Asla küfür etme aşağılama. Öyle tipler nedense aşağıladıkça daha çok yazıyor. Çok net bir şekilde sakince seni istemiyorum, bana değer vermeni istemiyorum, benimle ilgilenmeni sevmiyorum de. Telefonda sesli söyle daha etkili olur.
Muhatap olmayın eğer istemiyorsanız. Bu kadar kibarlaşmanın alemi yok. İşim gücüm yok istemediğim birini kendimden uzaklaştırmaya çalışacağım, görüşmek istemiyorum derim uzaklaşır zaten. Kırılan kalpler de umurumda değil.
İnstagramdan konuştuğum biri ya salmadı kaç senedir bir ara telefonu bozulmuştu numaramı istemişti nasılsa bozuk o yaptırana kadar unutur dedim verdim 9 ay sonra mesaj atmış nerdesin seni çok özledim falan engelleme lütfen diyor sevgili de değildik he normal arkadaş 🤦♂️