Evet arkadaşlar, çoğumuz bunlara inanmasa da burçların insanlar üzerindeki etkisi bilinen bir gerçek. Ben kısmen inanıyorum. Yani burçların bize verdiği özellikler %70 tutuyor ve hangi burçlarla anlaşacağımız da. Benim en iyi anlaştığım burçlar; en çok AKREP ve YENGEÇ, sonra BOĞA ve BAŞAK. Peki ya sizinki hangisi?
Ben insan olanla anlaşıyorum. Ama soğuk insanlarla anlaşamıyorum. Eğer şu burç soğuktur dediğiniz bir burç var ise onlarla anlaşamam kesinlikle. İkizler soğuk ise odur :D
Balık burcuyum. Başak burcunun erkeklerinden şimdiye kadar nefret ettim hepsi adına konuşmuyorum ama başak kadını ilk defa görüyorum : )) bide en ı anlaştığım burçlar arasında
Bir saniye ama ben kadın değilim şu an çok kırıldım. :D Erkeğim ben.
Bir de bence bu konuda bence (başak erkekleri konusunda) fikrinizi değiştirebileceğime de inancım tam :D Yani eğer soğuk biriyseniz evet zor ama balıklar da duygusal olur derler ben anlaşamama problemi yaşanacağını düşünmüyorum açıkcası.
Bende durum tam tersi.. Oğlak olarak %70 diye belirtilen site yorumlarında olan Başak, Boğa , Yengeç, Akrep karşı cins olarak asla anlaşamıyorum. Başakların ikinci yüzlerini görünce siliyorum. Boğalardan hiç haz etmiyorum. Yengeçlerin duygusal oyunlarına kanmıyorum. Akreplerin kıskanç kuruntularıyla uğraşamam
Karşılaştığın kişilerden kaynaklanıyor olabilir. O burçlarda tanıdığın insanlar sende kötü bir iz bıraktığı için burçlardan da nefret ediyor olabilirsin çünkü bu herkeste olabilen bir şey. Ben de boğa ve başak burcundan nefret ediyordum tanıdığım kişilerden dolayı ama boğa burcunda çok iyi birini tanıdıktan sonra bakış açım değişti ama başaktan hâlâ nefret ediyorum
Bence siz Oğlak değilsiniz. Bugüne dek anlaştığım tek burç. Bir Başak olarak. Ayrıca hangi Başaklara denk geldiniz bilmem ama Başaklarda ikinci yüz yoktur.
Arkadaş olarak kova burcunu severim ama sevgili olarak henüz denemediğim bir oğlak ve ikizler kaldı yorumlara bakınca en çok anlasabildiğim hatta evlilik yolunda ilerleyebileceğim burç oğlak diyorlar ama umarim o da kelek çıkmaz 😂
En son sevgilim balıktı çok ağlatmıştım kızı ya haklı olabilirsin ama onun kadar sevdiğimde kimse olmamıştı buna rağmen kendimi ayrılmak zorunda hissettim çok ketumsunuz hislerinizi karşı tarafa gecirmekte zorlanıyorsunuz biraz bu da başağın sabrını zorlar genelde bütün başak burcları adına baliklara yasattıklarımızdan dolayı özür dilerim 😊😂
Ketum mu? Balık burcu en romantik en duygusal ve tutkulu burçtur. Bence sorun kız arkadaşındaymış çünkü ben birini sevdiğim zaman dünyası değişir ve duygularımı asla içimde tutamam fazlasıyla belli ederim. Aksine benim erkek arkadaşım başaktı ve o çok soğuktu sevgisini göstermezdi bu huyundan nefret ederdim. Zaten sonra çok ş*refsizlik yaptı ayrıldım. Bu arada balıklar çok sulugöz olur diye bilinirler ama ben çok soğukkanlıyım ve yalnızken bile ağlamam kolay kolay. Kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor bu durumlar
Valla benim tanıdığım balıkla senin tanıdığın başağın arasında dünyalar kadar fark var bizim ilişkide romantik taraf bendim soğuk taraf o %50 burçsa %50 de karakter demekki herkes aynı değilmiş 😂
Yükselen burcun etkisi olduğunu düşünüyorum. Hava ve ateş burçları. bir de yükselen burcum yay ve benim yükselen burcumla aynı olan insanlarla hemen hemen aynı oluyoruz
Bildiğim kadarıyla toprak grubuyla iyi anlaşıyorsunuz zıt olduğu halde. Boğa oğlak ve başak, ama terazi burcu çok güzel ve benim çok sevdiğim bir burçtur. Terazi bir arkadaşım var onunla bir elmanın iki yarısı gibiyiz
Çünkü sakin ve en anlayışlı burçsun. Senin özelliğin adalet ve denge. Her zaman işleri dengede tutmak ve krizleri enayi şekilde yönetmek senin yapında var. Birisi ateş olsa sen su olursun, birisi yağmur olsa sen toprak olursun, illa ki bir şekilde orta yolu bulup adaleti sağlarsın. Terazi çok güzel bir burçtur
Büyük konuşma başına gelir derler ya 2 aydır bir başak burcu ile birlikteyim ve hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum. Hayatımda tanıdığım en mükemmel insan ve şimdiye dek her konuda en iyi anlaştığım kişi 🤷♀️ hayatta ne olacağı hiç belli olmuyor.
Ben balık ama ben koç ile gayet iyi anlaşıyorum : ))) bence takıntı yapma bu kadar çünkü burçlar %50 etkiliyor %50 de o kişinin kendi karakteri etkiliyor yani aynı burçtan birçok farklı karakter görebilirsin
Burçların anlaşabildikleri burçlara baktığında, aslanın karşılığı koç, yay ve ikizler deniyor. Fakat ilgisi olmadığını, her burçtan sevgili ve arkadaş tanıdıktan sonra anladım, ateş burcunu hava burcu harlayabiliyor yalnızca, ateşe yaklaşmak her yiğidin harcı değil, o beceriyi bir tek arkadaşça ve aşk ilişkilerinde kova burcunda gördüm, diğerlerinde göremedim
Ben internete göre söylemedim zaten kendi gördüklerimden dolayı söyledim. Benim bir ablam aslan ve kardeşim de kova ama hep kavga ediyorlar, bir ablam da ikizler ve iki ablam da çoğu zaman zıtlaşıyorlar, ben hepsiyle anlaşıyorum. Kova da aslan da özgürlüklerine düşkün ve yönetilmeyi emir almayı sevmezler kendine haa prensipleri vardır bu yüzden anlaşamazlar. Tabii ki burçlar sadece %60 , 70 tutuyor gerisi karaktere bağlı bu da her insanda farklılık gösterebilir
Aslan burcu zor bir burçtur, ancak kendisini alttan alan ve ona boyun eğen burçlarla anlaşabilir. İki baskın burç anlaşamaz. Sanırım koç ile anlaşabiliyor ama erkekten kadına değiştiği için tam bilmiyorum
Her burcun erkeği kadını farklı özelliklere sahip olabiliyor ve ilk on gün orta on gün son on gününde doganlar aynı burcda olsalar bile farklı ve buna etken birde yükselen burc ve ay Burcu
Boğa burcuyum akrep burçları erkeğini hiç sevmem, kadını'ise beni ilk görüşte kendine bağlıyor ama hiç anlaşamıyorum akrep olmayın da ne olursanız olun. 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Koçla hiç anlaşamam akreple ve başakşla iyi anlaşırım.
Teraziyle ben de iyi anlaşıyorum o da şundan kaynaklanıyor, biz çok uyumlu burçlarız en aksi burçlarla bile anlaşabilen tek burç ikimizin ve terazi burcu da çok dengeli ve anlayışlı bir burç olduğu için birbirimizi iyi anlayabiliyoruz benim düşüncem bu. Yengeç ve balıktan sonra bence en sakın burç terazi
Teşekkür ederim. Ama ne olursa olsun bir yengeç kötü olamaz, hep iyi niyetli ve karşısındakini düşünen ama hep haksızlığa uğrayan ve kalbi kırılan taraf yengeç olur çünkü hassastır
Çok dik kafalı olurlar ve biraz da bencil, yani keyfine düşkün. Kendi rahatlıkları söz konusu oldu mu birçok şeyden çdün verebilirler. Gözlemlerim sonucu gördüklerim bunlar : ))
Bencillikten kastım rahatlık konusu. Yani söz konusu kendi rahatlığı ve zevkleri olunca hiçbir şeye ve hiç kimseye öncelik tanımaz. Kendi kardeşimden biliyorum : ))