Sanırım bu benim bakış açımla alakalı :) Kendisine güvenen bir kadın kadar çekici ne olabilir? Bir kadın, kişiliğini hayata bakış açısıyla ilişkilendirdiğim gibi, dışarıda kendisini nasıl taşıdığı da önemli elbette. Herkes dinleyemez, dinleyebilmek bir beceridir. Dinlemeye beceren bir kadın çekici gelir.
Renkli ve anlamlı gözler, bakışlar. Samimi gülümseme, dudakları ısırmak, dağınık saçlar ve kısa saçlar, utangaç halleri, tarz sahibi olanlar, kendine özgü güveni olanlar, espri anlayışı, mütevazilik, rakıyı fondiplemek.
GÜLÜŞÜ, yüzü, nerde nasil davranmasi ve giyinmesi gerektiğini bilen, insanlarla arasina mesafe koymasini bilen, kibar, halden anlayan, güvenilir, birlikte olduğu insana arkadaş, dost olabilecek biri benim fikrim... bunlarin hepsi bir kadinda yoktur muhtemelen, iki ozellik olsa digerleri bonus olur.
* 1.60 1.75 arası boy * güzel bir fizik * bembeyaz ten * renkli göz İç güzellik olarakta * samimi, komik * sadakatli * kendine güvenen * güleryüzlü * alışverişkolik olmayan * para düşkünü olmayan
valla bana baktigi davrandigi yaptigi incelikleri uslubunu herkese yapmasin bana farkli baskalarina farkli olsun bana o kadin cekici gelir ki, digerleri de beni pek alakadar etmez acikcasi
İnce topuklu ayakkabılar, kırmızı ruj, narin ve bakımlı eller, ince bel, dik ve sıkı popo, ince ses tonu ve narin hareketler. Bunları çekici buluyorlar gözlemlerime göre.
İç ısıtan yüz. Sağlam karakter. Kıskandırmak için şu bana bakıyor havası oluşturmayıp ilk tepkiyi kendi koyabilecek bir duruşu olması. Ve sözümü geçiştirmeyecek biri olması
Hepsini tanıdık her çeşidini gördük. Hiçbirine kanmayız. Yalnızlıktan şaşmayız. Bu devirde çekici kadın arayan erkek o kadının çile çekicisi olur. Ahir zamanda delikanlı adam yalnızlıkta huzuru bulur.
Gülüşünün güzel oluşudur. Hatta güldüğünde dudaklarının aldığı şekil ve yüzündeki mimikler, ifadeler daha çok çekici yapar. Güzel gülen kadınlar her daim çekicidir...