Merhaba, İnsanın kendi ile barışık olması demek, gelmiş geçmiş tüm yaşamını olduğu gibi kabullenmekte geçer be bu evet "hepsi kabulümdür" diyerek gerçekleşmez. Hayatımız boyunca doğduğumuz ilk günden bu yana yaşamak için çeşitli teknikler geliştirir, gerek aile gerekse iş hayatımızı devam ettirmek için bazı değişimlere ve gereksinimlere ihtiyaç duyarız ve bu bizi biraz kalıplaştırır. Kendimizde olumlu olumsuz tüm yaşananları sinirebilmeli ve kim ne derse desin bunlardan pek etkilenmemeliyiz.
Kendimizin değerli olduğunu, neyimiz var neyimiz yok, her şeyi içimize sindirmeli, yapmış olduğumuz hatalar karşısında kendinizi geliştirmeli ve kendimizi bunlar karşısında affetmekten geçer, kendini sevmek ve keninle barışmak.
Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle. Güzel bir soruydu.
yaşadıklarımız bizi biz yapandır. Tecrübe edindiğimiz şeyler için iyiki yaşamışım diyorum. ama sevgi yönünden çok incindigim için bu hep böyle oldu Teşekkür ederim
Bence psikologla görüşüp bu konuyu ona söylemelisin olayın kaynagına bakarak neden öyle oldugunu buna dayalı bir travma olup olmadığını bilir, mutlaka bilinçli veya bilinçsiz bir travma yaşamışsındır
Bende rahatsızım hemde çok ama öldürmüyor bak yaşıyorum. Sevmek zorunda değilsin sadece bir özelliğini bul o özellikte en iyi ol ve en iyisi olduğunu iddia et ozaman kendini daha iyi hissedeceksin. Ben 2 konuda kendimi çok geliştirdim hep en iyisi olduğumu iddia ediyorum ve bunu kanıtlayabiliyorum sende bunu yap.
En İyi Cevaplar