Kaybedenler de bugün😂✌

Beni kaybedenler oldu, ama ben kimseyi kaybetmedim. Çünkü ben kaybetmeyi sevmem. Kimseye bir yanlışım bir hatam kolay kolay olamaz. Çevremde beni çok iyi tanırlar. Hatasız bir kul değiliz ancak bu konuda hatam çok limitlerde.
Hem ilişki hem de dost akraba çevresinden beni kaybedenler oldu. Çok sabırlıyımdır ve belli bir yere kadar insanlara müsamaha gösteririm. Anlamaya çalışırım. Ama çözülemeyecek yerde ve halen hatalarına devam eden insanları hayatımda tutamam. Böyle durumlarda kendime hep sorduğum "ne gerek var". Kimseyi adam etmek için uğraşamam.
Sevgilim olmadı ama arkadaş anlamında bunu yüzüne karşı söylediğim çok insan oldu Yani hiçbir zaman verdiğim değeri veya arkadaşlığımı yani gerçek arkadaşlarımı kimse maalesef göremedi Ben bunun için üzülmüyorum Yani şöyle bir genel anlamda bakmak lazım insanların hayatı gerçekten çok kötü yani sahtekarlığın kol gez diye böyle kötülüğün kol gezdiği bir ülke değil bir Dünyanın içindeyiz şu anda Bakıyorsun zaten artık dünya cehenneme dönmüş Kin nefret hat safhada yani millet gerçekten birine Sevgi yerine fırsatı geçti eline Gözünü kırpmadan orada gebertecek miş gibi bir hali var
Ben kendimi kaybetmisim zaten birinin beni kaybetmesi ya da benim onu kaybetmem işin açıkçası geçmişe takılmıyorum acıtıyor mu böyle şeyler evet canımdan can gidiyor ama zamanla geçiyor. 7 yıllık ilişkimi unutmuşum ben, gerisi tırı vırı
Ortada bir kayıp varsa. Kimin ve ya hangi tarafın kaybettiği o kadar önemsiz ki.
Cevap
15Cevap
Özel olarak oldu iyiki de olmus. arkadas olarakta hayatimdan ciktiysa oyle gerekliymiski olmus olayin kazanani ya da kaybedeni yok.
uyuşmuyoruzdur ki ayrılmışızdır gidene tekrar birlikte olabilme şansı tanımam.. ağlamak daha iyi acımı kendi dünyamda yaşarım.
Bu laf ego kokuyor ama egolu hiç değilim ve dediğim oldu çünkü gerçek bu
Merhaba arkadaşlar bir kızı sevdik hem de Müslüm Gürses parçası gibi deli gibi sevmek ruhumuzda var lakin ne oldu dilberay gibi sagı sola çatıyoruz aşkımız bayat yogurt gibi oldu ekşidi bana iki de beri beni kaybettin diyor her konuşmada ben konuyu açmıyorum o açıyor bitti diyor beni kaybettin bu da beni irilte ediyor hala seviyorum ama kızda inat bizim kurban da kestiğimiz boğa da yoktu
Evet oldu ama hiç böyle bir trip atmadım. Trip arılmasını sevmezdi kendisi
Yok o lafı edecek kadar değer vermedik 😒
Evet oldu
Evet oldu. Arkadaşta oldu, sevgili de..
Olmadı
Olmadı
Oldu..
Hiç olmadı
Evet.😈
3 kişiyle aldatırsa bir insan tabi olur 😤
Kaybeden iki taraftır.
Yok olmadı