Kişilik & Karakter Bana çakar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ders çalısmam gerekiyor ama uykum çok geliyor. Bir tokat çaksanız da yüzüme şöyle okkalı kendime gelsem ya :/ Güncellemeler+1 yıl Çakmanıza gerçekten çok ihtiyacım varr 😔 Bana çakar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Wolf-man Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Tokat değilde buz gibi bir su çarpsan yüzüne daha iyi gelir sanırım :) 0 0 Yorumla
XmustafaXyıldız Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl şimdi başka bir yerine çakarlar senin dikkatli ol :D 0 0 Yorumla
balfatih Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Aklın başına gelecekse çakarlar tabi, neden çakmasınlar? 0 0 Yorumla
haymadafaka Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Sana bir çakarız varya aklın çıkar tekrar tekrar istersin 0 0 Yorumla
Bamsı91 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Ben iyi çakarım sana öyle saplam çakarım ki sınava kadar uykun gelmez 0 0 Yorumla
efsane2533 Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Bayana el kalkmaz ama kafandan aşağı bir kova soğuk su dökebilirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl https://www.youtube.com/embed/5Pq4nGV4KQwbu şarkıyı dinle bence uykun kaçar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Burbunun sol deliğini kapat. Sağ deligiyle 50 ile 100 arası derin nefes al. Uykun gidecektir. 0 0 Yorumla
Baran2877 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sanırım derdin başkada neyse hadi bir tokat cakalım 0 0 Yorumla
sanalgerceklik34 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl başından aşağı buzlu su dökersek ancak o zaman kendne gelebilirsin. 0 0 Yorumla
ᎬᏆ_uᏁfᎾᏒᎶᎥᏉᎬᏁ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Böyle bir soru şekli görmedim fazla davetkar 😒 3 0 Yorumla
Bambaskabirsehirvar Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Beni de birisi dövsün lütfen🙂 1 17 Yorumla EfeÜlkü +1 yıl Neden Yorumla Bambaskabirsehirvar +1 yıl @EfeÜlkü cünkü tembelim🙂 Yorumla EfeÜlkü +1 yıl Gel döviyim Yorumla Bambaskabirsehirvar +1 yıl @EfeÜlkü peki🙂 Yorumla EfeÜlkü +1 yıl Üni sınavına mı giriceksin Yorumla Bambaskabirsehirvar +1 yıl @EfeÜlkü yoo uni ogrencisiyim de calismiyom pek bu siralar Yorumla EfeÜlkü +1 yıl Dert etme o zaman. Bizde ünideyiz bizde şu an çalışmıyoruz. Normal yani istersen sende beni döv😄 Yorumla Bambaskabirsehirvar +1 yıl Inan saç başa kavga etmek istiyom herhangi biriyle ama dayak yiyen ben olayim 🙂 Yorumla EfeÜlkü +1 yıl 😂 Hallederiz, stres atmış oluruz hem😄Yalnız vurduğun çok acıtıyo mu😃 Yorumla Bambaskabirsehirvar +1 yıl @EfeÜlkü acıtır🙂 Yorumla EfeÜlkü +1 yıl Hadi ya😅 neyse kalın giyinirim bende😊 ne bölümü okuyorsun Yorumla Bambaskabirsehirvar +1 yıl @EfeÜlkü tohtur olacaz ins🙃 Yorumla EfeÜlkü +1 yıl Ahhaha hadi bakalım ins.🙂 Sizin mezun sınavınız çekilmiyo ya tıpta 8 arkadaşım var inek gibi çalışıyolar. Ben sınavdan 2 hafta önce başlıyorum yetiyor 😇 Yorumla Bambaskabirsehirvar +1 yıl Guzelmis😥 Yorumla EfeÜlkü +1 yıl Tohtur a sesli güldüm. Bizim orda da hep öyle derler🙂 Yorumla Bambaskabirsehirvar +1 yıl Eheheeh Yorumla EfeÜlkü +1 yıl @bambaskabirsehirvar mesajdan yazıcaktım da kapalısın 😊 Yorumla
LimitBreaker Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Başlık, clickbait'in doktorası olmuş. 0 0 Yorumla
joursoul Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl ben mal tipsizim çakamam bu çaksın @mertprivate 0 3 Yorumla mertprivate +1 yıl Çakmak mı Yorumla joursoul +1 yıl @mertprivate evt alkol iciyon mu knk Yorumla mertprivate +1 yıl İçerim Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yanlış anlıyoruz, ah su çılgın Türkçe 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne ayıp 🙄 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Ayıp aynen 😂 ama sende de var 😂 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gel elimin tersiyle oturtayim agzina. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl dfoasdoğapdsas çakarız böyle tokatlaya tokatlaya saçları ele dolayıp askdjlkasda 0 0 Yorumla
TheKingofthevillage Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Git kahve iç millete kendini çaktıracak 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tobe tobe 😂😂 0 0 Yorumla
OnrKs Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 552 cevap paylaştı. Burn çak 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. başlığa bak :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Tokat değilde buz gibi bir su çarpsan yüzüne daha iyi gelir sanırım :)
şimdi başka bir yerine çakarlar senin dikkatli ol :D
Aklın başına gelecekse çakarlar tabi, neden çakmasınlar?
