Hayatımda belirli bir yere koyduğum insan kolay kolay gözümden düşmez, zaten o noktaya koymadan evvel bir çok vasfıyla buna layık olduğunu göstermiştir.
Yeni tanıştığım insanlar hakkında da pek bir beklenti içerisinde değilim. O nedenle gözden düşme gibi bir durum söz konusu değil.
Kötü niyetli insanlar, vicdansız ve anlayışsız insanlar, Allah korkusu olmayan insanlar, menfaatçiler, anne-baba saygisi olmayanlar, samimiyetsizler ve laubali insanlar, karaktersizler Aklıma gelenleri yazıdım. Belki vardım ama aklıma gelmiyordur olabilir. Ayrıca şuraya not Anaya babaya saygı yoksa o evlattan da evladının evleneceği kişiden de hayır gelmez
Aramızdaki ilişkide sürekli yalan söylemesi ve başkaları hakkında iftiralar atar, kötüyü meziyetmiş gibi göstermeye çalışması gözümden düşmesini sağlar.
Yapmadığım bir şeyi yaptı diyerek anlatırsa etrafıma ya da dedikodu hiç ama hiç tahammülüm olmaz şiddet meraklısı değilim ancak cinayet çıkar ileri giderse kimseye o yönden acımam cinsiyet falan da takamam. Egolu ve narsist ve şakayı abartırsa kavga çıkar. Daha çıkar neyse bunlara tahammül edemiyorum.
Yanımda bir başkasının dedikodusunu yapması, sokak hayvanlarına durduk yere Zarar vermesi , kafede otururken garsona kölesiymiş gibi davranmasi. Daha cok varda 3n önemlileri bu benim icin şu an 🙏🏼