Hayatta düşmek de var, yükselmek de. Kimi düşlediği hayatı yaşar, kimi de hesaba katmadıklarını. Ne demiş Mevlana; "Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Öldüm der durur, yine de yaşarsın."-Sence hayat sana hak ettiğini mi verdi, layık gördüğünü mü? #Captivating
Kimi düşleri yaşar, kimi düşüşleri! Sen hayallerini mi yaşıyorsun, korkularını mı?
Emek verdiğim, çabaladığım her şeyin karşılığını aldım hayattan. Hayatımdan memnunum bunu mu hayal ediyordum bilmem ama yeri geliyor hayallerini de, korkularını da yaşıyor insan. İkisinide yani.
Herkes bir hayaline kavuşmak için çabalıyor ama planladıklarının dışında, hayatın da bizler için planladıkları başka oluyor bazen. Hayatının bir döneminde herkes o düşüşü yaşıyor bence. Önemli olan, düştüğünde seni birileri mi kaldırıyor yoksa tek mi kalkıyorsun. Tek başına kalkan insan, er ya da geç düşlerine kavuşur diye düşünüyorum ben. Ben düşlerimi tam anlamıyla yaşayamadım henüz, o yoldayım hala..
Eskiden risk almazdım korkularımla yaşardım hep garantili şeyleri seçerdim ama artık risk almayı ve hayallerimin peşinden koşmayı seviyorum! Yarına çıkacağımızın garantisi yok ne de olsa o yüzden görüşlerim değişti... iykide