Soru başlıktaaaaa lütfen cevap gelsinnn
Şimdiden teşekkür ederimm
Şimdiden teşekkür ederimm
-Ben dışarı gidiyom, bana güven
-Falanca çağırmış bana güven
-Sorup durma, güven bana
-Kes lan sesini, güven bana
-Off güven lütfen, ben kendimi biliyom.
-Aklım başımda, güven bana.
Gibi gibi bir tavra bürünmüş kişiye kimse güvenmez
Ayrıca en yakınında olsa mutlak yüzde 1' lik güvenmeme payı olmalı.
Ayrıca güven samimiyetin sembolüdür, güvensizliğini belli ettin diye atılan tripte saçmadır. Güvensizsen bir nedeni vardır, numara yapıyorsan zaten sahtesindir senle ne işi var onun, sahte değilse buna trip atacak bir şey yok nedenini sorgulamalı, çözüm ulaşmak için elden gelen yapılmalı. ŞAYET SONUÇ GELMİYORSA O ZAMAN TRİBİNİ ATARSIN.
Tabisi ben detay olmadığından düz mantık cevapladım, umarım yeterli olmuştur.
cut.
insanın aynaya baktıkça gördüğü kişiden daha güvenilir birine hayatta her şeyden çok güvenmesidir sorunları onun için sihirli değnek değmiş gibi yok edeceğine yalnız hissettiği her an yanında olacağına, daima sadakat duyacağına ona bir cam parçası gibi hassas davranacağına
hayatında böyle bir kahraman olduğuna inanmasıdır diğer bir ifadeyle hayatın en büyük hatasını yapmaktır insanın kendinden başka güveneceği kimsesi yoktur ve olmayacaktır ;)
Bağlılık yemini okumuş gibi oldum :D :D
teşekkür ederim
Allah'tan ve ailemden başka kimseye güvenemiyorum.
Güvenmek çok zor benim için.
Sana nasıl yardımcı olabilirim bu durumda bilemiyorum ama insanlara bağlı birazda, o güveni sağlayabilmeli.
Ancak bu şekilde güvenebilirsin.
Güvenmen gerekmiyor doğru insanlarla doğru yerde doğru zamanda doğru işlerle bir arada olduğun sürece güven problemi ortadan kalkar.
Cevap
10Cevap
Güvenmek gerçek dostluğun ve sevginin vazgeçilmez bir parçasıdır. Karşındakine inanmaktır kendi düşüncelerinde. Kim ne söylerse söylesin inançları uğruna savunabilmektir onu. Ama bu güven olgusu körü körüne olmamalı hangi ilişki olursa olsun yaşanan. Herdaim karşısındakinin bir insan olduğunu unutmamalı insan. Herdaim kuşkucu olmamalı tamam ama zekasını da kullanmalı ilişkilerinde, bir gözü daima açık olmalı çeresindekilere. Güvenmekle aptallık emin ol ki ince bir çizgi ile birbirinden ayrılmakta. Aptalca güveniyorsa insan zaten söylenecek pek birşeyde yok ona karşı.
Yinede gözünün birisi her zaman açık olsun derim ben.
Sadece karşı tarafla olan duygusal ilişkin için değil tüm hayatın boyunca bunu insanlarla olan ilişkilerinde böyle yap bence
Güvenmek içten gelen birşeydir , hisler elektrik , ceyran v.s :)
Güvenmek yaz güneşinin altında yandıktan sonra karın yağmayacağını bilmek gibi.
Çıldırma la sakin ol :) Azcık güven ver beleş nede olsa geri alırsın sıkıntı yok ^^
Dogru adamı bulmalı ve önce onu tanımalısın ki güvenesin. bu sevgili olaylında da aynıdır arkadaş olayında da
Ben çabuk kaynaşıyorum insanlarla ama kolay güvenemiyorum. Sen neden çıldırıyorsun :)
Düşe kalka şüpheci bir insana dönüşüyorsun işte :) sonra güvenmenin çokta şart olmadığını düşünüp küçük tedbirlerle devam ediyorsun..Şartlar :)
Olur herkesin başına geliyor bence asıl önemli olan seni yıkana tekrar güvenip o fırsatı vermemek :)
Guvenmek yalandir.. bicaga sirtini dayamaktir.. " bana gore"
Güvenmek bir babanin çocuğunu havaya firlattiğinda çocuğun gülmesidir. Çünkü yere birakmicağini bilir :)
Güven çok zordur , sürekli takip ister , detay ister. Karşındaki kişiyi analiz etmen lazım üzgünüm ama bu devirde böyle , olaylara verdiği reaksiyonla güvenilir olup olmadığını anlarsın.
Canim kimseye guvenenezsin bu hayatta. Senin olayin yeni diye boylesin. Sabret acin hafifyecektir.
hayırdır güll neye güvenin gitti senin bakim arkadasım
anladım üzülme tamam kib
Cevabi biliyorum ama sirf nasil cildirdigini gormek icin cevaplamiyom;))
Sadist miyim.ne:))
önce guvenıcegın kız mı erkek mı ona gore?
erkekse cok kolay ona senden hoslandıgı onunla cınsel ılıskıye gırmek ıstıdıgnı soyle kabul ederse guvenme zaten yuzune bakmassın kabul edermessen tamamdır kızlara ıse 2 kısı mesela bunlar 1 sine onun hakkında dıgerıne onun hakkında bılgı ver 2 sıde arkadassa felan zaten soylerlerse bırbırlerıne sana kın beslerle o zaman anlarsın :)
rabbine güvenirsen bir problem olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar