Kişilik & Karakter Yapmaktan en çok zevk aldığınız şey nedir? Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Ne yapmaktan zevk alirsiniz Güncellemeler+1 yıl Devam edin Yapmaktan en çok zevk aldığınız şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
_maybe_one_day_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Yemek yemek, kahve içmek, dizi izlemek, sevdiğim insanlarla sohbet etmek, müzik dinlemek, açık havada yürüyüş yapmak, badminton oynamak. 2 1 Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Güzel Yorumla
Sirocider Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kahve içmek, uyumak, arkadaşlarla zaman geçirmek, oyun oynamak, yağmurlu havada yürümek, kitap okumak diye gider böyle, hepsinden keyif alırım. 2 0 Yorumla
KOCAELİ_41 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl iyibir muameleli deeproath uuuwww gene yükseldim :) 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yemek yemek uyumak dizi izlemek Mast 1 1 Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Baya varmış Yorumla
kartal10l Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çay içmek Et yemek Film izlemek 1 0 Yorumla
wolverinediye Takip Et Guru Yaş: 85 , eic 99% +1 yıl Uyumak 2 2 Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Sürekli de uyunmaz :)) Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Yas 79 ondan belkide :) Yorumla
MarsUltor3000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Müzik dinlemekten 1 1 Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Güzel secim Yorumla
_kirazçiçeği_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Uyumak 1 0 Yorumla
galaksilerinamk Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Uyumau 2 1 Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Yas 104 normal :) Yorumla
kubraydn Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Mast. 4 1 Yorumla fitnıss07kop +1 yıl Mast çok yaparmısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yemek yemek, kahve içmek, dizi izlemek, sevdiğim insanlarla sohbet etmek, müzik dinlemek, açık havada yürüyüş yapmak, badminton oynamak.
Güzel
Kahve içmek, uyumak, arkadaşlarla zaman geçirmek, oyun oynamak, yağmurlu havada yürümek, kitap okumak diye gider böyle, hepsinden keyif alırım.
iyibir muameleli deeproath uuuwww gene yükseldim :)
@TutkununKırmızıTonu sana anlatsın deeproath seviyor
Yemek yemek uyumak dizi izlemek Mast
Baya varmış
Kitap okumak ve dizi/film izlemek.
Çay içmek Et yemek Film izlemek
Uyumak
Sürekli de uyunmaz :))
Yas 79 ondan belkide :)
Fesatlığa müsait bir soru
Müzik dinlemekten
Güzel secim
Üzgün olduğum zamanlarda uyumaktan zevk alıyorum.
Gezmeye gitmek
Yemek uyku
Uyumak.
Cevap veriyorum:Anladın sen onu,..!
Uyumak
Uyumau
Yas 104 normal :)
Nargile
Nargile, kahve
Mast.
Mast çok yaparmısın
Müzik dinlemek :D