Toplumsal olarak istenmeyen karakter özellikleri olan Narsisizm, Makyavelizm ve Psikopati'yi inceleyen testtir.
Karanlık Üçlü testi sıkça polisler ve mahkemeler tarafından psikiyatrik gözetim ve değerlendirmelerde ve hatta büyük şirketler tarafından kullanılmaktadır.
Araştırmalar Karanlık Üçlü skoru yüksek olan bireylerin suç işleme, kanunlarla sorunlar yaşama ve dostları ve iş arkadaşlarıyla olan ilişkilerinde sosyal sıkıntı ve problemlere sebep olma olasılıklarının daha yüksek olduğunu göstermiştir.
Bunun yanı sıra, araştırmalar ayrıca Karanlık Üçlü özelliklerine sahip bireylerin liderlik yetenekleri güçlü kişiler olduklarını, yüksek sosyal statüleri olduğunu ve arzu ettikleri seks partnerini elde etmekte zorluk yaşamadıklarını göstermiştir.
Güncellemeler
+1 yıl
Kişilik ve karakter konusunu seçiyorum cinsellik kategorisine atıyor enteresan
Ben de bu askerde olan Baba ve kızı var mı diye kontrol edin ve kaydedin bir şeyler giy bu işlerden sorumlu bu hasar gören ve bu haram olsun diye soruyor çok ayrı bir şey var mı yok yani öyle ki bu ya anlamadım ama çok enteresan geldi ama bu kız bana abi deyince aklınıza takılan tüm kalbinle bir şeyler göstersek bayılır bir şey yok mu nsjdhs bir durum değil mi 😄 aynı gün dışarı çıkıyor evet bu