Sana bir çakarız varya aklın çıkar tekrar tekrar istersin
Ben iyi çakarım sana öyle saplam çakarım ki sınava kadar uykun gelmez
Bayana el kalkmaz ama kafandan aşağı bir kova soğuk su dökebilirim
bu şarkıyı dinle bence uykun kaçar
Burbunun sol deliğini kapat. Sağ deligiyle 50 ile 100 arası derin nefes al. Uykun gidecektir.
Sanırım derdin başkada neyse hadi bir tokat cakalım
başından aşağı buzlu su dökersek ancak o zaman kendne gelebilirsin.
Böyle bir soru şekli görmedim fazla davetkar 😒
Beni de birisi dövsün lütfen🙂
Neden
@EfeÜlkü cünkü tembelim🙂
Gel döviyim
@EfeÜlkü peki🙂
Üni sınavına mı giriceksin
@EfeÜlkü yoo uni ogrencisiyim de calismiyom pek bu siralar
Dert etme o zaman. Bizde ünideyiz bizde şu an çalışmıyoruz. Normal yani istersen sende beni döv😄
Inan saç başa kavga etmek istiyom herhangi biriyle ama dayak yiyen ben olayim 🙂
😂 Hallederiz, stres atmış oluruz hem😄
Yalnız vurduğun çok acıtıyo mu😃
@EfeÜlkü acıtır🙂
Hadi ya😅 neyse kalın giyinirim bende😊 ne bölümü okuyorsun
@EfeÜlkü tohtur olacaz ins🙃
Ahhaha hadi bakalım ins.🙂 Sizin mezun sınavınız çekilmiyo ya tıpta 8 arkadaşım var inek gibi çalışıyolar. Ben sınavdan 2 hafta önce başlıyorum yetiyor 😇
Guzelmis😥
Tohtur a sesli güldüm. Bizim orda da hep öyle derler🙂
Eheheeh
@bambaskabirsehirvar mesajdan yazıcaktım da kapalısın 😊
Kanka başlık çok riskli...
İnsan göremediğine nasıl çaksın?
:):):)):):):):):):):):):):):
Başlık, clickbait'in doktorası olmuş.
Bu kadar uyumsuz bir başlık..
Tutup silkelim bir de istersen
Su doksek daha iyi olur knk
ben mal tipsizim çakamam bu çaksın @mertprivate
Çakmak mı
@mertprivate evt alkol iciyon mu knk
İçerim
Sen iste yeter ki çakarlar
Yanlış anlıyoruz, ah su çılgın Türkçe
ne ayıp 🙄
Ayıp aynen 😂 ama sende de var 😂
Gel elimin tersiyle oturtayim agzina.
dfoasdoğapdsas çakarız böyle tokatlaya tokatlaya saçları ele dolayıp askdjlkasda
bende aha çivi çakıcaz bir an dedim :D
gizli olmasaydın, kesin :)
Kızım sen kaşınıyorsun bence 😂😂😂
YKS 20 gün kaldı çalış haydiii
bacak arana tekme cakasim geldi 😂😂
git su ic icine de buz at
Kadınlara el kaldırma huyum yoktur.
Valla cakarim ben sna gel
Sana bir cakarııımmm 😛
Sana çakarız.
Gel ben çakarım 🖐😂
🖐çaktıkk.