Annemin anlattığı bir hikayeye göre ben dahabbebekken bir gece çok mızmızlanmışım ve annemde bu yüzden beşiğime beni kontrol etmeye gelmiş. Birkaç kez odama geldikten sonra annem oldukça yorulmuş. Ben tekrar ağlamaya başladığımda annem yine odama gelmek için ayağa kalkmış ancak başka ayak sesleri duymuş ve çıldırmış çünkü annem o gece evde tekmiş ayak sesleri durduğunda annem beşiğin sallanma seslerini ve yaşlı bir kadının sesini duymuş. Bu ses, benimle konuşup beni sakinleştirmeye çalışmış.. 25 yaşındayım ve çok nadir de olsa bir kadından adımı seslendiğini duyuyorum ama her hangi bir yönden gelmiyor ses..
Sana herbir şey anlatırım ama etkilenmeni istemem. Ben kpss çalışırken yatağa uzanıp biraz ara vereyim dedim. O sırada karşımda yüzünü havluyla kapatmış başı sarılı biri bana baktığını gördüm. Ayakları esmer ince zayıf biriydi. Hemen çırpınarak toplandım kalktım. Bunu anlattığımda kimse inanmadı.
Ben uyumak için sabah yattığımda kollarımdan ve dizilerinden tutarak kahkaha attılar alaycı bir tavırları vardı görmedim ama duydum ve hissettim o ses tonunu asla unutmicam
Kollarını ve dizlerini tuttuğunu nasıl hissettin? Yatakta uyurken bir anda gözlerim açıldı. Yanımda siyah mor gibi uzun saçlı. Beyaz yüzlü bir kadın gördüm. Boyutu normal insanın iki katından fazlaydı. Bu dev çökmüş bana bakıyordu. Dudakları çok güzel ama büyüktü. Ona gülümsedim gitmesini istedim.
Yalnız yaşıyorum malesef 3 ay gibi bir süredir normalleşmeye başladım bana yardım eden bulduğum 4. Adam oldu. Diğer 3 tanesi musallatlarımı görebiliyordu ama sebebini ve tedavisini beceremedi
İlk gittiğim kişi eşimden ayrılmam için büyü yapıldığını söyledi ama bu olayları yaşarken zaten ayrıydık ve kimseyle ilişkim kötü değildi büyü yapıcak kimse yok etrafımda
Çocukluğumdan beri var bu sıkıntı ama son olay çok ciddiydi seslerini ve bana temaslarını hissettim ve evi terk etmiştim 2 gün sonra eve geldiğimde ev çok berbat bir haldeydi
Doktor benim uyuşturucu kullandığım için psikolojik olarak bunları yaşadığımı zannetiğimi söyledi ama evimdeki kirli çamaşır sepetini oturma odama dağıtıldığını benim dışımda annem ve kardeşim de gördü mutfaktaki bulaşıkları PC masama dağıtıldığını annem kardeşim ve annemin eşide gördü tuvaletimin her yerinin kurumuş kan lekesi olduğunu aynı şekilde annem kardeşim ve annemin eşide gördü yani doktorlar dini olaylara inanmadıkları için bana pek bir yardımları dokunmadı.
Ya gaipten ses duyabilirsin bana da oluyor o bu hikayeden etkilenmiş de olabilirsin seninki değil anneninki daha etkili bence sen etkisinde kalmışsın ama annen etkide kalmadan bunu yaşamış o yüzden annen üzerinden teori yaptım uykusuz yorgundu diye ama benim de böyle garip anım var 1 2 tane
Sonsuz bir evrene sahibiz bu kadar büyük bir evrende tek başımıza olmamız sence de saçma değilmi? Gezegenleri bırak milyarlarca galaksi var biz bu kadar büyük bir eve sahip olucak kadar önemli varlıklar değiliz evrende bizden hariç 360 bin alem var bunlardan bizim bildiğimiz 1 insan 2 hayvan 3 böcek 4 bitki 5 cin ee devamı? Evrende tek başımıza değiliz...
Yalnızız demedim ama kadın sesi demişsin evde başka birisi yok demişsin uzaylı öyle ses çıkarmıyor bildiğin kadarıyla ortak dil zor ee uzaydan gelen biri değilse kim olacak cin peri vs öyle şeylere inanmıyorum ama başka canlılar var