaz napalim diye arabayı yitmeye karar verdik bir yanımız uçurum bir yanımız kanal 10 15 metre su var 😂 korka korka yittik arabayı felan baktik olmuyor babami aradık gaz bitti yolda kaldik diye bize dediği tek şey şerefsizler arabinin gazına bakmadan gezmeye mi gidilir benzine vurdurun gelin dedi😂 komik değil aslında hic aklimdan çıkmaz o an. Neyse ki babam sert bir adam degilde tek kızdığı şey gaza bakmadigimiz oldu
En guzel anım sevgilimle vedalaşmak üzere sarılıp 2 farklı yöne dönüp ilerledigimizde geri dönüp ona baktığımda, tam otobüse binecekken tekrar bana koşarak sımsıkı sarılmıştı 🙂🙂
Hahaha, hiç unutmamKuzenim sevgilisinden ayrılmış karlı bir Ankara akşam üzeri bime gittik içecek yiyecek almaya aldık ve dönüyorduk, çok dik bir yokuş ve yerler karlı buzluydu, ve kuzenim başladı şiir okumaya "iştee böylee gideceksinnn salına salına" dedi tam devamını getiriyorduki kaydı gitti gitti kamyonetin altına girdi kayarak, bende "ne güzel gittin öyle" dedim sjjsjzjjx ölüyordum gülmekten eve gidene kadar ben gülüyorum diye arkamdan kar topu atıyordu 😆😆
Erkek kardeşim biraz ufakken... Bizim aile biraz absürt konuları alır içine. Kimin pipisi vaaar kimin kutusu vaar falan yapardık. Mizah anlayışı yani 🤭 Erkek kardeşim de kimin kutusu var dediğimizde benim var deyip içeriden ciddi ciddi kutu getirmişti. O an çok güldüm şu an o an ki kadar gülmesemde anlatıp kardeşimi rezil etmek hoşuma gidiyor 🙃
Çine gittiğim ilk gün ve Türkiye ye geldiğim ilk gün. her şey çok farklı. iki ülke dünyanın en uç noktalarında yaşayan tam iki farklı ülke. çinliler sabah 5 de kalkar hayata başlar. türkler 10 da kalkar hayata başlar. ilginç her ikisi normal değil...
Öğretmenlik stajında bir okulda öğretmenlik yaıyordum, okulun en kokoş hocasıydım, bir gün topuklum kaydı yere düştüm, tüm ergenler etrafımda toplandı,çok rezillikti 😅
Evet. 🙂 Bazı insanlar hayatı çocukken öğrenir bazıları zamanla bazılarıysa çok nadir hiç.. Hayatın gerçek yüzünü görenler işte böyle benim gibilerdir görmeyenlerse bizlere egolu ve havalı gelirler samimiyetsiz gelirler ama bu hayatın gerçeklerini bilmediğiniz yaşamadığınız içindir oyuzden biliriz ve susarız. Düşmanıma bile üzülürüm ben düşmanlık etmem bazı insanlar kendilerinden başkalarını anlamaz çünkü daha birşey kaybetmemişler ve yaşamamışlardır. Teşekkürler 🙂 @canımistiyor15
8 yaşımda annemi kaybettim, kardeşim yok. 14 yaşımdayken de babamın sevgilileriyle sürekli kavga ettiğim için evden kovuldum ve annemin babasının yanına gittim, dedemin yanına. Oda 19 yaşımdayken öldü ve o öldükten sonra birtakım meseleler yüzünden annemin tarafıyla ağır düşman ve kavgalı oldum ve kenti terkedip tek başıma istanbula yerleştim. Bütün bunlar 19 yaşıma kadar olan şeyler. Hiçkimsem olmadan tek başıma bir hayata atıldım.
Maksadım acıları yarıştırmak vs değil. İlla ki canını acıtan şeyler olmuştur. Ama hayat devam eder, aynı suyun akıp yolunu bulduğu gibi. Kötü anılar, kötü tecrübeler akıldan çıkmaz, çok can yakmışsa eğer unutulmaz da. Ben annemin öldüğü günü hiç unutamadım. Kendi ailemden insanların bana kazık atmaya cüret ettiği günleride hiç unutmadım. Babamın bana "defol git birdaha da gelme" dediğini de hiç unutmadım.
Fakat alışır insan yeni hayatına. Mecburdur zira. Ben açıkcası hiçbirşeyi unutmadım ama bir süre sonra bütün bunlara alıştım artık hayatımı psikolojimi etkilemiyor.
Hayat devam ediyor ve bu hayatı yaşamak zorundayız arkadaşım👍
Ölmek için yaşar bazıları o bazılarının içinde bende varım bir beklentim yok bir ümidim yok sacede birgün öleceğimi biliyorum ve yaşamaya mecburum diye yaşıyorum.. Evet alışıyor insan ne olursa olsun hiç bir acı öldürmez. Süründürür ama öldürmez.. Alışıyor insan bir zamandan sonra..
Güzel anılarım çok var ama anlatacağım türden değiller sadece bazılarını söyleyebilirim. Biri arkadaşımın düşmesi olabilir, yan yana konuşurken sağ tarafıma bir baktım kız yok 😂😂 düşmüş ama çok komikti hatırladıkça gülerim. Biri de abi diye hitap ettiğim birine kafa karışıklığıyla amca demem olabilir🤦🏻♀️😂 Ben utandım biraz mahcup oldum ama o çok dalga geçmişti, yakında da dede dersin falan diye ))