Ben sanırım bayağı üşengeç biriyim 😒 Kendinizi üşengeç birisi olarak görüyor musunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayır, görmüyorum. Gerçekten kendimde sevdiğim şeylerden biridir üşengeç olmayışım. Genel manada sabah kalktığımda şöyle kaba taslak bir plan yaptığım için kafamda ve kendimi ona hazırlayınca yapma zamanım geldiğinde üşenmeyip kalkıp yapıyorum. Bir de hani boş durmama isteği ve boş durunca gelen sıkıntı da olduğundan özellikle şu dönemde gün içinde birçok şey yapıp işlerimi halledebilmiş oluyorum.
Genel olarak üşengeç bir yapıya sahip değilim. Çok yorgun olduğum zamanlarda işlerimi ertelediğim olur ama içim rahat etmediği için en kısa sürede yapmaya çalışırım.
Oldukça, fazlasıyla, çokça, aşırı, baya bir, dehşetengiz... üşengeçim.
Bilmem anlatabildim mi😂😂😂
Üşenmeye dahi üşenebilirim..
Cevap
16Cevap
Kahvaltı etmeye üşenip akşam yemeği yiyen insanım ben
Hahahha bu ben jsjjs
😃😅😅
Aşırı üşengeç olduğum zamanlar oluyor. Bazen su içmeye bile üşenir hale gelebilliyorum.
Üşengeç olduğumu düşünmüyorum ama ara sıra bir geliyor uğruyor yokluyor beni üşengeçlik. 🙃 üşenirsem eğer padişah gelse yerimden kaldıramaz o moda giriyorum 😂
Hayır değilim. Hiperaktif biriyim, etrafımdakiler enerjime çok şaşırır bişeye de üşünmez misin ne bu enerji diye. Özellikle temizlik konusunda hiç bir işe erinmem.
İstemediğim konularda kılımı bile kıpırdatmam. Ama söz konusu istediğim bir şeyse üşengeçlik nedir bilmem.
Yerine göre değişiyor. Gerçekten istediğim bir şeyse çalışkan olurum. Ama susadığımda üşendiğim için mutfağa gitmediğim de olur
Çok üşengeçim ya. Kalkıp bir şeyler yapmak hiç içimden gelmiyor ama gelip birisi benimle dünya turuna çıkar mısın desen dünden hazırım nasıl oluyorsa.
Üşengeç değilim sadece mutsuzum ve sadece mutsuz insanlar yorgun olur hiçbirşey yapmak istemezler
-Bukowski
bazen :DS ahahhhaha :D evet fazla fakat savaşıyoruz kendisiyle
Üşengeçlik hakkında tez yapardım ama üşeniyorum diyerek bir paradoks bırakıyorum buraya
Bazen keyfim yerinde olmayınca aşırı üşengeç oluyorum.
Ben o kadar üşengeçim ki evi toparlamak zorunda kalmayayim diye evi dagitmiyorum.
Üşengeç değilim ne gerekiyorsa yaparım oflamam
Bazen aç olmama rağmen yemek hazırlamaya üşenirim
İşime gelmeyen her konuda üşengeç olabilirim.
Ben de çok üşengeç birisiyim.
Şu an bir bardak su getir desen getiremem o derece üşeniyorum xkemdmem
Kesinlikle hayır en sevmediğim şey üşengeçliğinden bir şeyi alıp bir yerden bir yere koymayan insandır
Evet bazen çok üşengeç olabiliyorum. Aynı oda içerisinde eğer uzanabileceğim yerde değilse birşeyi almaya bile üşeniyorum.
Çok severim bu huyumu. Üşengeç olmak hoşuma gider :) ama çevremde olanların çok da hoşuna gitmez
Bir ara üşenmekten üşendiğim olmuştu bu üşengeçlik mi bilmiyorum ama oldu yani
üşengeçler , toplanalım bir ara
üşenmeye üşeniyorum...
Keşke biraz üşengeç olsam
Şu sıralar baya 😁
Üşengrçşil seviyemi yazmaya bile üşendim.
Hiç üşengeç değilim..
Bazen üsengeclim tutuyor ever malesef
Üşengeç olmaya üşendim.
Alâkam yok..
Yemek yemege bile üşeniyom aqq
Ben de baya bir üşengeçim of of
Uyanmaya üşendim rüyamda
Bazen coooookkkkk usengecim
Çok değil ya. 3/10 derim.
Eve tikandigimizdan beri bir garibm😞
Hiç değilim aklima geleni yaparim
Hic degilim olmak isterdim